Arama sonuçları: *

1. M

Redragon k530 dranconic pro brown switch klavye alınır mı ?

Merhaba iyi sabahlar istediğim özelliklere uygun çok güzel bir klavye buldum küçüm olması brown switch olması kablosuz kullanılıyor olması benim için çok önemli ve tüm bu kriterlerim...
  2. M

Yenilenmiş Telefon Almak mantıklı mı ?

Anladım hepinize çok teşekkür ederim iyi günler
  3. M

Anladım hocam çok sağolun
  4. M

Anladım ama 0’ını almak çok zor be
  5. M

İyi günler https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/iphone-se-2020/apple-iphone-se-2020-64-gb-beyaz-2741/ bu yenilenmiş telefonu almak sizce mantıklı mı değil mi ?
  6. M

r5 5600 60derece geçmiyor

Tamamdır
  7. M

Tamamdır hocam sağolun
  8. M

Hocam alıcağınız kuletipi soğutucunun modeli nedir bende de r5 5600 var bende kule tipi soğutucu alacağım aklımda https://www.teknobiyotik.com/arctic-freezer-34-esports-duo-intel-amd-uyumlu-2-adet-bionix-p-fanli-4x-isi-borulu-pwm-fanli-islemci-sogutucu-ar-acfre00060a.html?ref=akakce&v=1.79.6 Bu...
  9. M

Logitech g335 vs Steelseries artics prime hangisi daha iyi

İyi günler başlıkta da yazdığım gibi bu 2 model arasında kaldım sizce Logitech g335 mi daha iyi yoksa Steelseries Artics Prime’mı ? Ses kartı konusunda harici usb ses kartı alıcağım.
  10. M

STEELSERİES ARTİCS PRİME İÇİN USB SES KARTI ÖNERİSİ

İyi günler steelseries artics prime marka modelli kulaklık alacağım fakat bildiğim kadarıyla bu kulaklık için ses kartı lazım bende profesyonel bir şekilde fps oyunları oynuyorum ve ses kasmak benim için çok önemli bu kulaklığa uygun aşırı pahalı olmayacak şekilde usb ses kartı önerebilir...
  11. M

Steelseries artics prime için ses kartı

İyi günler steelseries artics prime marka modelli kulaklık alacağım fakat bildiğim kadarıyla bu kulaklık için ses kartı lazım bende profesyonel bir şekilde fps oyunları oynuyorum ve ses kasmak benim için çok önemli bu kulaklığa uygun f/p usb ses kartı önerebilir misiniz ? Başka kulaklık almak...
  12. M

Çözüldü✓ 2500-3000TL arası gaming kulaklık önerisi

Anladım. çok teşekkür ederim yardımlarınız için iyi geceler dilerim.
  13. M

Artics nova 3 mü daha iyiydir yoksa bu ürün mü ?
  14. M

P Hocam açıkcası asusun kulaklıklarını bir türlü sevemedim öznel olarak peki steelseries artics nova 3 nasıldır ? Bütçemi zorlayabilirim belki veya indirim kovalayarak alabilirim
  15. M

Önerinizi için teşekkür ederim bende bir araştırayım ürünü başka bir öneriniz var mıdır ?
  16. M

Merhaba iyi akşamlar kendime yeni bir Gaming kulaklık almak istiyorum yüksek seviyede rekabetçi, FPS oyunları oynuyorum bu yüzden ses kasmak benim için çok önemli önerilerinizi bekliyorum (bütçem maksimum 2500-3000TL arası)
  17. M

VİCTORY bilgisayar güvenilir mi ?

Peki teşekkür ederim
  18. M

VİCTORY bilgisayar güvenilir mi ?

https://www.victorybilgisayar.com.tr/corsair-vengeance-lpx-cmk8gx4m1e3200c16-8-gb-ddr4-3200-mhz-cl16-ram-12634 Victory bilgisayar isimli bu siteden bu rami alıcağım herhangi bir sorun yaşar mıyım ?
  19. M

Çözüldü✓ GTX 1650 Ti kod: 43 hatası için uygun driver

Şuan hallettim bir şekilde 1-2 hafta sonra zaten yeni bir pc ye geçiceğim tavsiyeniz için teşekkür ederim
  20. M

Çözüldü✓ GTX 1650 Ti kod: 43 hatası için uygun driver

Çözüme ulaştım şuan pc ekran kartını görüyor hiçbir sorun yok yardım eden herkese teşekkür ederim iyi bayramlar 🥰
Geri