Arama sonuçları: *

1. C

İtopya RAGNAROK hazır sistemi hakkındaki düşünceleriniz?

linkosu: https://www.itopya.com/ragnarokintel-core-i9-14900ksmsi-geforce-rtx-4080-super-16g-ventus-3x-oc-16gb32gb-ddr51tb-nvme-m_h25546#kategori_9 bildiğiniz üzere az daha kötü bi şekilde topladığım sisteme para bayılacaktım. ama sipariş iptali yaptım kart limitim yeniden iyi durumda. sizce bu...
  2. C

sipariş ettiğim bilgisayar parçalarım uyumlu mu?

hayatımda ani karar verip uyguladığım arada oldu. çoğunun sonucu iyiydi, bunda da düşünmeden bi çılgınlık yapayım dedim ama bu iyi olmazmış hakikaten. iptal talebi gönderebildim bu arada umarım reddedilmez de iptal olur.
  3. C

bu sipariş 83 bindi toplamda. ama 6 taksit yapınca 100 bin civarı haline geldi. bütçem bu diyelim.
  4. C

madem o kadar kişi iptal et diyor galiba doğrusu bu. çok teşekkür ederim. bi iptal etmeyi deneyeyim oluyorsa. ve bu listede neler değişmesi gerekir yeniden alacak olsam? önerilere açığım. hatta konudaki ilk mesajı, mümkünse konu başlığını da mı o yönde değiştirsem yapabiliyorsam.
  5. C

anlıyorum. sağolun. o zaman şimdilik böyle gelsin siparişi iptal etmeyeyim ilerleyen zamanlarda anakart ve ekran kartını upgrade edeyim. bu şekilde uygun olur mu?
  6. C

düzgün yanıt için teşekkürler. peki hiç mi kullanılamaz gerçekten yani? elde şu an çok eski 2016'dan kalma bi pc var ona oranla daha iyi olur diye umuyorum en azından her şeyi geçtim. öyle yorumlar geliyo ki sanki 2016'dan kalma pc'den beter bi sistem gibi izlenim veriliyor. rezil sistem vs...
  7. C

herkes rezil, saçma vs bir şey yazıyo da sorun ne onu yazan az insan var. açık konuşayım pc'den ve donanımdan pek anlamam ki zaten siparişten belli. o yüzden sorunlar neler net olarak yazılırsa "saçma, kötü, iptal et" vs. yerine sevinirim. aksi takdirde bi faydası olmuyor.
  8. C

ilk defa üye oldum buraya. bu başlık altındaki genel üsluptan yola çıkarak gördüğüm kadarıyla kural vs ya yok ya da önemsenmiyor anladığım kadarıyla. ve büyük ihtimalle yaş ortalaması da düşük. neyse yine de nispeten düzgün cevap verenler sağolun. ekran kartı kötü, anakart da pek yeterli...
  9. C

rezil olan ne? i9 işlemci mi? ciddiyim
  10. C

artık dönüşü yok iptal edemem. ama her şeye rağmen pişman değilim. umarım alıp kullandıktan sonra da pişman olmam. :D
  11. C

cevaplar için teşekkürler. katılıyorum biraz saçma olmuş seçimlerim. ama en önemsediğim şey birbiriyle uyumsuzluk çıkmaması. çalışsın yeter. gerekirse bazı parçalar zamanla değiştirilir de ileride.
  12. C

Merhaba aranıza çok yeni katıldım ben Cemali. İtopya'dan bir hışımla parçayıp pc siparişi verdim. Ama düşünmeden araştırmadan sipariş verdiğimi fark ettim. Parçaları uyumlu mu diye sormak istedim. Parçalar şunlar: Intel Core i9 14900KS 6.0GHz 36MB Önbellek 24 Çekirdek 1700 10nm İşlemci ASUS...
Geri