Arama sonuçları: *

1. D

İltihaplı sivilce sorunu

Valla genelde çok yağlı falan yemiyorum mesela çekirdek cips falan bunları en son yıllar önce yemişimdir. Bi ara patates kızartması yedikten sonra baya bi sivilce çıkmıştı o gün bugündür kızartma falan da yemiyorum hiç.
  2. D

İltihaplı sivilce sorunu

Hocam son çare muhtemelen aknetrent zoretanin gibi hap kullanmaya başlayacağım cildiyeye gidip. Kaç ay sürdü tamamen geçmesi ve çok kötü yan etkileri varmış diye duydum
  3. D

İltihaplı sivilce sorunu

Gençler yaş neredeyse 20'ye geliyor ergenlikten değildir artık, hala bir türlü yüzümde bitmeyen sivilce sorunu var. Cildiyeler ilgilenmediği için buraya yazayım dedim. 6 aydır sivilce problemi için önerilen ürünleri (nemlendirici, güneş kremi, yüz temizleme jeli) aksatmadan kullanıyorum her...
  4. D

Orta kulak iltihabı nasıl ve kaç gün de geçer?

Sağolun hocam umarım ben de de olmaz işitme kaybı çok kötü bir durum gerçekten
  5. D

Dediğiniz gibi hocam burunun açık kalması bu hastalıkta önemli, o yüzden bu aralar ona dikkat ediyorum da 1 ay da çok uzun bir süreymiş ya çok kötü bir illet bu. 1 aydan sonra işitme kaybı kalıcı olmadı değil mi endişem o yön de benim. Bir de iltihap geçti dediniz de kulaktan iltihap akıntısı...
  6. D

On gündür soğuk algınlığı geçirmiştim buna bağlı olarak yaklaşık 1 hafta önce de kulağım kapandı ve bir anda çok kötü ağrımaya başladı sonra acile gittim orta kulak iltihabı varmış boğazımdaki iltihap kulağa geçmiş, ağrı kesici iğne yeyince ağrısı geçti doktor damla ve antibiyotik verdi damlayı...
Geri