Arama sonuçları: *

• Users: Tyro*
  • Order by date
  1. T

EKİPMAN TAVSİYELERİ NE YAPMALI NE ETMELİ

Öneri için teşekkür ederim. https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewAction=View&ObjectID=248583764 Stokta yok maalesef. Güzel duruyor aslında. Ama Türkiye'deki fiyatları benim bütçeyi aşıyor. Hazır yunana arabayla giden varken o yüzden bu siteden Türkiyeye göre fiyatı güzel olan ürün...
  2. T

(REHBER) KASK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Öncelikle gerçekten bir yorum benim için bu kadar faydalı olabilirdi. Teşekkür ediyorum 🙏 Kaskı bugün denedim F71 modeli L beden oldu. Daha güzel olurdu ama şuan bütçem F70'e daha uygun buda içime sinmiş oldu. İki ceket yazdığımız gibi yazlık olanı M mevsimlik olanı L olarak alacağım. Ceketde...
  3. T

Aslında buraya yazmasam da Apex TL de izleme listemdeydi. Apex TL 150eu Apex H20 180eu. Bende aradaki farkı anlayamadım açıkçası tl modelinin yerel sitede karşılığını da göremeyince h20 'ye yöneldim. Ama anladığım kadarıyla siz ikisini de gördünüz ve arada 30eu farkı hakedecek bir fark yok...
  4. T

(REHBER) KASK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Bu başlığı okuduktan sonra foruma üye oldum. Tabii model isimleri ilk okumada aklımda kalmadı genel durumları kapmaya çalıştım. Sonra seçtiğim model ve genel bir tavsiye için konu açıp sizi etiketledim. Şimdi tekrar dönüp konuyu okudum zaten burada benim beğendiğim Hjc F70 ile ilgili...
  5. T

Ceket olarak sizin tavsiyenize göre Revit Airwave daha mantıklı duruyor. Önümüz yaz olduğu için şimdi fileli bir şey ile ilerleyip daha sonra 3 mevsim bir şey bakmak...
  6. T

Merhabalar, 9 sene önce aktif bir şekilde forumlar kullanan heyecanlı bir gençtim. 2014-2015 Mr Vulture 150 çin çan motosiklet kullanmış, uzun yol yapıp festivale bile gitmiştim. Neyse sonra 1,5 sene camiada bulunup motosiklet ve ilgili konulardan bu yıllarda uzak kaldım. Şimdi ise İstanbul'da...
Top Bottom