Arama sonuçları: *

1. Y

35-40K arası Gaming laptop önerisi

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum uzun uzun yazmışsınız çok sağolun 😇✋️Bakalım en uygun hangisi olursa onu almaya çalışacağım bir kaç öneri daha olabilir sanırım biraz beklemekte fayda var. 1745095882 Teşekkür ederim hocam
  2. Y

35-40K arası Gaming laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi 35-40 K arası laptop arıyorum, soğutması iyi olabilecek ve aşırı ısınmayan ısınınca uçak gibi fan sesi gelecek bilgisayardan kaçınıyorum ve nit değerinin yüksek olmasıda iyi olur . rdr2 , cs, god of war, lol , bu tarz oyunlar oynuyorum...
  3. Y

7500F HAZIR SİSTEM YARDIMI

Adamsın kardeşim ben böyle bir şeyi bilmiyordum :) Çok teşekkür ederim 1725748378 Teşekkür ediyorum hocam çok yardımcı oldunuz 😇✋️✋️
  4. Y

Etherhet kablosu takamıyacagım kadar uzak ve kablo görüntüsü oluyor evde çok verimsiz görüntü kirliliği açısından düşündüm wifi anakart açıkçası çok bariz bir bilgim yok eğer bu cihaz kablosuz işimi çözecek ise neden olmasın 😇
  5. Y

Arkadaşlar Merhaba bütçe 30 ve 35 k arası 7500f li sistem nasıl dizebilirim oyun için en uyumlu ekran kartı nedir ve anakart WiFi olmalı önerilerinizi bekliyorum:) Hazır sistem tavsiyeside olur işime çok yarar.
  6. Y

35/40 K Arası Televizyon Önerisi.

Arkadaşlar merhaba 1 ay sonra ev dizeceğim yeni evleniyorum. Ve televizyon önerisi almak istiyorum sizden,Ps5 alacağım yanına hem oyun için hemde sinema keyfi için televizyon varmı önericeğiniz. Kanal geçişi olsun , ekran parlaklığı ve servis ağında problem olmayacak şekilde düşünüyorum...
  7. Y

Çözüldü✓ Ryzen 5600 Sistem dizmek için yardım .

7500 f ve 7600 x e de gözüm gitmedi değil 😀😀 ama paramız yok tabi o ayrı
  8. Y

Teşekkür ediyorum 😇
  9. Y

Teşekkür ediyorum peki bu darboğaz olayı yaparmı sizce 1710945394 Teşekkür ediyorum kardeşim tabi 32 bin ₺ yede çıkabilirim ama ekran klavye mous derken biraz gidiyor para açıkçası 😇 arada 2.3 binler oynayabilir tabii ki önerilere göre sistemde dikkat ediyorum. 😇
  10. Y

Arkadaşlar merhaba ryzen 5600 işlemci alıp yanına ekran kartı ,anakart, sıvı Soğutma, Ram, Kasa, PSU önerisi alabilirmiyim. İlk defa pc dizeceğim çok anlamıyorum oyun oynamak için CSGO, RDR , GTA5, tarzı oyunlar için . Yardımınız için eşekkür ediyorum şimdiden arkadaşlarım.
Geri