Arama sonuçları: *

1. D

Corsair HS80 USB vs HyperX Cloud 3 Kablolu

HS80 kablosu örgülü değil ve baya dayanıksız, kulaklık kafanıza küçük gelirse alışmak zorundasınız ve itopyadan alınan hs80 lerin çoğunda sorun çıktı her türlü C3.
  2. D

Melekler seni bana yazmis

Robota insanların yaptığı işleri verildiğinde kendilerini kapatıyorlar. Sen kağıt üstünde bile insani şartları aşıyorsun. Yapamazsın dostum.
  3. D

Çözüldü✓ Corsair hs80 ses ayarı Veya kulaklık Önerisi

Konuyu hortlatmak olacağının farkındayım ancak size çok teşekkür ederim. Kafa yapıma zar zor uyan ama cızırtı sesinden kullanmak bile istemediğim kulaklık bu EQ ayarı ve birkaç ayarla da olsa kullanmaya başladım. Yıllardır bu tarz forumlardayım ancak ilk kez işime bu kadar çok yarayan bir mesaj...
  4. D

Çözüldü✓ Bilgisayarıma Virüs Bulaştı mı Nasıl Anlarım?

Dediğin programlara güvenmiyorum, hitmanpro yükle tarat çıkmazsa devam.
  5. D

Dostum indirdikten sonra iş bitiyor ayrıca şu dönemde yamalar çok güzel virüs barındırıyor zamanında aynsını yaşamıştım.
  6. D

Malwarebytes ve hitman pro ile günümüzdeki çoğu virüsü puf yapmak basit ama bu tarz kendi hatamla virüs yediğim durumlarda formatı tercih ediyorum.
  7. D

Oyun acmadan nasil saatini artirabilirim?

https://freehourboost.com/login/
  8. D

Çözüldü✓ Hiç bir şekilde ses kısamıyorum

Yüklü olan driver'ı silip yeniden yükeyin. Otomatik olarak kulaklığı takınca yüklenmesi gerekiyor. https://apps.microsoft.com/detail/9p2b8mcsvpln?hl=tr-tr&gl=TR bu programı deneyebilirsiniz. Steelseries Sonar gibi 3. Yazılım programlar da kullanabilirsiniz.
  9. D

Beyaz %100 klavye önerisi

Dostum klavyeyi günlük olarak kullanacaksan bu bütçelerdeki "beyaz" klavyeler seni tatmin etmeyecektir. Sırf görünüş için istiyor olabilirsin ama memnun kalmadıktan sonra almak mantıklı değil. Süs olarak duracaksa al gitsin, diğer türlü bütçeni yükseltmeni öneriyorum...
  10. D

bu fiyata bu ssd alınır mı? ?

Aradaki fiyat farkını karşılayabiliyorsanız Samsung 980 daha iyi bir tercih olacaktır, uzun süreli kullanımlarda daha sağlıklı bir tercih.
  11. D

Sistemime Upgrade Önerileri

2k monitör varsa ekran kartını 4070'e çıkarabilirsin, yoksa 4060 1080P'de bence en sağlıklı çalışacağı kart olur. Onun haricinde bellek miktarı yetersiz hissettiriyorsa yükseltebilirsiniz ama o zaman anakartın slotu yetmeyecektir, anakart yükseltmesi ya da düz 2x16 yapabilirsiniz. En sağlıklı...
  12. D

Yardım Asus Dikine Takılan M2

Bu video tam olarak seni özetliyor. Yani yatay olarak takmanı sağlayan alet anakartın içerisinden çıkması lazım, böyle de kullanabilirsin ama anksiyete bozukluğu varsa çok gözüne batar.
  13. D

🔥İndirim GameBooster GM06B Core Türkçe Blue Switch 499 TL

Görmez hocam. Malzeme kalitesi ve hissiyat olarak çok sınıfta kalan bir ürün. Geceleri oyun oynarken ekstra kalitesiz blue switch sesi olsun, yay sesi olsun dandik plastiği olsun elde tutulur yanı yok illa klavye alacaksanız bu bütçelerde membran klavyelerin daha iyi performans vereceğini...
  14. D

Forumda en sevdiğiniz üyeler kimler?

Yaşıyorum.
Top Bottom