Arama sonuçları: *

1. M

Assassin's Creed odyssey Türkçe yama

Bulamadım kral
  2. M

ETS 2 konu Truckers MP de şoför almak mantıklı mı

ETS 2 konu Truckers MP de şoför almak mantıklı mı
  3. M

Havit fuxy h3 mikrofon sorunu

NArkadaşlar 2 ay önce hawit fuxy h3 oyuncu kulaklığını aldım hiçbir sıkıntısı yoktu şu sıralar mikrofonu çatışmamaya başladı ses geliyor ama mikrofonu açtığımda dongle sinin ışığı sönüyor ve karşı tarafa ses gelmiyor ilk başta şarjdan dolayı demiştim ama şarja taktım yine olmuyor bu durumu...
  4. M

Assassin's Creed odyssey Türkçe yama

Assassin's Creed odesay aldım ama doğru düzgün Türkçe ama bulamıyorum bildiğiniz güvenilir virüssüz bir yama var mı önerebilir misiniz
  5. M

Dahili gpu'yu kapatmalı mıyım

Bilgisayarımda dahili GPU var ama kapatabilir miyim kapatmalı mıyım bir zararı var mı
  6. M

MSI after burner gpu 2 nedir

Hocam peki bunun bana artist eksisi olur mu
  7. M

Ryzen 5 7600 1723742558 Hocam peki bu bana artı ya da eksi sağlar mı çok bilgim yok
  8. M

Arkadaşlar MSI after borner kullanırken Gpu altında Gpu 2 yazıyor gpu 2 ne oluyor bilen var mı
  9. M

Havit fuxy h3 ün pedleri nasıl takılır

Arkadaşlar kulaklığın mikrofonunu takarken bir pedleri çıktı takamadım nasıl takılacağını bilen var mı yardım edebilir mi
  10. M

İkinci el wireless kulaklık önerileri

Arkadaşlar wiarles kulaklık almayı düşünüyorum ama sıfırları çok pahalı 2000 TL'ye ikinci el alabileceğim güzel bir kulaklık biliyor musunuz
  11. M

Moderatörlere nasıl ulaşabilirim

Moderatörlere nasıl ulaşabilirim
  12. M

Çözüldü✓ İkinci el wireless kulaklık tünelleri

Arkadaşlar bu hayırlı iftarda kalmayı düşünüyorum ama sıfırları çok pahalı 2000 TL bütçeye alabileceğim ve ailesi kulaklık hani elleriniz var mı
  13. M

İkinci el wireless kulaklık önerileri

Wiarles kulaklık almak istiyorum ama sıfır kulaklıklar çok pahalı 2000 TL bütçeye ikinci el hangi kulaklığı alabilirim
  14. M

Kaliteli wireless kulaklık

2500 TL bütçe ye alabileceğim en iyi wireless kulaklık hangisi
  15. M

Call of duty menü içeriği mevcut değil hatası

İki gün önce call of duty ghost almıştım ama açılırken sakin moda al uyarısı geliyor evet de tıklayınca menü içeriği mevcut değil hatası veriyor bilen anlayan biri var mı
  16. M

Bilgisayar ayarlarından nasıl freemgeneration açılır

4000 serisi bir ekran kartım var ama bazı oyunlar desteklemesine rağmen frame generation açmama izin vermiyor freemcan eration özelliğini açmam için ne yapmam lazım
  17. M

Kare oluşturma freemicenoration

Arkadaşlar ben de RTX 4060 ti ekran kartı var bugün hogwarts legends indirdim her şeyi açabiliyorum kare oluşturmaya açamıyorum bilgisayar ayarlarından mı ayarlayacağım yardım edebilir misiniz
  18. M

Rtx 4070 için 2k monitör şart mı

RTX 4070 li bir sistem almayı düşünüyorum ama bütçem Kısıklı ve çoğu yerde 4070 lçin 2 k testler falan yapıyorlar sizce rtx 4070 için illa 2 k monitör gerekli mi
Geri