Arama sonuçları: *

1. Lesimov

Corsair TC100 RELAXED Deneyim Paylaşımı

pckolikten aldım ben sitenin iade politikasını okuduğumda eğer iade koşullarına uyuyorsa 14 gün içinde iade edilebileceği yazıyordu. belki ona güvenip deneyimine bakarsın
  2. Lesimov

Şu ana kadar ki deneyimimde görüşlerim aynı oturma yerinin yumuşaklığı vs gayet ideal. Malzeme kalitesi de güzel ben tercih edilmemesi için sunabileceğim bir sebep yok memnunum açıkçası
  3. Lesimov

Aa o zaman güzel
  4. Lesimov

Oyuncu koltuğu marka önerisi

XDrive 15'li Plus'un (Kumaş olan) iyi olduğunu duydum, corsair de bakabilirsin ben memnunum
  5. Lesimov

Selamlar, forumda 1 2 hafta boyunca "rahat" oyuncu koltukları arasında araştırma yaparken çeşitli ilgi çekici markalarda deneyim paylaşım eksikliği gördüm. Bundan dolayı ileride Corsair TC100 almayı düşünen arkadaşlar için ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim. Koltuğu henüz yeni aldım, aklıma...
  6. Lesimov

Oyuncu Koltuğu Tavsiyeleri ve Piyasa Eleştirisi(Koltuk Arayanlar Göz Atmalı)

Hocam konu üzerinde bu kadar durup bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben dekorasyon olarak gözükmesini gram umursamıyorum, hatta mümkünse zaten ofis koltuğu bakıyorum ancak konuda sadece oyuncu koltuğu üzerinden gidilmiş. Ofis koltuğu kategorisinde hangilerine göz atılmalı? Yeter ki...
  7. Lesimov

60k Bütçeye Laptop Önerisi

Sanırım iyzico ile yine 62k civarına alınabiliyormuş, o durumda ilk tercih gigabyte mi olmalı dersiniz?
  8. Lesimov

60k Bütçeye Laptop Önerisi

Merhabalar, genelde oyun oynanacak bir laptop arıyorum. Arada bir de photoshop kullanımı için gerekli. Bütçe 65k civarına çıkabilir Benzer konularda da şu iki laptop önerisini görmüştüm, artı eksileri sizce nelerdir...
  9. Lesimov

Yardım 3k bütçeye çalışmaya uygun mouse önerisi arıyorum

Hocam o kadar da değil, zaten rahat hissetsem MX Master alacağım da günde 10 saatten fazla mesai veriyorum düzgün hafif kablosuz bir mouse ile takılmak istiyorum anlatmak istediğim o. Daha çok çalışana hitap eden, esporcu mousesi gibi 5000 farklı hissetmeyeceğim minik özellik barındırmayan...
  10. Lesimov

Konuyu bir tur daha canlandırıyorum, darmoshark m3 proyu inceledim fakat bu bütçelerde belirtilen özelliklerin hiçbirinin benim için bir anlam ifade ettiğini sanmıyorum yok 8k hz'miş sensörmüş vs. vs. Sadece çalışmaya uygun kablosuz bir mouse bakıyorum (kod satırlarını kaydırırken tekerleği 10...
  11. Lesimov

Teşekkürler hocam bugün mediamarktta bi ele oturuşuna bakayım parmaklar uzun biraz fare de küçük duruyor korkum oturmayıp el ağrıtması, birkaç yazı okudum baya memnun kalınmış sanırım
  12. Lesimov

Merhaba çok fazla oyun oynayan birisi değilim ayda yılda bir girersem cs giriyorum ama mousenin ona özel olması şart değil. Önceki kullandığım mouse MSI Gm08 Clutch'tu kablolu olduğu için artık onu bırakmak istiyorum. Yazılımcıyım uzun süre mouse kullanıyorum, bu yüzden çalışmaya uygun el...
  13. Lesimov

Toplanacak sistemde ekran kartı fan sayısı ne kadar önemli?

Merhaba, yarın yeni bir sistem satın alacağım. Aslında sistemimi seçmiştim belliydi, hatta linki de şu https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ Bu sistemde rami 2x16'dan 32, ekran kartını inno3d, işlemciyi de r5 7600x seçmeyi planlıyordum fakat bir arkadaşım 2 fanlı ekran kartları ile 3...
  14. Lesimov

Yazılım ve oyun geliştirme işleri için 40k sistem önerisi

Selamlar, oyun yazılımı işlerim için mevcut sistemimin yetersiz kalmasından dolayı daha yeterli ve beni uzun yıllar götürecek bir setup aramaktayım. Özellikle render işlerinde ve işlemci kullanımının fazla olduğu durumlarda sıkıntı yaşatmayacak olması benim için harika olur. Dün açtığım konuda...
  15. Lesimov

Çözüldü✓ Mevcut sisteme yükseltme için parça önerisi

Dediğiniz özelliklere uygun hazır güzel bir sistem var mıdır? Aklınızda 40k için güzel bir sistem varsa siz de yollayabilir misiniz
  16. Lesimov

Sanırım bir anda bu kadar yükseltmeyi parça değişerek yapmak yerine sistem değiştirmem daha mantıklı olacak, ben yine de tüm sistemi buraya bırakayım. Belki daha mantıklı çözümler önerebilirsiniz. Ekran Kartı: Gigabyte RTX 2060 İşlemci: Intel i3 10100f Anakart: MSI B460M-A Pro Ram: Apacer...
  17. Lesimov

Mevcut sistemimdeki ana parçalar şu şekilde: -RTX 2060 ekran kartı - i3 10100f işlemci - MSI b460m-a pro anakart İşlerim için çok yetersiz geldiği için parçalara yükseltme yapma niyetim var, aklıma ilk gelen işlemci r7 7700X oldu. Şu anki anakartımla r7 7700x geçici olarak uyumlu çalışır mı...
Geri