Arama sonuçları: *

1. MCHNST

Çözüldü✓ Bu Monitörlerden HANGİSİNİ ALMALAYIM ?

Arkadaşlar selam. FPS oyunları oynuyorum ve yeni bir bilgisayar aldım dün bir konu daha açmıştım ve 2 monitör arasında kaldım. birisi benq diğeri ailenware, diyatlara çok takılmayın 2. el olarak alıcam zaren sizce hangisi? 1...
  2. MCHNST

Yardım 240hz mi? 360hz mi? Aradaki fiyat farkına değer mi?

Fps, rekabetçi oyunlarda 360 üstü sabit orda sorun yok.
  3. MCHNST

Yardım 240hz mi? 360hz mi? Aradaki fiyat farkına değer mi?

Arkadaşlar selam, biliyorum başlık biraz komik ve cevabı belli. Ancak benim merak ettiğim her ikisinide deneyimlemiş bir insanın bana yardımcı olması, daha yeni bir bilgisayar aldım ve şu anda ki monitörüm 144hz, daha hızlı bir monitöre geçmek istiyorum, ancak bazı arkadaşlarım 240hz le 360hz...
  4. MCHNST

2500 TL Klavye Önerisi

Knk ben bu insanları anlamıyorum sanki aradaki farkı anlayabilecek bizim beynimiz, arkadaşım geçen gün 60 gr mousenu satıp daha hafif diye başka mouse aldı sordum kaç gr diye 55 diyor :D tip olarak hangisini beğendiysen onu al.
  5. MCHNST

2500 TL Klavye Önerisi

Herkesin alışkanlığı farklı tabi usta :) https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/ tam aynı model mi emin değilim ama bu var.
  6. MCHNST

2500 TL Klavye Önerisi

2 klavyede çok güzel bence performans olarak robot değilsen fark da anlayamazsın, tip olarak hangisi hoşuna gitti ise onu al, renkler zevkler :D
  7. MCHNST

2500 TL Klavye Önerisi

Numpad hayatım da bir klavyede en az kullandığım şey olabilir, çok önemli bir sebebi yoksa tam boyutlusuna gerek yok bence.
  8. MCHNST

2500 TL Klavye Önerisi

Çok güzel bir indirim bulmuşsun bence, aklını çok bulandırmadan al bence. :D
  9. MCHNST

mouse öneriniz var mıdır? 2 seçenek arasında kaldım

İkisi arassında bir seçim yapacaksan Corsairi al düşünmeden.
  10. MCHNST

Yardım Thunderbolt 4,usb-c hub önerisi

dostum ürünün 4000 serisi kartlarla çalışmadığını söylüyor maalesef ama teşekkürler
  11. MCHNST

4 laptop arasında kaldım lütfen yardım edin

knk linki atmadan önce belirtmişim çok önermiyorum diye :D
  12. MCHNST

Msi da modele göre çok kalite değişiyor hocam Lenovo iyidir.
  13. MCHNST

Dostum F/P olarak bu gibi https://ty.gl/7kq9citwa1 Casperları pek önermiyorum ama bu da bir seçenel olsun https://www.trendyol.com/casper/excalibur-g870-1245-bva0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-ram-500-gb-nvme-ssd-gen4-6gb-rtx4050-freedos-p-672154325
  14. MCHNST

Hocam burda ki hiçbir bilgisayarla oyunlarda uçup kaçmazsın ama istediğin çoğu oyunu uygun ayarlarda rahat oynarsın. çıkabilleceğin max fiyatı söyle 1 2 öneri linki atarım sana
  15. MCHNST

Yapacağı işe göre değişir işlemcisi daha iyi, soğutma olarak daha iyi, okulu için alıyorsa daha mantıklı olur, oyun içinse diğerleri olabilir tabi 1711785276 Kanka hangini alıyorsan alda en azından şöyle bir iyilik yapayım, monsterı çıkar ordan 3 ü arasında kal.
  16. MCHNST

https://ty.gl/7kq9citwa1 şunu al geç knk
  17. MCHNST

Yardım Thunderbolt 4,usb-c hub önerisi

Arkadaşlar selam, daha yeni laptop satın aldım ancak laptopu ben evde monitörüme bağlayarak kullanıyorum, hdmi portu var ancak 360hz alamayacağımı biliyorum hdmi ile,bana dp çıkışı olan ve 360hz verebilecek bir kablo veya hub lazım, sadece 2 tane normal usb çıkışı olduğu için hub önerirseniz...
  18. MCHNST

Yardım Laptoba 360hz monitörü nasıl bağlayabilirm?

Selamlar, bildiğiniz üzere yeni laptoplarda dp portunu bırakın miniDP bile bulunmuyor artık, onun yerine usb-c üzerinden DP çıkışı alabilirsunuz. Benim sorunum ise ne kadar araştırsam da düzgün bir kaynağa ulaşamadım, bu çıkıştan 360hz alabilmem mümkün müdür? eğer alabiliyorsam bunu destekleyen...
  19. MCHNST

Yardım Hangi Laptopu tercih ederdin?

Dostum o işlemci darboğaz yaşatabilir 4080 e bilemedim açıkçası.
  20. MCHNST

Yardım Bu laptoba 360hz monitör takabilirmiyim?

Dostum sağolasın da laptopta dp portu yok usb-c üzerinden alıyor dp yi
Geri