Arama sonuçları: *

1. Furkan De

1000 TL'ye kadar mikrofon önerisi

Ses seviyesi yüksek olup dip sesi az olan bir mikrofona ihtiyacım var. Podcast tarzı kayıtlar almak için kullanacağım. Yaka mikrofonu denedim fakat ses seviyeleri ihtiyacımı karşılamıyor. BM800+phantom power almayı düşünüyorum, sizin tercihiniz nedir?
  2. Furkan De

600 tl'ye kadar kulaklık önerisi

SHARKOON Rush ER3 aldım. çok pişmanım şuan o kadar fazla dışarı ses veriyor ki. üstüne üstlük mikrofonu da kötü. 4 gün önceye dönsem asla almazdım
  3. Furkan De

600 tl'ye kadar kulaklık önerisi

Merhabalar, 600 TL'ye kadar kulaklık önerisi gerekiyor. Ses kasmaktan çok müzik dinlerken verdiği kalite önemli. Bir de mikrofonu düzgün olsa yeterli. SHARKOON Rush ER3 White Oyun Kulaklığı RUSH-ER3-WHITE Rampage RM-K59 X-Chaın Siyah USB 7.1 Rainbow Ledli Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı...
  4. Furkan De

Yardım Monster Ram Yükseltme Hakkındaki Sorularım

Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için, çok yardımcı oldunuz. Şuanki kullandığım ram de kit halinde değilmiş sanırım. Onda da tekli modül yazıyor
  5. Furkan De

hocam şuan 48 tam lazım olan diyebilirim. fazlası beni aşar 😳kullandığım programlarda performansım artacaksa ve iş yükü azalacaksa alıyorum
  6. Furkan De

Hocam performans düşüşü yaşanacaksa mantıksız mı oluyor, siz olsanız ne yapardınız?
  7. Furkan De

bir 32 ve bir 16 takılırsa ikisi de single olduğu için performans düşüşü olur mu? biraz mantıksız soru fakat dual channel ile ilgili şeyler gördükten sonra kafama takıldı
  8. Furkan De

Hocalarım aklıma bir şey takıldı ondan etiketliyorum kusura bakmayın. Ben bu rami alırken 1'li modül yazısını fark ettim. Ben bunu 32 ve 16 olarak kullanamam mı? Bilgisayarımın performansını arttırayım derken azaltmak istemiyorum da. Şuanki ramler 16x2 şeklinde. Ramimin sitesinden baktığımda o...
  9. Furkan De

Siz de haklısınız fiyatlar uçup duruyor. Mahalledeki bilgisayarcıya sorsam 500 tl teklif eder galiba 😃
  10. Furkan De

Hem yazılım hem de grafik tasarım alanında aktif olarak çalışıyorum, yapay zeka projelerinde 32 gb tam performans veremiyor. Ayrıca after effect kullanırken sıkıntı oluşuyor. Cevabınız için teşekkür ederim
  11. Furkan De

Hocam şuan almak istediğim ram ile aynı marka aynı mhz aynı cl. İnşAllah uyumlu olur. O diğer iki rami nerede nasıl satarım bilmiyorum, 7 aydır kullanıyorum ramleri. SODIMM oldukları için de alıcı çıkar mı sanmıyorum. 1-2 ay kenara bırakırım ram sorun çıkarmazsa o zaman satma düşüncesine...
  12. Furkan De

Merhabalar, Monster abra a5 v17.3.4 laptop kullanıyorum. Bilgisayarımın rami şuan 2x16 ben bunu 1x32,1x16 yani 48 gb ram yapmak istiyorum. Monsterin yetkili servisine sorduğumda "Cihazınızın desteklediği toplam RAM desteği 64GB olup cihazınızda kullanabileceğiniz RAM özellikleri DDR4 1.2V...
Geri