Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Sürekli kapanan monitör

ASUS TUF Gaming VG249Q1A monitörüm var sürekli kapanıyor kendi kendine displayport no signal hatası alıyorum tüm sürücülerim güncel pc ye format bile attım ekran kendi kendine kapanıyor tekrar açılıyor kabloyu kaç kez tak çıkar yaptım klavye mouse kulaklık ışıkları gidiyor ekranla beraber tekrar...
  2. A

Yardım razer kulaklık ses ayarlayamama

Merhabalar razer kraken v3usb kullanıyorum pc ye format attığım için razer synapse 3 ü tekrar yüklemem gerekti ama yüklemeden önce kulaklıktaki scrolldan sesi kısıp açabiliyordum artık onu yapamıyorum hiç bir şekilde nasıl düzeltirim
  3. A

Yardım csgo 4:3 siyah bar sorunu

Bulamadım hangi video
  4. A

Yardım csgo 4:3 siyah bar sorunu

Csgo yu 4:3 yaptığım zaman kenarlarda siyah bar çıkıyor nvdia denetim masasından yapmaya çalıştığım zaman ölçeklendirme nasıl yapılacak ve ölçeklendirme modunu seçinden den bir şey işaretliyemiyorum driverlar falan güncel intel kontrol paneli üzerinden de yapılmıyor
  5. A

armoury create fan hızı

Merhaba arkadaşlar armory create üzerinden fan hızını denerken full speed e aldım ve değiştirmeye çalıştığımda değişmiyor fan hızım normaldi şimdi ise çok sesli çalışıyor bu ayarı nasıl eskisine döndürebilirim slient e tıkladığım zaman bile değişmiyor çok gürültülü çalışıyor
  6. A

Ses kartı ve kulaklık

Yeni sistem topluyorum ve kulaklık olarak Razer Kraken V3 alacağım bu kulaklık için ses kartı vs almam gerekiyor mu
  7. A

Yeni sistem topluyorum

Merhaba dostlar yeni sistem topluyorum sizce işimi görür mü oyun için i7-12700K ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X 256 Bit ASUS TUF GAMING B660M-E D4 Intel LGA1700 DDR4 3200MHz (OC) M.2 mATX Anakart (2x)ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB 8GB (1x8GB) DDR4 3200 MHz CL16 Ram WD...
  8. A

Yardım yeni mouse almayı düşünüyorum

Merhabalar öncelikle ben yeni mouse almak istiyorum ama 3 mouse arasında kararsız kaldım razer deathadder v2- razer deathadder v2 mini- razer viper mini hangisini önerirsiniz
  9. A

windows aktarma ve crack windows

Merhaba ben yeni bir laptop a geçmeyi düşünüyorum eski laptopumdaki windows u(windows10home) yeni laptop a atabilir miyim atamazsam crack alırsam bana zararı ne olucaktır yeni alacağım pc için 2k vermeye değer mi
  10. A

Türknete geçmek istiyorum

Türknete geçmek istiyorum davet kodu söyleyebilir misiniz :)
  11. A

İnternet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum

Normalde Türk telekom kullanıcısıyım 16mb e 110 tl civarı ödüyorum ama şimdi Türknet e geçmek istiyorum 65 mb e 140 tl dediler İzmir Gaziemir bölgesinde yaşıyorum kullanan arkadaşların fikirleri nelerdir aynı pakete Türk telekom da 347 tl ödeyeceğim Türknet mantıklı mıdır geçilir mi dedikleri...
  12. A

Androidden Ios A Whatsapp Mesajlarını Aktarma

j7 prime kullanıyordum iphone se 2020 aldım whatsapp mesajlarımı aktarmak istiyorum ama yazılımlar çok yüksek ücretliler androidden iosa whatsapp mesajlarını nasıl aktarabilirim
  13. A

Jbl 500bt kulaklık mikrofonu bilgisayarda çalışmıyor

bluetoothtandan bağlıyım zaten hand free ag audio yu aktif edince hiç bir sesi duyamıyorum 1612435678 ayrı da bluetoothda fark ettiğini bilmiyordum
  14. A

Jbl 500bt kulaklık mikrofonu bilgisayarda çalışmıyor

Jbl 500bt kulaklık almıştım discord da bir aramaya girdiğimde başka uygulamaların sesi gelmiyordu internetten de araştırdım herkes aynı sorunu yaşıyor çözüm yok bazı ayarları değiştirdim ama ne yaparsam yapayım lolde de bilgisayarımın mikrofonunu kullanıyor discorda da bilgisayarın mikrofununu...
  15. A

Whatsapp silinen mesajları geri yükleme

Whatsapp da 8 aylık bir sohbeti 2 hafta önce sildim. Whatsapp ı silip geri yükledim yedeklemeleri yükledim ama hala sohbet geri gelmedi sanırım 1 hafta önceki sohbetleri yükleyebiliyormuş whatsapp en fazla (telefonumda sd kart yok) 2 hafta önce sildiğim sohbeti nasıl geri yüklerim
  16. A

Steam hesabım ve envanterim çalındı

Herkese selamlar dün akşam csgo oynarken hesabımın ismi bi anda sayılara dönüştü sonra arkadaşlarım ban yediğimi söyledi halbu ki bişey yaptığım da yoktu. Sonra steam profilime girdiğimde (Your account will be permanently blocked) bu yazıyla karşılaştım envanterimi 24 saat içerisinde başka bi...
Top Bottom