Arama sonuçları: *

1. F

Aula F87 şarj göstergesi yeşilden turuncuya dönüyor

Ürünü alalı birkaç gün oldu, tam şarja sahipken klavyenin RGB'lerini açıyorum 5 saniye sonrasında 1 kademe turuncuya dönüyor. Şarj kapalıyken yeşil olarak devam etmekte, sizce bu sorun neyden dolayı kaynaklanıyor olabilir. 1 saat şarj sonucunda bu durumla karşılaştım, ortalama kaç saat şarj...
  2. F

🔥İndirim Oyuneks CS Skin İlanı Ekleyene 100 TL Veriyor 🔥

6 sayfa aktifleştirilmiş, şartları sağlayan ilan var. İnstagram postundan önce ilan verilmiş ise kurtarma şansım var, yine de sağolasın.
  3. F

🔥İndirim Watsons İndrim + 200 Tl kupon kodu Sınırsız kullanılıyor.

5 üründen sadece 1 tanesini alabiliyorum, o ise Rexona Clinical Protection Erkek Deodorant oldu. Diğer şampuan ve deodorantlar iptal ettiler şuan. 1755179401 Yinede konuyu açan kişi sağ olsun. 300 liralık malzemeyi 8 TL gibi absürt bir fiyata almış oldum. Amazonda 150 TL'miş, yinede 8 TL'ye bir...
  4. F

Az olmuş, kaç tane kabul edildi?
  5. F

İki tane siparişim iptal oldu, aileme aldıklarım sadece kabul edildi. Üzdü.
  6. F

En düşük 8 TL en yüksek 42TL aldıklarım. :)
  7. F

Beyler mağaza ile iletişime geçtim, büyük ihtimalle zaten ilk dakikalardan çözmüşler olayı. Siparişlerin birini sanırsam onaylıyorlarmış, geri kanalı iptal ediyorlarmış görüştüğüm mağaza bu şekilde söylemekte. O yüzden farklı hesaplardan almayı deneyin.
  8. F

Benimkiler hala hazırlanıyor beyler, daha bir gelişme olmadı.
  9. F

Oluşturuldu ne oluyor beyler? Bazısı oluşturuldu, bazısı hazırlanıyor şuan.
  10. F

Bende aileme de birkaç bir şey daha aldım şimdi, umarım iptal olmaz ailemi sevindirmek adına iyi olur.
  11. F

2 tane şampuan siparişide geçtim şuan, umarım iptal olma durumu olmaz. Deneyebilen kişiler şansını denesin, ücret nasıl olsa geri yatırılır alırsanızda kar almasanız da bir sorun teşkil etmiyor.
  12. F

Rexona'dan bir tane hemen Deodorant kaptım, iptal olucağı zaten bellidi ne alsam kar deyip 2TL'ye 300 liralık malzeme kaptım, sağolasın konuyu açan arkadaşa. 1755171221 2 Tane'de şampuan alıcağım zaman hata vermeye başladı, iyi ki de bunu kapabilmişim. :)
  13. F

İntel arc a750 dying light 2 takılma sorunu

Bende de Arc A750 vardı, bende oyunun ilk 15-20 dakikasını oynayıp iade etmiştim ve bir sorunla karşılaşmadım. Ayarlardan iyice bir yapılandırma yapın, bilgisayara göre ayarladıktan sonra belki sorun çözülür.
  14. F

Steam ücretsiz profil ögeleri

Daha fazla kişiye erişmesi için up!
  15. F

uygulamadan değilde, paylaştığım linkten giriş yap oradan alabilirsin belki.
  16. F

https://store.steampowered.com/points/shop/c/events İyi görünüyor, diğer etkinliklerdeki gibi vasat değil.
  17. F

Sizce bu maçta ban yer miyim?

Hocam, bende sonradan izlediğimde sis arkası vs. vuruşlarım olmuş cs'ye haftalık girdiğimden kasa düşürmek için o yüzden bi acaba düşüncesi bastı bi anda.
  18. F

Sizce bu maçta ban yer miyim?

Konuya ihtiyacım kalmadı
  19. F

Ekran kartı derecesi 50'den aşağı inmiyor

Yükseliyor hocam 2000'e kadar yolu gidiyor. Cyberpunk'ta öyleydi, 2000 görmüş sonradan baktım 1753980440 Sağ olasın o halde, çok yardımcı oldunuz teşekkürler dostlar.
  20. F

Ekran kartı derecesi 50'den aşağı inmiyor

Değeler bu şekilde, tekrardan atayım. Boşta...
Geri