Arama sonuçları: *

1. kai5er

❌İndirim Bitti! COSORI 5.5 L Yağsız Fritöz / Airfryer (1.297 TL Amazon)

Pişirme kağıdında yapışmaz ve kokmaz olan en iyi marka hangisidir.F/P olarak bunuda çok öneren olmuş ama bilemedim. https://www.trendyol.com/yui/xiaomi-philips-arzum-tefal-kumtel-uyumlu-20cm-hava-fritozu-airfryer-pisirme-kagidi-p-739247027?merchantId=968 Uzun süre kağıtla kullananlar hangi...
  2. kai5er

MCHOSE yeni ekipmanlar gaming.gen.tr de satışta😮

Dareu EK75 RT manyetik klavyem. Bu markanın manyetik klavyesi yok sanırım.Kısaca Dareu dan geçebilirsin dediğiniz klavye var mı bu markada. Modelleri aşırı hoşuma gitti ama manyetikten mekanik klavyeye tekrar geri geçmeme değer mi bilemedim.
  3. kai5er

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Hocam içinden çıkan grip tape kavrama bantları mı yoksa alt skatezler için olandan mı.Resim atabilir misiniz.Ben ayriyetten kavrama bandı aldım.Eğer içinden grip tape çıkıyorsa onu iptal edeyim. https://www.amazon.com.tr/dp/B08CXYXV1G?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Bunu almıştım ayriyetten...
  4. kai5er

DV3 proyu elimden kayıyor diye zaten 1 hafta kullanıp kaldırmıştım.Bunu da almayacaktım aslında ama zaten kaymasın diye amazonda kavrama bandı satılıyormuş.Bundan da sipariş geçtim.Yani elinizden kayma ihtimalini sıfırlıyor ve mouse u çok daha iyi tutuyorsunuz...
  5. kai5er

DeathAdder V3 Pro var.Viper v3 proyu alsam mı almasam mı derken ben de aldım.DA v3 ü de satılığa çıkarıcam.Zaten DV3 ü hiç kullanmadım bile.Tertemiz kutusunda duruyor.Elinde DA V3 Pro olanlar bence viper v3 proyu alabilirler.Elindeki DV3 ü de satışa çıkarırlar.Ama bunu yaparken ki kıstasınız şu...
  6. kai5er

🔥İndirim Oral-B Cross Action Şarjlı Diş Fırçası Yedek Başlığı 9 Adet 780 TL - Amazon

Pulsonic ve iO hariç tüm Oral-B gövdeleri ile uyumludur. Açıklamada yazıyor. Alacak olanlar ona göre alsın.
  7. kai5er

🔥İndirim Nothing CMF Buds 1.099 TL

Bu tarz kulaklıklarla rekabetçi fps oyunları oynanır mı?Gecikme fazla mı olur?
  8. kai5er

NOTHİNG CMF BUDS PRO 2 1999 TL

Rekabetçi fps oyunları için alınır mı.Gecikme değerleri nasıldır.Açıkçası kablolu kablosuz farketmez.Rekabetçi oyunlarda kullanabileceğim ve sesi düzgün veren bir kulakiçi kulaklık arıyorum.
  9. kai5er

🔥İndirim PHANTEKS P360A 2.085 TL

Kasanın üst kısmı 420mm sıvı soğutma ya da 360 mm sıvı soğutmayı destekliyor mu acaba?
  10. kai5er

❌İndirim Bitti! Asus Prime RX 9070 XT 16 GB 29.999 TL

Fiyatın artmasının saldırıp almayla alakası yok.Lansman fiyattan satış yaptılar ve lansman için ayırdıkları stok bitince normal fiyatına yükselmiş oldu.Bugüne kadar bu hep böyle oldu.Lansman fiyattan stoklar açılır ve stok bittiğinde normal fiyata geri döner.39k fiyatla bu kartın f/p kralı...
  11. kai5er

