Arama sonuçları: *

1. J

Oyun için kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulakiçi kulaküstü farketmeksizin 700tlye kadar mikrofonu iyi kulaklık önerir misiniz
  2. J

Windows 11 Güncelleme sonrası hata

pcyi kapatırken güncelleştir ve kapat vardı ona tıkladım güncelleme yaptıktan sonra pc açılmıyor böyle kaldı sebebini bilen var mı
  3. J

FPS SORUNU yardım lütfen

yok hiçbir şey yüklemedim sadece nvdia geforge experience yükledim ordan sürücüler vardı onu kur yaptım o kadar
  4. J

FPS SORUNU yardım lütfen

tamam onu kontrol ederim fakat ben driverlarla ilgili olduğunu düşünüyorum kurulumdan sonra sadece win uptade ile güncelleme yaptım başka bir şey yapmam gerekir mi pek anlamıyorum ben laptoptan 1748013780 ayrıca lol gibi bi oyunda en kötü pc bile 30 fps vermez bence
  5. J

FPS SORUNU yardım lütfen

bu programı mı indirmeliyim ,ayrıca sıcaklıkla alakalı olduğunu sanmıyorum hocam daha yeni açar açmaz ilk oyun başında 45 fps başladı
  6. J

FPS SORUNU yardım lütfen

kontrol etmeyi bilmiyorum maalesef onu nasıl öğrenebilirim
  7. J

FPS SORUNU yardım lütfen

Arkadaşlar yeni pc aldım win kurdum driverları win uptade ile güncelledim sabah yüksekte 300-400 fps veriyordu lol'de şimdi düşükte max 50 ve 30 fpse kadar düşüyor neden kaynaklanıyor yardımcı olabilecek var mı ? (Rtx 4050 - i7 14. nesil acer nitro v15)
  8. J

DRİVER İÇİN ACİL YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Arkadaşlar acer nitro v15 (rtx4050 16 ram i7 işlemci) bilgisayar aldım win kurulumunu yaptım ama driver yaparken nvidia vga sıkıntı çıkarıyor intel vga yüklememe rağmen yükleyin diyor pek anlamam ilk kez yapıyorum yardımcı olabilecek biri var mı
  9. J

SADECE LOL OYNAMAM İÇİN PC

bilmiyorum ki anakart modelini,dediğim gibi fazla anlamıyorum parçalardan nerden bakabilirim ona?
  10. J

hocam loldan başka bir şey oynamıyorum sadece işlemci ve ramse alırım onları 1744402326 6bin TL'ye nerde sistem var ki 1744402374 dediğiniz işlemci ve ram alsam kurtarır mı
  11. J

Arkadaşlar sürekli internet kafeye gidip lol oynuyorum lolün sistem gereksinimleri yüksek değil diye biliyorum internet kafedense evdeki eski pcye idareten uygun fiyatlı birkaç takviye yapsam lol oynayabiliri miyim sistem özelliklerini aşşağıya bıraktım parçalardan anlamıyorum ne alırsam lol...
  12. J

❌İndirim Bitti! GETİR YEMEK KODU 1MAYIS

sordum anlık hata almış olabilirsiniz dedi 1714572948 aç kaldık
  13. J

müşteri hizmetlerine yazdım bakayım ne diyecek bilgilendiririm sizi de 1714572757 arkadaşlar diyor ki kod sınırlı sayıda stok ile hizmete açılmış kod kullanıldı uyarısı bu sebeple alıyorsunuz dilerseniz farklı kampanyalarla devam edin
  14. J

harbi yemek sepette bekliyorum alwkpwelle
  15. J

müşteri hizmetlerine mi yazsak
  16. J

kodu girdim bir şey vermedi tekrar girdiğimde de kod kullanılmış diyor
  17. J

EVDE SPOR İÇİN HANGİSİ DAHA UYGUN

reis kilo kaç?
  18. J

Valorant En Ucuz VP Nereden Alınır ?

kabasakal
  19. J

Instagram İnstagram hesabımın tüm bilgilerini unuttum çaldırabilir miyim

kimse hesap çalamaz instada kardeşim yalan söylemiş kim söylemişse
  20. J

Instagram İnstagram hesabımın tüm bilgilerini unuttum çaldırabilir miyim

hesabı unut kardeşim geçmiş olsun ya da mailine ulaşmaya çalış.
Geri