Arama sonuçları: *

1. Wapentia

Prime Day M.2 Seçemiyorum

Gen5 ile Gen4 arasında çok bi fark yok diye biliyorum. Gen 5 almak yerine gen 4 2 tb alabiliyorsunuz. Prime Day konusundan alınabilecek olan ssdlere bakabilirsiniz.
  2. Wapentia

Fiat Egea 1.6 Multijet Alınır mı?

Fiyatına göre alınabilecek en iyi araba
  3. Wapentia

Çözüldü✓ Tekrardan Yardim!!!!

Konu açarken bir uyarı geliyor dikkat etmeniz gereken şeyler hakkında. Onu okuyor musunuz?
  4. Wapentia

2.3k Civarı Klavye Önerisi

F75'te de aynı keycapslar ve aynı switch vardı beğenmiyordum zaten keycapsleri, bu keycapsleri de bayağı beğendim. Aklıma koydum ya bunu alacağım. Tekrardan teşekkürler hocam yardımınız için :)
  5. Wapentia

Aldığınız renk buysa rgb açık değilken görebiliyor musunuz tuşların hangi harf olduklarını? Ve sizdeki switchlerin markası nedir? Cevaplar için de teşekkür ederim hocam
  6. Wapentia

Hangisini aldınız hocam ben de şu modeli almak istiyorum da: https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f108-pro-rgb-100-nimbus-v3-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1170682932.html Eskiden Aula f75 kullanıyordum sistemi sattım şimdi bunu gözüme kestirdim. Var mı bi sıkıntısı
  7. Wapentia

Öneri 20k Altı Telefon Tavsiyeleri

Hocam cmf yerine Nothing Phone 1 var o daha mantıklı. Tabii o bütçede en mantıklısı hangisidir bilemiyorum o kadar bilgim yok maalesef. Arkadaşlar yardımcı olacaktır. Ve Cmf şu an gereksiz pahalı.
  8. Wapentia

Çözüldü✓ Bu Laptop Alınır mı?

Şehitkamil'de Laptop işine de girmişler :D
  9. Wapentia

🔥İndirim Asus Dual Radeon RX 9060 XT 16gb 21.779

2 saat önce 19.999 TL'ye satılıyordu https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-dual-9060xt-16gb-19-999tl.1234182/
  10. Wapentia

İtopya Ultra İndirimlerde

Yine yeni biri gelip kontrol etmeden, konu başlıklarına dikkat etmeden konu açıyor. Klasik...
  11. Wapentia

❌İndirim Bitti! Montech Xr, Atx Mid-Tower 3 X 120mm Argb Pwm Fanlar 2949tl

Geçen ki konudan sonra ahahahahaahh. Bu arada iyi fiyatmış teşekkürler konu için.
  12. Wapentia

🔥İndirim Gratis - Güneş Bakım Ürünlerinde %70 İndirim

Her zamanki gratis, sazan avı yapıyor.
  13. Wapentia

❌İndirim Bitti! Tudors Unisex Slim Fit Dar Kesim %100 Pamuk Yumuşak Dokulu Siyah Tişört 192TL

Hala devam ediyor. Şimdi 3 adet satın aldım. Konu sahibine teşekkürler tişört arayışındaydım.
  14. Wapentia

🔥İndirim Bugatek Adagan 4x12cm RGB Bilgisayar Kasası 🔥 1117,41 TL 🔥

Onun modeli farklıydı. Ben de aynısı zannetmiştim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/bugatek-alcura-4x12cm-rainbow-mid-tower-kasa-1116-tl.1224185/
  15. Wapentia

[REHBER] Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script

Karahanlı sadakatini takdir ediyor. Bravo hocam ellerinize sağlık.
  16. Wapentia

Bu Sistem Alınır Mı 26Bin TL Ye

Abdullah, videosunda ortalama 12-13'e topladı benzer bir sistemi. Gereksiz pahalı
  17. Wapentia

🔥İndirim Xiaomi 10000 Mah Beyaz 22.5w Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - 699 TL

Sanırım akakçe verisi yanlış. Ocak ayında 650 TL civarına satıldı. Yine de 10.000 mAh ihtiyacına göre güzel
  18. Wapentia

2.5M TL'ye SUV Araç Önerisi (sıfır)

Arkadaşımız cevabı vermiş bence. Araçtan beklenenlere bakılırsa bu seçenekler dışında bakmaya gerek yok.
  19. Wapentia

Kod yazamıyorum (Kütüphane öğrenemiyorum)

İnsanlara olumsuz yorum yapmak dışında şu forumda ne yapıyorsun acaba merak ediyorum.
  20. Wapentia

Öneri Nothing Phone 3 hakkında görüşleriniz neler?

Kendilerinin de böyle göndermesi daha da ilginç. Kılıf çeşitliliği nasıl satışlarda? Hiç incelemedim.
Geri