🔥İndirim Under Armour Erkek-kADIN Ayakkabılar 1400₺

Adidas ve nike kullananlar. Bu ayakkabıda kaç numara aldılar acaba.Beden tablosuna göre 44.5 almam lazım ki adidas ve nike ta 44.5 giyiyorum.Ama yorumlara göre 1 numara büyük almam gerekiyor.Yani 45.5. Adidas,skechers,nike giyinenler bu modelde kaç numara giyiyorlar acaba?
  12. kai5er

❌İndirim Bitti! Palit GamingPro RTX 5070 Ti 44.305 TL

Çoluk çocuk bize bu yaşta bi zahmet piyasayı öğretmesin ya. Bu ekran kartlarını ithal eden yönetici arkadaşlarım var. MSRP fiyatına gümrük vergisi eklemeden hesap yapanlar hele hiç konuşmasın. Boykot olursa en fazla şu kadara kadar düşer yazmışım. Düşmez demedim. Kart stokları geldikçe ve 5000...
  13. kai5er

❌İndirim Bitti! Palit GamingPro RTX 5070 Ti 44.305 TL

Gümrük vergisiyle firma karı hariç 900 USD ye TRye giren kart şu anki kurla 32700 TL yapıyor.Stok sorunu olduğu için 44k fiyat normal.Çünkü firmalar ilk partiden parayı vurma peşinde.Stok sorunu ortadan kalksa bile bu kart 40k altına düşmez bu ülkede.Hiçbir firmada 2-3 bin kazanmak için bu kartı...
  14. kai5er

❌İndirim Bitti! Inno3D 3X RTX 5070 Ti 44.305 TL

Hocam sen olsan hangisini alırdın. Palit mi inno3d mi. Galax 4070 ti super sg düşünüyordum ama 8 daha verip bunu almayı düşünüyorum. Hangisi en serin ve sorunsuzdur?
  15. kai5er

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Hocam ben de o satıcıdan aldım. Yani 1075 tl olan.Satıcısı ajazz olmayan.Yorumlarda alanlar 8k hızı almışlar.O zaman dock geliyor. Şarj cihazı olmasada olur. Type c ile şarj ederiz ama 8k lık dock yoksa iptal ederim sparişi.Ama resimli yorumlarda şarj cihazı çıkmış içinden.
  16. kai5er

Ben de o satıcıdan aldım. 8k alıcı şarj cihazında mı oluyor. Eğer öyleyse iptal edicem.Bu satıcıdan alanların resimli yorumlarına baktım. Hepsinde şarj cihazı vardı.
  17. kai5er

Arkadaşlar indirimli şekilde almak için bu linkten deneyin. Temu uygulamasını kaldırmadım hiç. Yeni kullanıcı hesabı oluşturup 103 tl den aldım.Merak ettiğim satıcı kısmı nerede gözüküyor...
  18. kai5er

https://www.temu.com/ul/kuiper/un1.html?subj=feed-un&_bg_fs=1&_p_mat1_type=1&_p_jump_id=725&_x_vst_scene=adg&goods_id=601099723176793&_p_rfs=1&_x_ads_channel=facebook&_x_bg_adid=1014581946&_x_ads_set=120216786396970673&_x_ads_id=120216786399370673&_x_ads_creative_id=120216786419560673&_x_ns_sourc...
  19. kai5er

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Temu da yeni üyeliklere özel ilk sipariş için bi indirim kuponu var mı? Razer Deathadder V3 kullanıyorum. Bunu mouse u arada kullanmalık olacak şekilde almaya değer mi?V3 den sanki daha ergonomik tutuşu.
  20. kai5er

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Bu klavyeler manyetik klavyelerden daha mı iyi?Geçen de bunu aldım.Bundan daha mı iyiler oyun anlamında..Manyetik klavyeler daha iyi diye biliyorum. Rapid Triggerla çok daha iyi oluyorlar ama merak ettim bu klavyeleride...
Geri