Arama sonuçları: *

1. Alcatrazzt

Yardım Hangi Psu Almalıyım(Amazon)

Merhaba arkadaşlar bende psu bakıyorum. Bu PSU modellerinden hangisini önerirsiniz? Beyaz bir sistemim yok sadece olsa güzel olabilirdi diye ekledim...
  2. Alcatrazzt

RX 9070 XT için PSU önerisi

[H3 id='URLhttpswww.amazon.com.trgpproductB0CXQ96GG5refewc_pr_img_2smidA1UNQM1SR2CHMpsc1MSI+A1000GLURL+COLORrgb0+0+0SIZE4u+rn+nasldr+hocam+fiyat+olarak+daha+mantkl+geldi+ayrca+Atx+3.1+olmas+daha+iyidir+diye+dnyorum.SIZECOLOR']MSI A1000GL şu ürün nasıldır hocam fiyat olarak daha mantıklı geldi...
  3. Alcatrazzt

RX 9070 XT için PSU önerisi

Merhaba hocam sorununuzu çözdünüz mü? Rog strix 750W Gold psu var. Bende nitro+ modeli aldım ve 12V-2x6 girişi için yükseltmeyi düşünüyordum ancak bu şekilde yetiyor mu? Özel bir kablo yaptırıyorum 3. 8pin girişi için siz nasıl kullanıyorsunuz ve sıkıntı yaşıyor musunuz
  4. Alcatrazzt

Rtx 3070 v2 den 9070 xt, 5070ti hangisine geçmek mantıklı

Nitro+ modeli almak istiyordum ancak kartın peak değerleri çok yüksek olduğu ve psu yükseltmesine gitmemek için çift 8 pinli steel legend modeli almaya karar kıldım umarım pişmanlık duymam... :ROFLMAO: Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum.
  5. Ekran kartı alınır
    Closed

Takas Ekran kartı alınır

Tuf 3070 v2 oc modelinden 9070xt veya 5070ti modeline geçmek istiyorum. Fiyat tekliflerine açığım.
  6. Alcatrazzt

Psu olarak ne kullanıyorsunuz ve 9070xt hangi modeli kullanıyorsunuz acaba kaç pinli girişi var adaptör ile mi bağladınız
  7. Alcatrazzt

Sapphire Nitro+ RX 9070XT | Psu Besleme Sorunu

Merhaba daisy chain yaptınız mı herhangi bir sorun oldu mu bende 9070xt nitro almayı düşünüyorum ancak 2x8 pin kablom var ve daisy chain olarak 3.porta bağlayacağım herhangi bir sorun yaşadınız mı?
  8. Alcatrazzt

Sapphire rx9070xt nitro+ Psu bağlantısı

Merhaba konuyu hortlattığım için üzgünüm. Rx9070xt nitro+ modelini almayı düşünüyorum. Kullandığım psu 750W gold asus rog strix full modüler bir powersupply. Benim psuda 2x8pin 2 adet pci-e kablosu var ve toplam 2split olarak 4 tane 8pinli çıkış veriyor. Bu şekilde kartın aparatını kullanarak...
  9. Alcatrazzt

Merhaba arkadaşlar 750w rog strix bir psuya sahibim. i5 14600k işlemci kullanıyorum. Ekran kartımı yükseltmek istiyorum. rx 9070 performansı iyi görünüyor ancak çok fazla alıp iade eden yorumları okudum. Problem yaşayanlar fazlaymış. Sizin öneriniz nedir ? iki kart arasında yaklaşık 10-12k fiyat...
  10. Alcatrazzt

Ipad mi samsung tab mı?

Bence çoktan cevabınızı bulmuşsunuz. Hayırlı olsun :D
  11. Alcatrazzt

Ipad mi samsung tab mı?

Merhaba, ben bu tarz tercihleri yaparken kullanım amacına göre tercih etmeyi daha mantıklı buluyorum. Örneğin tasarım, çizim gibi iş için mi kullanacaksınız dizi film mi izleyip oyun mu oynamayı düşünüyorsunuz. Bu tercilerinize ve kullanım ihtiyacına göre tercihte bulunmanızı tavsiye ederim.
  12. Alcatrazzt

🔥İndirim DeepCool MYSTIQUE 360 LCD - DeepCool LS720S - DeepCool AK620 ZERO

Evet şuan ürünün sayfası açılmıyor... Siparişim halen aktif durumda umarım iptal edilmez.
  13. Alcatrazzt

Merhaba asus tuf z690 anakart kullanıyorum. Fanlarda pwm özelliği var ama pompa da pwm özelliği var mı kontrol edilebiliyor mu acaba ?
  14. Alcatrazzt

İşlemcimi yakın tarihte yükselttim. i5 14600K kullanmaktayım. Şuan sıvı soğutma olarak asus tuf lc120 kullanıyorum. Bu sıvı soğutmaya geçmemi önerir misiniz ? Şuan ki sıvı soğutma oyun esnasında problem yaşamıyor ancak render için yetersiz kalıyor. Görsel şöleni seviyorum daha önceden de takip...
  15. Alcatrazzt

🔥İndirim Asus Rog Gladius III AimPoint 2149 TL

Merhaba dostlar farklı fikir ve görüşler okuduğum için fikrinizi almak istiyorum. Solak biriyim ancak hem sol hem sağ ele uygun mouse kullanabiliyorum. Ancak önceliğim düz olup iki el için de uygun olan mouse tercihim olmakta. Şuan bloody marka mouse yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Kablosuz...
  16. Alcatrazzt

🔥İndirim Eczacıbaşı Selfit seçili ürünlerde 2 al 1 öde

Bende aldım bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
Geri