Arama sonuçları: *

1. T

Emektar Sizce Kaç Para Eder??

Kanka ortalama 5-10 yil kullandim diye bir tabir yok 5 mi 10mu arada daglar kadar fark var 1755800110 Ssd veya hdd kasayla birlikte orjinal gelen bir parcaysa saati olctur 10.000+ saati gectiyse kafadan %50 fark cikararak koy satilir hemen
  2. T

Rtx3060 12gb icin sistem önerisi

Neden rtx3060 evet zamanin en iyi ekran karti hala iyi ama, bu butceye 5 serisine bakmaniz daha iyi olur
  3. T

2.el bu sistem 35k ya alinir mi

Verilmez tabi monitor haric 20k kabul ediyorsa al. Hurdayi verecek sana bir de kar elde etmeyi mi dusunuyor bu sistemden uzak dur.
  4. T

🔥İndirim Türk telekom 6 ay bedava 100GB+1000DK Yeni Gelene Özel🍉

Bu konu sahibi neden banlandi bilginiz varmi bari profil icerisinde bir ibare olsa aciklamali
  5. T

Fikir Aşaması Pc Toplama

Wifiyi kullanmayacaksan onu cikartabilirsin 3-4 bin wifi icin fazladan vermeye gerek yok. Harici bir usb wifisi alarak cozebilirsin. Amd'de performans alabilmek icin sivi sogutucu almak lazim onumuzde ki yazi da degerlendirecek olursak bahsettigin islemciye baktim 9600'e acikcasi ryzen 7700x'...
  6. T

Monster Abra A7 v11.1 satacağım. Fiyat olarak kaça satabilirim ?

Niye engel oluyorsun bırak başkası nasiplensin. Kanka sen bakma buna, çok uçuk ve ben bu cihazdan kar elde ederim şeklinde yaklasmadigin surece başabaş ya da zararini sat gitsin. Alicisi olur
  7. T

Arkadaşlar 7800xt ve 7600lü sistemim için son tavsiye pls

Butceni bilmedigim icin bir sey diyemiyorum. Ekran karti iyi kalabilir. Rami dedigim gibi yapabilirsin. Anakartta degisiklik yapabilirsin sahsen 500tl farkla msi pro b650-m'i tercih ederdim. Msi anakartlarda iyi Guc kaynaginda ucuza kacma secmis oldugunun bi iki kati daha zorlarsan 4300'e...
  8. T

Arkadaşlar 7800xt ve 7600lü sistemim için son tavsiye pls

Ram olarak bunu al kanka arkadaslar soylerken bende arastirdim patriot iyi duruyor ben de toplama asamasindayim bunu ekledim listeme https://www.incehesap.com/patriot-viper-xtreme5-32gb-2x16gb-ddr5-6000mhz-cl30-udimm-ram-bellek-fiyati-75641/
  9. T

Fikir Aşaması Pc Toplama

Tesekkurler not aldim
  10. T

Fikir Aşaması Pc Toplama

Fiyat performans acisindan iyi duruyor. Ssd icin 2-4k arasi çokta onemli degil 1tb olsun yeter
  11. T

Fikir Aşaması Pc Toplama

Asagida ki sistemleri topladim depolama ile birlikte 60 bini buluyor. Fikriniz nedir fiyatina deger mi yoksa duzenleme gerekiyor mu. Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı Raijintek PONOS...
  12. T

50-60a hazır sistem mi ? Yoksa bu sekilde mi

Reis verdigin parcalari begendim ozellikle kasayi guc kaynagindan emin misin ben msi 850'lik dusumustum bu markayi ilk defa goruyorum fikrin nedir 1744632249 Reis verdigin parcalari begendim ozellikle kasayi guc kaynagindan emin misin ben msi 850'lik dusumustum bu markayi ilk defa goruyorum...
  13. T

Yıllardır aradığım çizgi film

Komedi diye geciyor temasi
  14. T

- Ghoul Kids of Freaky Town - Spooky Kooky 3D Adventures
  15. T

Monster house son hakkimi kullaniyorum
  16. T

foster home for imaginary friends
  17. T

The Grim Adventures of Billy & Mandy
  18. T

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

Yine olmamıs sadece Ankara da 4080 var İstanbulda yok. 1734554639 Zaten var olan sistemi yeni diye pazarlamislar. Halen gelistirilmesi gerek 1734554641 Zaten var olan sistemi yeni diye pazarlamislar. Halen gelistirilmesi gerek
  19. T

Vatan 11.11 indirimleri günlüğü

Şurayı kaldırayım da yarın lazım olacak :)
  20. T

Geforce Now Ultimate Paketi Geliyor !

Premiumlarda değisen bir sey olmayacak eski kartlari kullanacaklar
Geri