Arama sonuçları: *

1. Wapentia

Kod yazamıyorum (Kütüphane öğrenemiyorum)

İnsanlara olumsuz yorum yapmak dışında şu forumda ne yapıyorsun acaba merak ediyorum.
  2. Wapentia

Öneri Nothing Phone 3 hakkında görüşleriniz neler?

Kendilerinin de böyle göndermesi daha da ilginç. Kılıf çeşitliliği nasıl satışlarda? Hiç incelemedim.
  3. Wapentia

Evet şeffaf kılıf da çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Satıcıdan ve satış yerlerinden değişiyordu kutulama da sizinki de biraz garip olmuş :D Hayırlı olsun mutluluklarla kullanın.
  4. Wapentia

Tutulmadığından kaynaklı ilk çıktığı fiyattan düştü sanırım. Gelecek olan bilgileri takip edeceğim ben de merak ediyorum açıkçası o telefonu. Geldikten sonra inceleme güzel olur. Geçenlerde bi arkadaş daha açmıştı benzer konuydu.
  5. Wapentia

Max 55K Taksitli Laptop Önerisi

Bu konu ve https://forum.donanimarsivi.com/konu/kablosuz-mouse-onerisi.1209563/ bu konu buga girmiş sanırım sürekli yukarıya çıkıyor. Son atılan mesajlar sürekli yeni atılmış gibi gözüküyor.
  6. Wapentia

Yardım Kız arkadaş ile oynanabilecek oyun önerisi

Hocam iki kez aynı konudan açmışsınız. Dikkatli olalım lütfen.
  7. Wapentia

Max 55K Taksitli Laptop Önerisi

Araştırdığım kadarıyla genellikle intel işlemcilerde yanma problemleri mevcuttu. Tabii bunun sebebi daha sıcak çalışmaları fakat amd işlemcili olanlarda da anakart yanma problemlerini okudum. Arkadaşın dediği gibi bu modellerde daha çok görülmekte.
  8. Wapentia

🔥İndirim Osmaniye Yer Fıstığı Ezmesi - 4 Kg 720 TL (Kodla beraber)

Alabilirsin o zaman içerikleri gayet sağlıklı. Dediğin şekilde de tüketmek zevkli olur.
  9. Wapentia

Çok bozmaz hocam diyetini bilmediğim için net bir şey diyemem ama içeriğine sitesinden bakabilirsin.
  10. Wapentia

❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

Tabii ki de bir indirim gördüğümüzde alacağız. Ben satıcıları savunmuyorum zaten bizim satıcılarımız maalesef ki çok fırsatçılar ve fahiş fiyata satıyorlar. Benim demek istediğim birinin hatasından faydalanmak çok yanlış bir şey, yapılmaması gereken bir şeydir. eğer satıcıyla iletişime...
  11. Wapentia

Umarım bir gün sizin bir hatanızdan insanlar faydalanmaz.
  12. Wapentia

Kesinlikle katılıyorum. Şunu sipariş edenlerin "fırsatçı satıcılar"dan bir farkı yok. Sonra satıcılar bindirim yaptığında kızıyorsunuz fakat şu davranışlara bak. Hak ediyor bizim milletimiz bunları.
  13. Wapentia

Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

Hocam neredeyse her gün var bu
  14. Wapentia

Wireless kulaklık önerisi acil

Cloud 3 kullanıyorum fps oyunlarında çok iyi, müzik ve filmde de yeterli açıkçası bir eksiği yok. Kulaklığın sesi de az geliyor diyorlar ama 50'de kullanıyorum ve fazlasıyla yeterli geliyor. Cloud 3S için aklınızda bi şüphe olmasına gerek yok. Tabii sizin bütçeniz çok daha yukarıda o bütçeye...
  15. Wapentia

Tam da fıstık ezmesi arıyordum. Kod ile birlikte karışık satın aldım konu sahibine emeği için teşekkür ederim.
  16. Wapentia

Yardım 1 milyona araba önerisi

Tabii ki hepsi kötü diye bir şey yoktur fakat %90'ı sıkıntılıysa gerek yok. Bu problemlerde kullanıcıdan kaynaklı tabii
  17. Wapentia

Katılıyorum düzgün bakılmışsa dizellerde de sıkıntı olmaz.
  18. Wapentia

Hayatta rocco önermem asıl roccolar feleğin çemberinden geçmiş oluyor.
  19. Wapentia

Hocam Allah aşkına aynı paraya aynı ayarda superb alınıyor. Şu parayı bu arabalara vermek ne kadar mantıklı sence?
  20. Wapentia

3 silindir değiller 4 silindire sahip bir motor.
Geri