Arama sonuçları: *

1. S

Öneri İslemci Fanı öneri

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/universal-amd-intel-masaustu-bilgisayar-kule-radyator-fan-asura_pdp_508742326?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=402878555412&utm_term=86192692032&ga_prodid=508742326&ga_merchantid=133030407&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQjwka_1BRCPARIs...
  2. S

Sys fan bağlantıları yardım.

hocam fanların 4 pinli molex bağlantısı var ama tam hızda çalışmasını istemiyorum. çoklayıcı taktıgımdada bios üzerinden kontrol edebilecekmiyim?
  3. S

Sys fan bağlantıları yardım.

öncelikle iyi forumlar herkese. elimde gigabyte b450m gaming anakart var ve elimde 2 adet xigmatek fan var 3 pin bağlantılı. (https://www.xigmatek.com/product_detail.php?item=36 ) anakartımda 2 tane sys fan girişi bulunmakta kasamdada 1 adet egzos fanı var. ön tarafa aldıgım bu 2 tane xof...
  4. S

power supply surges detected. LÜTFEN

soruna hala bir çözüm bulamadım acayip tilt olmuş durumdayım
  5. S

başka prizdede denedim ama malesef sonuç aynı 1587211773 voltaj değerlerindede herhangi bir sıkıntı %5 toleransının içindeler. Acceptable Tolerances: 12VDC ±5% = 11.4 to 12.6VDC 5VDC ±5% = 4.75 to 5.25VDC 3.3VDC ±5% = 3.14 to 3.47VDC
  6. S

birde öyle deneyeceğim bakalım
  7. S

olaya biraz daha açıklık getireyim baya bir araştırdım bu sıkıntıyı kimileri akım korumalı priz ile çözmüş sorunu. ama suan pcye güç gelen prizde bir bilgisayar daha bağlı. onda herhangi hiç bir problem yok.
  8. S

benim konu hakkında çok fazla bilgim yok ama herhalde benim kontrol edebileceğim bir durum değil.
  9. S

kısa devre durumunda bilgisayar açılmıyor diye biliyorum. ama ben bilgisayarda bir süre takıldıktan sonra yapıyor bunu.
  10. S

arkadaşlar çok bunalmış durumdayım. power supply surges detected hatası almaya başladım 1 haftadır. gittim sıfır cougar 700 w güç kaynağı aldım, hata almaya devam ettim daha sonra asus anakartımdan korumayı kapattım bir kaç forumda bu özelliğin sıkıntılı oldugunu duydugumdan dolayı. bu sefer...
Top Bottom