Arama sonuçları: *

• Users: melo_
  • Order by date
  1. M

Vatan kart indirimleri

bu indirimler sadece online için mi mağazada da geçer mi bilgilendirirseniz sevinirim
  2. M

Vatan Bilgisayar Sistem Önerisi

bu ay değilde sonraki ay gelse seçim sonrası zamlardan yine şuan ki fiyatlara gelmez mi zaten
  3. M

Vatan Bilgisayar Sistem Önerisi

bu akşam gidip almayı düşünüyodum biraz daha ertelicez gibi
  4. M

Ev interneti için sağlayıcı önerir misiniz?

İnterneti değiştirmeyi düşünüyorum bilinen sağlayıcalara baktığımda en yüksek millenicom veriyor (80mbps) 100 mbps paketi 280tl diyor ama daha fazla olduğunu söyleyenler var alınır mı yoksa başka mı önerirsiniz.
  5. M

Çözüldü✓ 2024de ddr4 sistem alınır mı

itopyada da baktığımda pek bi fark göremedim burdan parçaları bulması daha kolay olduğu için yapıyorum
  6. M

şu sistem nasıl
  7. M

şöyle bir sistem düşündüm ssd olarak aklımda bu var https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-exceria-plus-g3-1tb-nvme-gen4-m-2-sata-ssd-r-5000mb-s-w-3900-mb-s.html eklemek veya bu olmaz bunu al dediğiniz parçalar var mı
  8. M

hocam peki 12gb 3060 hala kullanılır mı veya önerebileceğin daha iyi olur dediğin uygun fiyatlı 12-16gb ekran kartı var mı
  9. M

evet arkadaşlar sistem toplamak istiyorum ama fiyat farklarından dolayı çok arada kaldım ddr4 alınır mı yoksa ddr5 zorlamalı mıyım? birde seçimden önce mi davranayım yoksa seçimden sonra mı çok bir fark olur mu sizce fiyatlarda
  10. M

Arkadaşlar hangi sistem daha iyi

evet sistemi aldıktan sonra ara ara parçaları yükseltmeyi düşündüğüm için düşük bütçeli bakmaya başladım 40kyı geçmemeye çalışıyorum
  11. M

Arkadaşlar hangi sistem daha iyi

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamayı düşünüyorum tek tek topladığımda fiyat ne yaparsam 50kyı buluyor bende hazır sistem araştırmaya başladım. Bu iki sistem şuan aklımı karıştırıyor...
Geri