Arama sonuçları: *

1. E

windows 10 home key

arkadaşlar merhaba, güvenilir windows 10 home key sitesi söyleyebilir misiniz?
  2. E

Vatan oem hazır sistem

anladım, teşekkürler umarım yaparken bir sorun çıkmaz.
  3. E

Vatan oem hazır sistem

Bios güncel gelmezse önce windows sonra bios sonra da driver kurulumu yapacağım yani.
  4. E

Vatan oem hazır sistem

merhaba arkadaşlar, vatandan oem hazır sistem aldım şuan kargoda. freedos olarak gelecek ama merak ettiğim ekran kartı driverları ve anakart bios güncellemeleri vb. yapılıp mı yollanır yoksa onlar sadece birleştirip yollayıp benim mi yapmamı bekliyorlar. Sadece vatandan hazır sistem alanlar ya...
  5. E

ucuz windows 10

verdiğin keyler internet üzerinde dolaşıyor ama, güvenirliliği daha düşük değil mi? iki gün ya da 1 yıl sonra iptal edilmesi sorun değil benim için, zaten birkaç ay sonra orijinal almayı düşünüyorum. benim için sorun 20 tl ye internette arattığımda bulunmayan key in hack tarzı şeylere karşı...
  6. E

ucuz windows 10

arkadaşlar merhaba, ucuza windows 10 keyleri 20 tl ye internette satılıyor. yüzlerce başlık var zaten internette bunun gibi, benim öğrenmek istediğim; bu keyleri satın alınca bilgisayar güvenli olur mu? herhangi saldırıya karşı güvenli mi? satan kişi sizin bilgisayara erişebiliyor mu? kısaca bu...
  7. E

Itopya vs incehesap

uber ya da itopya diyen arkadaşlar nedenlerini açıklayabilirse benim için daha sağlıklı bir seçim olacak.
  8. E

Itopya vs incehesap

ssd yi yazma okuma hızından değiştirmemi istiyorsun sanırım. peki genel olarak uber tercihi neden? kaçırdığım fark nedir tam olarak?
  9. E

Itopya vs incehesap

merhaba, 5-6 bin bütçeye uygun hazır sistem araştırma içerisindeyim ve iki farklı site üzerinde benzer pc'lerin göze çarpan fiyat farkından etkilendim. Sizin tercihiniz ne olurdu? bu ürün incehesapta ve istediğim işlemciyi amd 5 3600 olarak değiştirdim...
Top Bottom