Arama sonuçları: *

1. mistakkei

25-30k laptop önerisi

Ofis uygulamaları, photoshop, illustrator gibi uygulamaları kullanmak için bir iş laptopuna ihtiyacım var. 25-30k bandına ne alabilirim
  2. mistakkei

30-35k arası f/p laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar, Hem iş hem de oyun oynamak amaçlı 30-35k bütçe dahilinde bir laptop arıyorum. İkinci el olmasın istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. mistakkei

30k bütçeyle laptop önerisi

Merhaba 30bin tl bütçem var. Bu bütçe dahilinde iş ve oyun oynayabileceğim bir laptopa ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. mistakkei

Türk Telekom nakil ile iptal ettirme

Merhaba şu anda yaşadığım evde Türk Telekom altyapısı ile 500 Mbps fiber internet kullanıyorum. Yeni taşınacağım evde Türk Telekom tarafından fiber internet yerine ADSL 16 Mbps altyapı sağlanıyor. Mevcutta 17 aylık kontratım mevcut. İnterneti bağlatırken, tarifeye ek fiber modem satın almıştım...
  5. mistakkei

Türk Telekom İnternet İptali

Abonelik yaparken yanında modem de verdiler taksitle bunun akıbeti ne oluyor acaba
  6. mistakkei

Mevcutta 500MBPS internet kullanıyorum. Taşınacağım adreste 100mbpsi destekliyor.
  7. mistakkei

Merhaba şu anda yaşadığım evde Türk Telekom altyapısı ile fiber internet kullanıyorum. Yeni taşınacağım evde Türk Telekom tarafından fiber internet yerine Hiper altyapı sağlanıyor. Mevcutta 18 aylık kontratım mevcut. Taşınma gerekçesiyle, altyapı desteklemediğinden dolayı cayma bedeli ödemeden...
  8. mistakkei

Klavye farklı tuşlar basıyor

Merhaba klavyemde bir anda bir sorun oluştu. Backspace tuşuna basınca- bu işaret çıkıyor. Keza farklı tuşlarda da problemler mevcut. Örneğin NumLock kısmında yer alan nokta tuşuna basınca da, gibi işaretler çıkıyor. Nasıl düzeltirim? Klavye model: Gamepower Ogre red Switch.
  9. mistakkei

6-8 Bin Tl arası telefon önerisi

bunun bende farkındayım, telefonu kendim için değil parası çok kıymetli bir yakınım için arıyorum :D
  10. mistakkei

6-8 Bin Tl arası telefon önerisi

Bütçe 6000 ila 8000 TL arasında Sosyal medya ve bankacılık işlemleri üzerine kullanılacak fiyat performans telefon önerilerinizi bekliyorum.
Geri