Arama sonuçları: *

1. B

Laptop Bataryasi %72 den sonra sarj olmuyor!

Sorunu bulduk hocam. Batarya BMS devresinde sorun var. batarya degismesi lazim ama cok pahali. devreyide ben degisemem sanirim. Kaldi oyle xd
  2. B

Hocam denedim ama pc tepki vermiyor diger komutlara felanda. Uyumsuz sanirim.
  3. B

Hocam bu tum pc lere uygunmudur acaba? Gordum ama asus felan diyordu kurmadim
  4. B

Cok tesekur ederim hocam. Biosa baktim ama hicbirsey goremedim batarya ile ilgili. %72 lik kisimla bile 2.5 3 saat video izletiyor. Bugun bitene kadar 1080p video actim koydum kenera 2.5 saat sonra geldim 9 du sarji. sonra kapanmis.
  5. B

Hocam bende ayni sekilde dusunuyorum. Batarya iyi durumda. Teknik servis ucretinin altindan kalkacak durum yok suan hocam
  6. B

Arkadaslar merhaba. LUTFEN YARDIMCI OLUN. NEZAMANDIR UGRASIYORUM. Baslikta belirttigim gibi %72 ye kadar hicbir sorun yok sonra birden kesiyor beslemeyi. Programlar ile kontrol ettim batarya sagligi %84. Marka Medion. Orjinal adaptor ile. Yazilimsal mi yoksa donanimsal midir bulamadim...
  7. B

TEMU KONUSU | Soru-Cevap, Alınabilecek Ürünler - Sürekli Güncel 🔥

Arkadaşlar ben Almanya'da yaşıyorum ve temu üzerinden birçok ürün satın aldım. Bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Ürün iade konusunda çok esnekler. TR de nasıl bilmiyorum iade konusu ama burada çok esnek ürünü iade bile istemiyor çoğu zaman.
  8. B

Çözüldü✓ yeni pc aldım cpu sıcaklığı normal mi gözüküyor

Abbbbooooo 97 neyyy laaa xd
  9. B

Yardım Xbox Game Pass - EA PLAY Sorunu

Yav kardesim yapmadik sanki. Hepsini yaptik bana daha spesifik bir cozum lazim.
  10. B

Yardım Xbox Game Pass - EA PLAY Sorunu

Çözüm ne arkadaşlar??Ayni sorun devam ediyor
  11. B

Sıfır 4070Ti Super vs 2.el garantili 4080

Ben 4080 derdim. 4 ayda ne olmuş olabilir karta. Sen testlerini yapıp al. Bir sorun varsa zaten testler esnasında ortaya çıkar vazgeçersin
  12. B

Yardım MSI B650 Gaming plus wifi anakart wifi sorunu!!!

Hepsini daha onceden yapmisim ama sonuc ayni hocam.
  13. B

Yardım MSI B650 Gaming plus wifi anakart wifi sorunu!!!

Arkadaslar merhabalar. belirttigim anakart ile sistem topladim. Fakat wifi agindan surekli kopuyor ve geri baglanmiyor. Bu aga baglanamiyor hatasi veriyor. Pc ye reset attigimda veya aygit yoneticisinden cihazi devre disi birak sonra tekrar aktif et yapiyorum o zaman baglaniyor. Yazilimsal bir...
  14. B

Yardım MSI B650 Gaming plus anakart wifi sorunu

Arkadaslar wifi ye direk anakart uzerinden baglaniyorum. bazen 1 saatt sonra bazen 1 gun sonra internet kopuyor ve baglanmiyor. reset atinca veya aygit yoneticisinden devre disi birak aktif et yapinca duzeliyor. Ne yapmam lazim_ yazilimsal mi yoksa donanimsal bir sorun mu bu? 1714077773...
  15. B

Çözüldü✓ R5 7600 Rtx4070 ti süper dar boğaz sorunu

Güncel ekran kartları 1080p de darboğaz yapar. Çok güçlüler kartlar. 2k monitör işi çözecektir. Bu işlemci bu ekran kartını 2k da darboğaz yapmaz gayet yeterli seviyede besler
  16. B

Yardım Bannerlord Acilis ekraninda kaliyor.

Arkadaşlar başına gelen veya çözüm bilen kimse yok mu? Açılmıyor hiçbir şekilde. 10 dk felan bekleyince dönüyor öyle kalıyor
  17. B

Kendim bisi yuklemedim hocam. Xbox ne indirdiyse o nasil bakacam yuklu mu diye?
  18. B

Arkadaslar bu sekilde kaldi oyun kactir deniyorum acilmiyor oyun. Ne yapmam lazim? arastirma yaptim biraz bazi yerleri silin felan dediler ama yok ayni maalesef.
  19. B

LENOVO Y50-70 ACİL YARDIM UPGRADE

Muhsin bizi yiyon sabah sabah. 30 sene götürür ne🤣🤣
  20. B

FM 23 oyuna devam edemiyorum

Altyapidan as kadroya adam alacan onlarla çıkacan. Yakın zamanda bir takım maçta yaptı benzer bir durumu.
Geri