Arama sonuçları: *

1. k3rems

Horizon Zero Dawn 240TL'ye Alınır mı?

arkadaslar epicten oyun almayi sevmedigim icin key aliyorum zaten 😔 sizce 240 TL verilir mi bu oyuna onu soruyorum sagolun yine dee.
  2. k3rems

Horizon Zero Dawn 240TL'ye Alınır mı?

Reklam olmasın diye isim vermeyeceğim, çok fazla key satın aldığım yani güvendiğim bir sitede Horizon Zero Down 240TL'ye Düşmüş. Sizce 240TL'ye Alınır mı? Siz olsanız 240 TL'ye Ne alırsınız?
  3. k3rems

Need For Speed Heat alınır mı?

Selamlar arkadaşlar, NFS Heat Steam'de 70 Dolardan 10 Dolara Düşmüş. Gameplay videolarında grafikler falan çok gelişmiş duruyor. Sizce 10 dolara alınır mı?
  4. k3rems

Farmers Dynasty mi Alınır yoksa Farming Simulator 22 mi?

Birkaç aydır aniden başlayan anlamsız bır çiftçilik sevdam var, hazır çiftçi haftası indirimleri başlamışken hangi oyunu almak daha mantıklı?
  5. k3rems

Diablo IV mi alınmalı yoksa Mortal Kombat 1 mi?

zaten fikrini değil, 1000TL'ye hangisini almamın daha mantıklı olduğunu sordum.
  6. k3rems

Diablo IV mi alınmalı yoksa Mortal Kombat 1 mi?

Selam arkadaşlar şuan Mortal Kombat 1 ve Diablo IV Steam'de indirimde, ikiside 1000tl civarında hangisi alınır?
  7. k3rems

Detroit: Become Human Alınır mı?

Merakımdan soruyorum, birincisi ne? :D 1713811194 ne Detroit ne Two Souls'u daha once oynadim veya izledim, ilk olacak. Once hangi oyunu denemem daha iyi olur?
  8. k3rems

Detroit: Become Human Alınır mı?

Selam, Detroit suan Epic Games'de 142TL. Alınır mı?
  9. k3rems

Epic Games zam gelmeden alınacak oyun önerisi.

Selamlar, duyduğuma göre Epic Games'e zam gelecekmiş. Zam gelmeden önce Epic'ten almalık oyun önerir misiniz?
  10. k3rems

Rust mu almalıyım, Rdr 2 mi?

grafiklerin aynı olmadıgını tabii ki goze aldim hocam :), sizin fikrinizce hangisi daha cok sarar?
  11. k3rems

Rust mu almalıyım, Rdr 2 mi?

Steam'de Rdr indirimde ve 24 dolar. Rust ise indirimde ve 12.72 dolar. Rust icin arkadasım yok ama Discorddan ısındıgım bir ekip kurabilirsem oynayabilirim diye düşünüyorum. Sizce hangi oyunu alayım?
  12. k3rems

Steamdeki Fall Guystan Epic Gamesteki Fall Guys hesabını açabilir miyiz?

Selamlar arkadaşlar, neden diye sormayın sadece Steam takıntım olduğu için bir Fall Guys keyi alacağım. Fakat Epic Gamesten oyunu oynarken 200-300TL yatırdım. Size sorum Steam için Fall Guys keyi aldığım zaman Epic Gamesteki Fall Guys hesabımı Steamdeki Fall Guysta açabilir miyim?
  13. k3rems

Hello Neighbor iade etmeli miyim?

Benimde steam takıntım var teşekkürler önerileriniz için iade edeceğim. Buarada senin fikrin ama Sifu'nun Steam Key'i itemsatis'ta 159TL. Ben itemsatistan God of War aldım key çalıştı sorunsuz, buda tavsiye olsun öylesine :)
  14. k3rems

Hello Neighbor iade etmeli miyim?

Bir hafta önce Steam'den İndirimden 120TL'ye Hello Neighbor aldım fakat Epic Gameste indirim başlamış ve aynı oyun Epic Games'te 12.50 TL. Genel olarak Steam'i Epic Gamesten daha çok seven biriyim ama maksimum 10 saatte bitecek bir hikaye olunca kararsız kaldım. Sizce iade etmeli miyim yoksa...
  15. k3rems

Bahar indirimlerinde alınabilecek oyun önerisi

Mortal Kombat 11 veya X Alabilirsin. İkiside Steam'de Aşırı Büyük Bir İndirimde. Mortal Kombat 11, 50 Dolardan (1619,06 TL) 5 Dolara (161,94 TL) Düşmüş Durumda. Mortal Kombat X, 20 Dolardan (647,43 TL) 5 Dolara (161.94TL) Düşmüş Durumda. Korku Oyunu Arıyorsan, Steam'den DEVOUR veya PACIFY...
  16. k3rems

bu oyunlar epic'ten alınır mı?*

Alınır Tabii ki. Zaten Benim Fikrimce İnsanların Şikayet Ettiği Epic'in Oyun Performansı Değil, Arayüzü.
  17. k3rems

🕹️ Telefonunuzda Hangi Oyunlar Var? 📱

Brawl Stars Standoff 2 Clash Mini (Oyun Yakın Tarihte Kapatılacak) Subway Surf
  18. k3rems

Mobile Legends Hesabımı Nasıl Satabilirim ?

Ben Daha Önce İtemSatış'tan Hesap Sattım, Fakat Öncesinde Şunu Bilmen Gerekiyor. Satışı Gerçekleştirebilmen İçin Doğrulanmış Üye Olman Gerekiyor, Doğrulanmış Üye Olman İçin ise TC'ni İstiyorlar ve Kimlikte 18 Yaşını Doldurmuş Olman Lazım. Bununla Beraber Belli Bir Fiyattan Sonra Kazandığın...
  19. k3rems

Brawl Stars Supercell ID

Yardım ve Destek, Son Günlerde Türkiye'de de Aktif Olarak Hareketlenmeye Başladı. Kaybolan Hesabı Geri Alma Olayı Falan Hızlandı. Bende Geçenlerde Kaybolan 2 Eski Hesabımı Bu Şekilde Kurtardım. Senin Hesabını Çalan X Kişiside Hesabını Kendi Kayıp Hesabı Olarak Tanıtmış Olabilir. Böyle Bir Durum...
  20. k3rems

Bir mobil oyun arıyorum bula bilirmisiniz

Aradığın Oyun Criminal Case Olabilir mi? Bende Küçükken Oynuyordum da... :D
Geri