Arama sonuçları: *

1. D

Valorant açılış ekranında kalıyor

Kuzenim Valorant'ı kendi istemcisi üzerinden yüklemiş ama uygulama açılış ekranında kalıyordu. Bende internetten Secure Boot çözümlerine falan baktım yaptım 2 kez silip yükledim ama fayda etmedi şu an siyah ekranda kalıyor. İlk başlarda bir tane hata aldım o da: VAN9003 hatası.
  2. D

Öneri MacBook Pro M4 vs M4 Pro

sizce 14 inc yeterlimi 16 mı alınması gerek?
  3. D

Hocam yazılım öğrencisi için o kadar güç gerekli mi? Evet dediğiniz özellikleri 80k civarına bulabiliyoruz ama 512gb depolama oluyor yazılım konusunda da harici ssd çok işe yarar mı?
  4. D

M4 işlemci 16 GB RAM 1TB hafıza 14inc ekran https://www.pt.com.tr/macbook-pro-14-inc-m4-10cpu-10gpu-16gb-1tb-uzay-siyahi-mw2v3tu-a M4 işlemci 24 GB RAM 1TB depolama 14 inc. https://www.pt.com.tr/macbook-pro-14-inc-m4-10cpu-10gpu-24gb-1tb-uzay-siyahi-mcx04tu-a M4 Pro işlemci 512 GB depolama 16...
  5. D

yazılım okuyacak birisi için MacBook Pro M4 mu iyi olur, M4 Pro MacBook Pro mu? Kesinlikle laptop alacak yurtta kalacağı ve seyahat ederken sıkıntı çekmek istemediği için MacBook düşünüyor. M4 işlemcili MacBook Pro'nun güç olarak yeteceğini düşünüyorum ama sizce M4 Pro işlemciye çıkmaya gerek...
  6. D

🔴ABD , İRAN NÜKLEER TESİSLERİNİ VURDU !!!

İşgal etmek için evet ama işgal amacın yoksa hiç gerek yok bombalar geçersin.
  7. D

Kodlama için mac mi windows mu?

hobi olarak yazılım, kodlama yapmak istiyorum şuan aklımda spesifik bir alan yok macbook alsam windows kadar rahat çalışabilir miyim?
  8. D

MSI Katana A17 AI alınır mı?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-msi-katana-a17-ai-b8vf-855xtr-ryzen-7-8845hs-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-17-3-full-hd-notebook-fiyati,563573538.html Linkteki bilgisayar nasıldır alınabilir mi? Oyun performansının yanında soğutma performansı da önemli eğer soğutucu gerek derseniz...
  9. D

Öneri 20.000 tl dizüstü bilgisayar önerisi

Elimdeki bilgisayar çok eski 1080p 2K video açabilecek internete sahibim fakat bilgisayar açamıyor 60FPS videolarda kasıyor öğrenciyim ders çalışmak için ana kaynağım iPad olacak fakat ucuz da olsa bir bilgisayar istiyorum ekran kartı ile pek bir işim yok maksimum oynayacağım oyun HOI 4 olur...
  10. D

Apple için kılıf ve koruma camı önerisi

İphone 13 telefonum için kılıf ve koruma camı bakıyorum spigen markasını önerdiler birde buraya sormak istedim tavsiyeleriniz nelerdir
  11. D

Fine-tuning nasıl yapılır?

Chat GPT'nin paralı sürümünü kullanıyorum. Borsa üzerinde özelleşmiş bir yapay zeka yapmak istiyorum API ve fine-tuning ile geliştirmem gerekiyormuş ama bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum atabileceğiniz Türkçe bir kaynak var mı ya da siz yardımcı olabilir misiniz? Özelleşmişten kastım...
  12. D

satranç oyunu yapıyorum

:D bilmem bi denemek istedim kendi çapımda fakat baştan batırdım
  13. D

satranç oyunu yapıyorum

yaptığım oyunda basit olarak kurallı hareketleri çözdüm fakat aynı renkler birbirini yiyebiliyor. ve siyah piyon düzgün hareket ederken beyaz piyon tek bir hareket yapabiliyor daha sonra kilitleniyor. projeyi css html ve js kullanarak yapıyorum // script.js...
  14. D

Telefon kılıfı tasarlamak için program önerisi

İnternette bir sitede çok güzel bir kılıf gördüm fakat fiyatı 40 dolar günümüz fiyatlarına bakınca pek pahalı gelmedi almayı düşündüm fakat satışının olmadığını öğrendim yurt dışı firmasıydı. Özetle kılıfın resmini indirdim AI ile düzenledim fakat yazılar hala bulanık, resme düzgün bir yazı...
  15. D

Deprem çantasının içeriğinde neler olmalı?

neden öyle dediniz olası bir büyük deprem sonrası yaşadığınız ev hasar görür ve yardım alamazsanız ne yapmayı planlıyorsunuz 1712434818 temin edebilirsem direk saf alkol tarzı bir şey temin etmeyi düşünüyorum ilk yardım setinin içinde zaten yara temizleyici şeyler olur diye düşünüyorum...
  16. D

Biber gazı tavsiyesi

natoyu orjinal satan bir yer biliyor musunuz, jenix e kaliteli diyorlar herhangi bir bilginiz varmı
  17. D

Biber gazı tavsiyesi

Kendimi savunmak için kullanabileceğim biber gazı arıyorum ne önerirsiniz?
  18. D

vücuda sürülebilecen losyonlar var zaten deprem çantasının ana amacı benim gözünde enkaz altında kalmazsan başlayan olaylara karşı tedbir konuştuğum kişiler yaz günleri olan depremlerde malum enkaz altındaki cesetlerden dolayı açığa çıkan bozulmuş yemeklerden dolayı sinek haşere nüfusunun çok...
  19. D

kendime ve aileme deprem sonrasında hayatta kalmamızı sağlamak için bir deprem çantası hazırlamayı düşünüyorum kendi hazırladığım listeyi sizinle paylaşmak istiyorum farklı düşünceler benim için çok değerli ülkemizde bireysel silahlanmaya izin verilseydi net aşağıdaki listeye bir silah eklerdim...
  20. D

Nike Precision 6 İyi Midir?

tam olarak fiyat aralığınızı ve ayakkabıdan neler beklediğinizi öğrenebilir miyim iyi bir malzeme kalitesi mi yoksa yastıklama mı sizin için ön planda ek olarak ayakkabıyı uzun kullanmak istiyorsanız benden size tavsiye bütçenizin yettiğince çok ayakkabınız olsun ne kadar çok ayakkabı o kadar...
Geri