Arama sonuçları: *

1. G

❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

Muhtemelen değildir hocam, benim sorunum 12 bit'e geçince genel olarak renk soluklaşmasıydı.
  2. G

❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

Agalar bu monitörü aldıysanız renk derinliğini 12 bit yapıp görüntü/renk ayarlarından "Uygulamaların rengini otomatik yönet" seçeneğini kapatmayı unutmayın. Win11'in sorunlarından biriymiş ve renk soluklaşmasını yabancı forumlarda öğrendiğim bu şekilde hallettim. Fabrika eko ayarında en kaliteli...
  3. G

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Bu fiyata efsane bir mönitör, imkanı olan affetmesin hala stok varken.
  4. G

🔥İndirim I5 14400F RTX 4070 Super 32 GB RAM Sistem 39.999 TL 🔥🔥

Sistem ateşmiş. Pc olmasaydı geçmiştim siparişi.
  5. G

RTX 4070 Hazır Sistem Önerisi

i5 12400 ile RTX 4070 sistemim var 2k darboğaz yok.
  6. G

30k hazır sistem öneri

https://www.gaming.gen.tr/urun/359851/vulcan-4070-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  7. G

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Vatan 5 Gün 5 Gece Hazır Sistem İndirimi🔥🔥 SON SİSTEM

Şaşırtıcı bir şekilde benim sistem de geldi. Vatan bilgisayar web sayfasında kargoya verilmesiyle alakalı bir ibare bulunmamasına rağmen dün kargoya verilmiş, bugün de teslim edildi.
  8. G

Söğütözü'nden geliyorsa (benimki gibi) 15 günü bulur bence teslimatı. İnternette bu şube için neredeyse hiç olumlu yorum yapılmamış.
  9. G

Bu hafta içi kargoya verirlerse dua edelim. Vatan bilgisayar’ın hazır sistem gönderimi konusunda sınıfta kaldığını çok duydum.
  10. G

Hayırlı olsun, hızlı elinize ulaşmış. Darısı bizlere :)
  11. G

Ben de 22'sinde verdim hocam. Kampanya dönemi yığılma olur da 15 gün bekler miyiz acaba diye düşünüyorum.
  12. G

Satın aldığımız sistemler ne zaman gelir acaba. Ortalama 7-8 iş günü sürüyor diyor kendi web sayfalarında.
  13. G

Vatan 4070 12400F li sistem alınır mı?

Aldım, geçtim.
  14. G

Teşekkürler, 2k monitör için bottleneck ile karşılaşacağımı zannetmiyorum. 30k'ya intel daha iyi bir sistem yok.
  15. G

Ryzen 5 5600 için ekran kartı önerisi

Ben de ryzen 5 5600 işlemciye RTX 4070 aldım, en kötü ihtimal DSR açarım diyorum. (Monitörüm 1080p)
  16. G

Çözüldü✓ Vatan Bilgisayardan Aldığım Sistem Nasıl ?

Forumdaşların yorumları doğrultusunda siparişimi iptal ettim hocam. Fakat bir kaç site daha araştırdım ryzen 5 5600 - RTX 4070’li sistemler gördüm acaba böyle bir şey mi alsam ? https://www.gamegaraj.com/urun/zero-5a-rtx4070/ Bir diğer alternatifim de bu...
  17. G

Evet hocam ben aldıktan sonra bu sistem indirime girdi, iptal edip bunu alma şansım var. Ddr4 - Ddr5 ciddi performans farkı olur mu?
  18. G

Evet hocam hazır sistem olarak aldığım için maalesef bazı bileşenler piyasadan pahalıya geliyor.
  19. G

PUBG Mobile İçin En İyi Pc Emulatörü

+1 bende emulator arıyorum, takipteyim.
Geri