Arama sonuçları: *

1. G

Termal macun değişim tavsiyesi

merhabalar 2 3 yılı doldurmuş cihazlarda olası bir hasar ve ısı tranferini korumak acısından termal macuun değişimi öneriyorum özelliklede de ağır yük altında çalışıyorsa.yani iciniz tahat olması acısından ve olası bi tehlikeyi önlemek acısından termal macun degişimi yapmanızı veya yaptırmanızı...
  2. G

Çözüldü✓ 10k bütçe ile 2. El sistem toplama önerisi

hocam genel olarak bence iyi bir sistem ortaya koymussunuz.psu olarak genelde 500 wattlık bi psu yeterli olacaktır tabi güvenlik sertifikalı bir ürün alma şansınız varsa dah güzel olur.işlemci sogutucuyuda tam olarak burdan anlamadım ama bakır diye tahmin edsiyorum eger bakırsa stok fandan daha...
  3. G

Çözüldü✓ 10k bütçe ile 2. El sistem toplama önerisi

hocam selamlar ekran kartını ve işlemciyi ayrı ayrı ne kadar ödediniz eger bi mahsuru yoksa odedininz fiyata göre fiyat performans yorumunda bulunabilirim
  4. G

1,5-2k ya saat önerisi

ben casionun 2 saatini kullanmıstım tam tarzınız hakkında bi bilgim olmadıgı için şöyle bir öneride bulunaabilirim https://www.idefix.com/casio-erkek-kol-saati-mtp-v001d-1budf-p-1436875?vendorId=10996&srsltid=AfmBOoqgZoiOBaMnQMlhv9pN1XIfoYBjLOeQsWGPHVKCx1WrXKOUqKRNarM
  5. G

Oyun Oynarken PC KAPANDI AÇILMIYOR

güç geldiğinde sistem start alıyor ama goruntu gelmiyormu yoksa sadece fanlar donuyor sistem start almıyormu
  6. G

Öneri Dizi ve Film Önerileri Bekliyorum +90 Dizi Bitti Listemi Ekledim

Herkes sevmeyebilir ama scream dizisine bakabilirsin 3 sezon eger severse devamı gelir zaten
  7. G

The forest tarzı oyunlar için arkadaş arıyorum

Kanka benim arkadas gurbumda var snelede oynarız istersen yas 16 steam nickim loynize
  8. G

Bu saatte uyumayanlar ne yapıyor?

FUll pc basındayım kanka cogu kisi oyledir cs raft vali fln iste arkadaslar 2 ye kadsr anca kalıyor sonra tek takiliyom
  9. G

Gaming gen tr güvenilir mi

Evet gayet güvenilirdir
  10. G

1000 tl ve altı kablolu orta buyuk mouse önerisi

butceni hem cok asmayacak hemde bir sure idare edebilecek bir mouse olarak logitech g102 olabilir benim eski mousemdi boyutu ortaydı elle tututşu vs fena değildi dusunebilirsin 500-600tl bandında
  11. G

1000 euro bütçem var hem ders hem oyun laptop önerisi

Victus 16-R1057NT 9J260EA model laptopu arastırabilirsin yurtdışı piyasasını bilmiyorum ancak TR de 36 bin tl ile 38 bintl arasında hp victus model laptoplar sogutma kanadında basarılı olduklarını soyleyebilirim aynı zamanda şık bir tasarımı mevcut teknik ozelliklerine urunun modelinden...
  12. G

R9 380 furmark testi sonucu nasil

termal macun durumuna göre degisebilir ancak iyi bir değer
  13. G

R9 380 den rx470 geçilirmi?

r9 380 ekran kartın 4gb ise gayet iyi ancak 2gb modeli ise rx 470 dusunulebilir ancak aralarında devasa bir fark yok onu bilmeni isterim mining konusuda ekran karına kac ay mining yapıldığı ve ekran kartı dinlendirildimi bunlar onemli imkanın varsa gelecege donuk olması acısından rx 570 8gb...
  14. G

Ekran Kartı Güç Kablosunu Bulamıyorum

Merhaba bende hd 5850 powercolor 1gb ekran kartı athlon x2 220 işlemci var 6gb ram 1 adet 60mm fan varbu sisteme inca markasının 350w modellik psu ile kullanabilirmiyim bir sorun olurmu 1710454749 Merhaba siz tecrübeli birisine benziyorsunuz bende hd 5850 powercolor 1gb ekran kartı athlon x2...
Geri