Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Asus scar 18 i9-14900HX,4080 sorun çıkarır mı ?

Hocam değişiyor. Monitöre bağlıyorsam standlı kullanıyorum. Her şekilde 95 C. Sıcaklık düşmüyor. Perfonmans bir tık artıyor olabilir. Ghz aklımda değil. Bakınca söylerim ama. 1735629392 Gerçekten durum bu. Yarı fiyatına Ryzen 5 7500f ve 4070 Super’li masaüstü sistem topladım kardeşime. Güzel...
  2. A

Yardım Asus scar 18 i9-14900HX,4080 sorun çıkarır mı ?

Hocam i9-13980hx 4080 gpu modeli var bende. Arkadaşın da dediği gibi işlemcileri çok ısınıyor. Ne Laptop alırsan al bu sorun karşına çıkacak. Sürekli olarak 95•C de çalısıyor. Bunları bil. Onun dışında piyasada alabileceğin en iyi modelin bu olduğunu düşünüyorum. Son model Omen. Ve Lenovo da...
  3. A

Razer Deathadder V3 PRO 3392tl amazon

Mayıs 2023’ten beri aktif kullanıyorum. Bana göre piyasadaki en iyilerden. Profesyoneller için birebir. Kötü deneyim yaşamışsınız. Geçmiş olsun.
  4. A

Yardım Sahibinden airpods pro 2. Nesil hakkında

Bu ilandaki sahte. Yazısından anlaşılıyor. Sahibinden de sahte airpods çok fazla satılıyor. Ayırt etmesi kolay fakat yine de gidip ürünü görene kadar emek harcıyorsunuz
  5. A

Öneri 95bintlye hangi laptopu almalıyım

Parasını hak eden bir model. Rog strix g18 4080+i9 13980hx kullanıyorum. Gayet memnunum.
  6. A

MX Master 3S 2.990 TL

Siparişim iptal edilmiş.
  7. A

MX Master 3S 2.990 TL

Ulaşır bence. Ben sipariş verdim şimdi. Konu için teşekkürler. Almayı düşünüyordum.
  8. A

🖥 Kaç inç (ekran) monitör kullanıyorsunuz?

Hocam 24 veya 25 inç kullanıyorum yoksa fps oynanmıyor. 2k ya geçince de ekran boyutunu değiştirmeyi düşünmüyorum.
  9. A

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

5400 de benden :)
  10. A

Sizce Türkiye'de Milyarderlere, "Servet Vergisi" Gelir mi?

Bu soruya parayla işi olmayan kişiler hemen gelmeli diye cevap vereceklerdir :). Şöyle ki çoğu insan ki varlığını bu konuma uzun yıllar çalışarak ve miras yoluyla getiriyor. Örneğin 10 milyon TL varlığımız olsun. Servet vergisi dediğiniz %1 lik oran 100.000 tl yapıyor. Düzenli gelirime oranla bu...
  11. A

Razer deatradder V3 pro yardım

Laptop kullanıyorsan dongle direkt laptopa tak. Masaüstü sistem kullanıyorsan kabloyu kasaya takıp diğer ucuna da önce aparatı sonra da dongle takıp kullanabilirsin. Araya mesafe girmesin diye o şekilde yapılıyor.
  12. A

🔥İndirim 2299TL Asus ROG Strix Scope Deluxe Oyuncu Klavye

Katılıyorum. Rx modelini kullanıyorum. Deluxe geldiği gibi iadeye gönderdim. Her red switch aynı değil. Rx in destekleyici switch mekanizması varken Deluxe modelinde çok ham kalmış. İkisi de red switch fakat gel gör ki alakası bile yok.
  13. A

7800 TL yerine 399 TL APPLE AirPods Pro

Yanlış olduğunu bildiğin halde hakkın olmayan bir konuda haksızlığa uğramış gibi davranman 🙂
  14. A

valorant pbe mail ne zaman gelir ?

Gelmez.
  15. A

Mimarlık ve oyun için laptop önerisi

https://www.hpstore.com.tr/hp-omen-laptop-17-cm2005nt-i7-13700hx-16gb-ram-1tb-ssd-8gb-geforce-rtx-4060-173-inc-qhd-freedos-siyah-7p6d8ea 1 hafta önce 50ye aldım bunu.
  16. A

iphone 11 şarj olmuyor acil lütfen

Şarj girişini kontrol et. Kirli olabilir :/
Geri