Arama sonuçları: *

1. B

normal değerlere nasıl çekebilirim

wattman yiyorum
  2. B

normal değerlere nasıl çekebilirim

benim kart 2080mhz de çalışıyor internette baktıgımda ise 1750de çalışıyor zaten bende de eskiden bu mhzde çalışıyordu şimdi 2080de çalışıyor ne yapsam düşüremedim
  3. B

oc genie 4 açınca ekran kartının vram hızı artıyor

nasıl kapatırım ekrna kartını
  4. B

oc genie 4 açınca ekran kartının vram hızı artıyor

oc genie 4 diye bi özellik var aktif ettiğimde cpu speedim artıyor fakat gpu vram saat hızı da artıyor normalde 1750 olan mhz 2080oluyor bunun oc genie ile alakası var mı ? işlemci ryzen5 5600 ekran kartı rx580 4gb 1711519990 kapattıgımda da 2080 olarak kalıyor onu farkettim normalde 1750de...
  5. B

Çözüldü✓ biosa hiçbir türlü giremiyorum

yaptım zaten olmuyo yine biosa atmıyor
  6. B

5800X3D Pinlerine termal macun bulaştı.

nasıl çözdün acaba sorunu
  7. B

arkadaşlar çözümü anlatıyorum başka bir ekran kartından görüntü alıp biostan uefiyi csm yapıyoruz kaydetip çıkıyoruz sonra hata aldıgımz ekran karıtnı takıp bilgisayarı açıyoruz ve oluyor
  8. B

anakartı değişime götürcem kabul etmezlerse yenisini alcam o zaman yapacak bir şey yok çözümü olmayan bir şey sanırım 1711214421 bios güncel olmadıgı için yapabilir mi
  9. B

rx580 kablo değişikliğide yaptım ama çözemedim
  10. B

bro zaten biosa giriyor bios görüntüsü yok ekran siyah windows dan shft+yeniden başlat yapıyorum bi tek mınitörüm var ama yok nafile biosa giremiyorum vatandan aldım yardımcı olurlar mı değişim konusunda falan
  11. B

bro zaten biosa giriyor bios görüntüsü yok ekran siyah windows dan shft+yeniden başlat yapıyorum
  12. B

f11 basıyorum normalde windows açılıyor sıkıntı yok biosa girmek istediğimde ekran siyah ve windows açılmıyor bios açılıyor ama görüntü vermiyor yani 1711210694 onuda denedm gittim dp kablosu aldım yok nafile bios update yapamıyorum ram mhz arttıramıyorum az kaldı kırıcam 1711210723 msi anakart
  13. B

0 anakart işlemci ram aldım bu gün montajlarını yaptım biosa girip format atıcam fakat bios post ekranı gözükmeden no signal yazısından sonra beni direkt windowsa atıyor shift+yeniden başlat falan her şeyi denedim ama yok biosa giremiyorum anakart:b450m pro max II işlemci:ryzen5 5600
Geri