Arama sonuçları: *

1. M

Diyet yaparken market'den alınan et döner yenir mi?

Kalori hesabı yaparak kendin karar verebilirsin.
  2. M

Sevdiğim kızla nasıl yakınlaşabilirim

Merhaba aynı sınıfımdan bir kızdan hoşlanıyorum ancak kızla hiç samimiyetim ve yakınlığım yok ne yapabilirim tavsiyeleriniz nelerdir?
  3. M

İkinci dönem 4 dersten kalırsak sınıfta kalır mıyız

Merhabalar ilk dönem hiç bir dersten kalmadım ikinci dönem ise kaldığım 4 ders var bu kaldığım 4 dersin 3 dersinin 1 ve 2 dönem notlarının ortalaması 50 üstü oluyor sınıfta kalır mıyım?
  4. M

Gece vakti bilinmeyen bir numaradan arandım ismim istendi.

Merhaba bugün 15 dk önce bir numara tarafından arandım. Ve gamze adında birini sordular. Sonra ben değilim dedim yanlış numara dedim ve ismimi istediler hayır dedim ve iyi günler deyip kapattılar. Sizce ne olabilir? Numara normal hat numarasıydı 05 ile başlayan.
  5. M

Diyet tavsiyeleriniz

Merhaba bugün diyetimin 4.haftası ve ben 93 kiloyum. Ancak son 1 haftadır dikkat etmemeye başladım 102 kiloydum ve 91'e düştüm 2 gün yedim 94'e çıktım ve gene 92.1'e düşmeyi başardım. Ancak gene nefsime dayanamadım ve gene yemek yedim ve çok pişmanım. Nedense olmuyor yapamıyorum. 93'e düşmek...
  6. M

Diyette Cheat Day ne zaman yapılır?

Ne zaman yapmalıyım sizce 1713968031 Teşekkür ederim ancak ben bir gün boyunca 3000 kalori almayı düşünüyorum Cheat day için yani tek öğün değil sonraki günler devam
  7. M

Diyette Cheat Day ne zaman yapılır?

Merhabalar diyetteyim 102 kilodan 96.9 kiloya düşmüşüm yaklaşık 2 haftadır diyet+MMA yapıyorum MMA de ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum yeterli kiloyu verdim ancak aynada çok gözükmüyor sizce ne zaman Cheat day yapmalıyım
  8. M

MMA başlayacağım ancak dalga geçerler diye korkuyorum

15 yaşındayım 100 kiloyum boyum 1.70 MMΑ başlamak istiyorum arkadaşlar ancak kendimden utanıyorum orada benimle dalga geçerler diye korkuyorum. Nasıl kilo vereceğimi de bilmiyorum evde antrenman nasıl yapacağım falan aklımda hiçbir şey yok, yardımcı olur musunuz?
  9. M

15 Yaşındayım 100 kiloyum kilo vermek istiyorum

Merhaba bugün çarşıda bayram için kıyafet denerken XXXL pantolonların dar geldiğini gördüm artık bıktım çevrem ailem herkes bana farklı bakıyor bir tane kız arkadaşım bile yok arkadaşlarım dalga geçiyor kilo ver kilo da veremiyorum spora gidecek diyetisyene gidecek param yok ve nefsime hakim...
  10. M

Yanlışlıkla komşunun arabasına çöp attım

Abi haklısın ne diyeyim diyecek bişey yok 1711045111 Sağol abi iyi günler
  11. M

Abi söyle anlatayım bizim evin duvarları çok kısa poşette kaygandi zaten küçük poşet içinde limon felan vardı kesilmiş oda düştü yarın nasıl okula gidicem onu bile bilmiyorum adam ilk onlar yapmaz demiş adamla elbet yüz yüze geleceğim yarın ve özür dileyeceğim sizce adam yanlışlıkla olduğuna...
  12. M

Haklısın abi hem annemden hem kapıcı abiden utanıyorum yanlışlıkla oldu vallahi 1711035597 Bizim çöp poşeti balkonda benimde elimden kaydı gitti çok korktum
  13. M

Abi yanlışlıkla oldu vallahi adamdan çok utanıyorum ama ne demeyeliyim sizce
  14. M

Selamün aleyküm yanlışlıkla çöp poşetini balkondan aşağı attım arabaya gelmiş adam tespit etmiş annemi kapıcı aramış hem adamdan hemde kapıcıdan çok utanıyorum ne yapmalıyım beyler
Geri