Arama sonuçları: *

1. Y

1500 tl mouse onerisi

Merhaba g305 kullaniyordum switch bozuldu kalihle degistirdim fakat mcu da hasar almis galiba mouse takilma yapiyor bana 1500 tl ye kablosuz ne onerebilirsiniz thorne repel aldim fskat forumda dolastim kargo elime gelmedi gelince iade etmeyi dusunuyorum uzun sure kullanim icin cok uygun gelmedi...
  2. Y

Atk a9 mu throne repel mi

Merhaba bugun 8khz oldugu icin throne repel aldim fakat aklima atk a9 takildi sizce 3950 sensor ve 8k hz icin deger mi ona gore iade edecegim
  3. Y

Elinde asus rog strix b550-A schematic olan varmi

Tamir etmek Asus rog strix b550-A kartı için schematic lazim elinde olan varda paylaşabilir mi?
  4. Y

Pc kendiliginden kapaniyor

Merhaba bi anda kendi sistemimi update ettim işlemci anakart ve ram önceden kullanıyordum yeni olarak ekran kartı ve psu aldim soğutucu ds stock ekran kartı rx 6500xt işlemci r5 5600x psu corsair cx550 sisteme ilk önce cpu benchmark yaptim sonrada ekran kartı yaptım ekran kartı 1 dk devam etti...
  5. Y

Ptt den paparaya para yukledim param hesaba gelmedi

Merhaba bugün paparaya ptt atm üzerinden hesap no ile 1500 tl yükledim param hala gelmedi atm parayı aldı yaklaşık 1 saattir bekliyorum ne yapmam lazım
  6. Y

Anakary cpu isigi yakiyor

Yeni anakart Ram ve işlemci aldim başta görüntü vardı sistem kendiliğinden kapaniyordu artık görüntü yok cpu ışığı yskiyor sizce şu sistemin işlemci pinleri veya kablo bağlantısında sıkıntı varmi
  7. Y

Pc donuyor bi anda ekran gidiyor anakart kirmizi isik yakiyor

Sistem her ac kapan yaptığında baslangic ayarlari acıyor oyuna girdiğimde ilk başta sorun yok bir süre sonra atıyor yada hiç girmiyor
  8. Y

Burada ne seçeyim
  9. Y

En düşük 6200 oluyor
  10. Y

Kurtardım sıkıntı yok ama şuan ne yapayım hep baslangic ayarlarına atıyor ramlarde sorun yok 3 kere slot değiştim
  11. Y

Kendine geldi ama donup tekrar açıldığındaki gibi oldu ışık söndü donunca tekrar yakiyor
  12. Y

Evet 1745767878 Anakartta ışık yakıyor ama kirmizi ışık nedeni hem psu hemde cpu olabilir ondan emin olamiyorum
  13. Y

Tam biosu tekrar güncelledim yeniden başlatırken kapandı artık açılmıyor anakart ışık yakıyor hala
  14. Y

Yükledim ramlerin yerini değiştirdim Bi 15 20 dk kullanayım bakalım sorun varmi
  15. Y

Hemen deniyorum
  16. Y

Yeni anakart ram ve işlemci aldim r5 7500f ve colorful battle axe b650m plus ekran donuyor Bi anda 5 saniye sonra kapaniyor anakart ışık yakıyor en son onyukleme ekrani geliyor sonra açılıyor oyun oynarken değil sistem az islem yaparken daha çok oluyor neden olur parça mı bozuk
  17. Y

Kule tipi sogutucu ekran kartima degiyor

Geç farkettim ben tornavida ile soktum 10 15 kere ama kilide zarar verebiliyor ucuna kumaş koyup tornavida ile yapabilirsin bence
Geri