Arama sonuçları: *

1. S

Blenderda 24FPS aldığım Renderı 60 FPS yapabilir miyim?

after effect veya premiere pro ile 24 ten 60 a çıkarabilirsin ama video baya bozulur düzgün yapan progranda yok bildiğim kadari ile
  2. S

Yardım Train sim World 4 açılmıyor yükleme ekranında kalıyor

Train sim World 4 ü xbox uygulamasından dan indirdim oyuna tıkladıktan sonra yükleme ekranı geliyor. Yükleme basının %30 doluyor ve o ekranda kalıyor birlaç kere silip yükledim düzelmedi
  3. S

1500-2000 tl arası en iyi akıllı saatler

https://www.mi.com/tr/product/mi-watch/ Uzum süredir kullanıyorum ben aldığımda 1500 tl idi şu anda trend yolda 2028 tl ye gördüm saaten Gayet memnunum her hangi bir sorun yaşamadım şuana kadar Genel olarak piyasadaki saatlerle aynı özelliklere sahip tek eksiği saat üzerinden çağrı...
  4. S

Yardım Creality Ender-3 V3 KE 3D yazıcı alınır mı

Ender 3 v3 ke den iki tane aldım ve aktif olarak kullanıyorum ve performansından memnunum fakat tek bir problem var (benden kaynaklı olabilir) TPU filament ile bastığım modellerde sorun yaşıyorum ve filament sensörü TPU filament algılama sorunu çıkarıyor. Eğer TPU ile basım yapacaksan TPU...
  5. S

Train sim World 4 açılmıyor yükleme ekranında kalıyor

Train sim World 4 ü xbox uygulamasından dan indirdim oyuna tıkladıktan sonra yükleme ekranı geliyor. Yükleme basının %30 doluyor ve o ekranda kalıyor birlaç kere silip yükledim düzelmedi
Geri