Arama sonuçları: *

1. cozumbuldum

DETAYI EXCEL ÖĞRENMEM GEREKLİ

Online tabanlı excel'i ücretsiz kullanabilirsiniz. normal üye girişi yaparak excel kısmına erişebiliyorsunuz ilgili bağlantı: Sign in to your account bağlantısından. Aynı zamanda öğrencilere özel ücretsizdir excel. Hazır excel şablonlarına ihtiyacınız varsa excelyardim.com.tr bu siteyi...
  2. cozumbuldum

Microsoft Excel ücretsiz kullanma ?

Online tabanlı excel'i ücretsiz kullanabilirsiniz. normal üye girişi yaparak excel kısmına erişebiliyorsunuz ilgili bağlantı: Sign in to your account bağlantısından. Hazır excel şablonlarına ihtiyacınız varsa excelyardim.com.tr bu siteyi deneyebilirsin.
  3. cozumbuldum

Öneri Voge 250RR İçin Destek

Merhaba, ben 160bin vericek olsam japondan şaşmazdım. 3 farklı rengi var. ortadaki iyi duruyor. Sitesine girip yedek parça ve servis durumuna bakabilirsin. Kaynak: https://fiyatlarix.com.tr/voge-250rr/
  4. cozumbuldum

250 bin TL civarı motosiklet önerisi

yamaha xmax
  5. cozumbuldum

A1 ehliyetle ilk motor olarak ne alınır?

Açıkcası yerinde olsam otomatik scooter ile başlardım tecrübe sonrası rks ve kuba yeni çıkan modellerinide incelerdim yada Diğer yeni çıkan modeller için buraya bakabilirsin.
  6. cozumbuldum

Yardım Bajaj D400 Ug vs Honda Crf 250 rally

Benimde tercihim r25 olurdu sanırım. Yalnız piyasası henüz türkiye'de olmayan Voge 525 RR bu aralar çok dikkatimi çekiyor. Pirelli rosso 3 lastiklerle geliyor. 55 beygir motor, Çift Silindir 330.000 ₺ olması lazım.
  7. cozumbuldum

Öneri Motosiklet kilidi önerisi

Minimum disk kilidi + zincir ve imkanın varsa gps takip cihazı koydur.
  8. cozumbuldum

Motorumun kayışı kopmak üzere orjinal kayış nerde bulabilirim?

Mondialin kendi sitesi mondialyp.com diye biliyorum oradan tedarik edebilirsin öncesinde arayıp teyit edersin. Bayilerin servislerinde de vardır yoksa getirtirler.
  9. cozumbuldum

Rks mi? Kuba mı? Kanuni mi?

Kuba ve RKS (son zamanlarda yeni modeller çok çıkardı)
  10. cozumbuldum

Öneri Kuryelik için 125cc Scooter Önerisi

uygun yollu: spontini 110 sağlam uzun vadeli: honda dio, honda active s, spacy
  11. cozumbuldum

200000 TL'ye kadar motor önerisi

Selam, aslında güzel bir tercih honda, yamaha. Açıkcası japonlar çok sağlam oluyor evet bakım ücretleri pahalı, kolay arızalanmazlar. Yeni 2024 'de çıkan RKS modellerinede bakmanı tavsiye ederim. RKS SRK 250 RR ve RKS SRK 250 RS gibi modeller çıkarıyor yakın zamanda bir incele derim...
  12. cozumbuldum

Bayiden alınan motor iade ya da değişim yapılır mı?

Teslim almadıysanız yapabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü teslim alırken üzerinize motoru yapıp evrakları hazırlıyorlar ve notere gidip üstünüze alıyorsunuz.
  13. cozumbuldum

A1 ehliyetle ilk motor olarak ne alınır?

Benim adventure olarak beğendiğim rks'nin yeni çıkaracağı rz125x modeli var. tabii ki bütçenizi bilmiyorum 138bin bandında olması gerekiyor. daha uygun sıfır scooter istersen kuba novax 200 bakabilirsin. yeni modeller çıkıyor https://fiyatlarix.com.tr/fiyat/motor-fiyatlari/ buradan bakabilirsin.
  14. cozumbuldum

Arora 125cc vs RKS 125cc ?

Aldınız mı ? motor nasıl? bende düşünüyordum fakat yakın zamanda çıkacak olan rks fort 250 modeline aşık oldum. bunu almayı düşünüyorum.
  15. cozumbuldum

Otomatik Motosiklet Önerisi

ilk tercihin tabii ki japon olmalıdır. O kadar bütçem yok diyorsan sym - kymco markalarına bakabilirsin. Yok ben bunlarıda istemem pahalı diyorsan kuba chia 125, kuba novax 200, rks motor modellerine de bakabilirsin.
  16. cozumbuldum

Kadırga KD-250 GY modeli alınır mı?

Ustam kadırga markasını ilk kez duydum. bende yakın zamanda motor aldım. almamakla mantıklı etmişin elinde kalırdı motor. rks motor yeni modelleri çıktı fazla sayıda model var kalitede olarak fena değil tekrar düşünürsen https://fiyatlarix.com.tr/fiyat/motor-fiyatlari/ buradan modellere...
Geri