Arama sonuçları: *

1. Jabberwocky

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming VG27AQ3A(180Hz) Mı Asus TUF VG27AQ (165Hz) Hangisini almalıyım?

Kusura bakma dostum biraz geç cevap geldi ama inanılmaz bi monitör 2 k olarak hz değerleri olarak ne bi ghosting ne bi glow sorunu tam bir fiyat performans ürünüydü benim için düşünmeden alabilirsiniz aldığımdan beri hem oyun hem günlük hem iş için kullanıyorum mükemmel performans renkleri...
  2. Jabberwocky

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming VG27AQ3A(180Hz) Mı Asus TUF VG27AQ (165Hz) Hangisini almalıyım?

İlginiz için teşekkürler bu modeli alıp geçiyorum
  3. Jabberwocky

eyw. yorumun için 1710406987 Bu arada fiyatı biraz yüksek tabi gerek varmı bilmiyorum ama VG27AQML1A modelini de alabilirim tabi fiyat burda 13k ya çıkıyor
  4. Jabberwocky

Kontratlı ürünlerden aldığım için ordan alıyorumm. Faturaya yansıtıyorum yani
  5. Jabberwocky

Şuan için değil ama yakın zamanda 4060ti lı falan bir sistem alıcam
  6. Jabberwocky

Öncelikle merhabalar. Türkcell pasaj üzerinden bir monitör alıcam çok iyi bir sistemim yok yavaştan geliştiriyorum ama ekran olarak film izlemeyi falan seven biri olarak 2K almak istiyorum. Bu iki monitör arasında kaldım hangisini almamı önerirsiniz. Arada Cs:Go ve benzeri oyunlar falan da...
Geri