Arama sonuçları: *

• Users: enfy
  • Order by date
  1. E

Lenovo LOQ ekran ışık sızması sorunu.

Sizin ki düz ips sızması. benim fotoğraflara bakarsanız. çok daha düzenli bir patern gözüktüğünü fark edersiniz ayrıca benim dışarıdan müdahile ile geçiyo bi süre sonra tekrar oluşuyordu ayrıca ekranın genel parlaklık seviyesinde de farklılıklar oluşuyordu. benim de değişen ekranımda da var...
  2. E

Çok tatsız ama bu garanti kapsamına girmez maalesef hocam.
  3. E

Nasıl bir sızma? Fotoğrafını çekerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
  4. E

AYLAR SONRA GELEN GÜNCELLEME Aylarca bu sorunla beraber yaşadım. Ekranın arkasına sertçe vurunca sorun geçiyordu. Ama son haftalarda bu yöntemim işe yaramamaya başlayınca ekran vurmaktan elimde kalmasın diye BDH teknik servise götürdüm. Bir hafta içinde yeni ekran takıp sorunu çözdüler ayrıca...
  5. E

yok ya garantiye yollucam sanırım, çünkü şöyle bi olay var hem değişim için gönderdim cihazı orada personel açıcak bakıcak cihazı sağ solu belli olmadığı için personel inceleyeceği sırada ekran normal çalışmaya devam edebilir kestiremiyoruz ki. bu sefer tekrar gelicek cihaz elime ben de o kadar...
  6. E

sanırım en mantıklısı bu olacak gibi teşekkürler cevap yazan herkese.
  7. E

heh ben de ondan korkuyorum satıcı hepsiburada bu olayı yapar mı bilmem.
  8. E

evet öyle olması normal olabilir ama şuan mesela bunları yazdığım sırada cihazın ekranında herhangi bir sıkıntı yok ama yüksek ihtimalle bi saate tekrar başlayacak ben dokununca düzelecek bırakınca bozulacak sonra aradan 1-2 tekrar geçince normale dönecek.
  9. E

evet evet siyahta da belli oluyor. bence de montaj hatası var. ama bunun için değişimle mi uğraşmak mantıklı garantiyle mi ona karar kılamadım. cihaz dediğim gibi 4k zamlandı.
  10. E

şuan bunları yazarken şanslıyım mesela yok ama bir kaç saat sonra tekrar başlıcak sonra tekrar geçicek.
  11. E

iş için macbook yanına bazı programları kullanmak için hızlıca aldım o yüzden herhangi bir beklentim yoktu aslında. 1710758553 Fotodaki bazen ışık sızması oluyor bazen eğer şanslıysam olmuyor random bi şekilde oluyor ya da olmuyor.
  12. E

Şöyle video attım hocam. 1710758272 Ben de 29k ya aldım. şuan 33k oldu. işte çok saçma bi sorun. iade talebini bitmesine 2 saat kala oluşturdum yeni ürün talebi olarak ama uğraşam mı yoksa garantiye mi yollasam bilemedim. şuan kullanıma pek bi sıkıntısı da yok yoğunumda aslında bu bilgisayarı...
  13. E

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-ips-tasinabilir-bilgisayar-82xv00g6tx-p-HBCV00004MP2DB?magaza=Hepsiburada Cihaz bu aldığımda var mı yok mu tam hatırlayamıyorum. Şöyle oluyor çünkü bilgisayarı bi açtığımda ekranı normal çalışıyor...
  14. E

2 hafta önce bilgisayarı aldım herhangi bir sorunu yok gibiydi ışık sızması açısından ama son 3 gündür alttan ışık sızıyor parça parça görebiliyorsun ama şöyle bir olayı var eğer ışık sızarken ekranın alt çerçevesinin ortasına bastırırsan bu sızma geçiyor ve ekranın parlaklığı artıyor yani...
Geri