Arama sonuçları: *

1. mementes

Sevdiğim Birine Mektup Yazacağım

Üniversiteye yollayacağım direkt, okuluna yani. Bir şey değişeceğini sanmıyorum ama ne olacaksa olsun. Sen de mutlaka yolla, içinde kalmasın.
  2. mementes

Yok hocam troll değil de haklısınız bir yandan. Herkesin dilinde aynı konular dönüyor.
  3. mementes

dostum,yazmaya başladım; bitince gönderirim tabii ki. 1711042696 Canım benim , ben 2019'dan beri buradayım. ne olur ne olmaz diye başka bir hesap daha kurayım dedim. emin ol böyle şeylerle karşı karşıya kalınca çaresizliği en içten şekilde hissediyorsun, ben de böyle buraya yazayım dedim...
  4. mementes

Eyvallah, benim mutluluk işi zor da umarım bir dahakine sigarayı mutluluktan yakarsın.
  5. mementes

Eyvallah aga 1710885924 Kanka valla dönse aynı şeyler yaşanacak yine, biz normalde iki kere ayrılıp barışmıştık. Bu sefer komple kaybettim kızı. Şu an, en azından içimde kalmasın diyorum. 🙂 Birbirimize çok uzağız zaten Finito...
  6. mementes

Teşekkür ederim. Sağ ola, var ola
  7. mementes

Bir yanım öyle diyor da çok karıştı kafam. İşin içinde veda meda olmayınca daha da saçma bir şekle büründü. İçimde çok kalacak yazmazsam. Maksadım dönmesi de değil, dönse bile bir cacık olmaz ikimizden. O iş zaten yaş. Bir iz bırakma mı denir, unutulmama arzusu mu denir bilmiyorum ama bir şey...
  8. mementes

Eyvallah
  9. mementes

Merhabalar. Konu biraz malum bir konu, aşk meşk.. Ben normalde, böyle ne bileyim, birine bağlanacağımı hiç düşünmezdim ama feci bir şekilde vuruldum. Kör kütük hem de. Şimdi o yok, hâliyle biraz eksik hissediyorum. Aklıma gelmediği bir gün yok, her an geliyor aklıma. Rüyamda görsem tüm günüm onu...
Geri