Arama sonuçları: *

1. I

X670E Aorus Master anakartta kod 0d hatası ve Dram ışığı yanması

İyi akşamlar, konuda da belirttiğim üzere DRAM ışığı yanması sorunu yaşıyorum ve anakartta 0D kodu alıyorum. Sistemde G.Skill Trident Neo Z5 6000MHz CL30 32 GB var. EXPO profilini aktif etsem de etmesem de özellikle bilgisayarı yeniden başlatırken 0D hatasıyla beraber DRAM ışığı yanmakta...
  2. I

Ekstra fan kablosu için Corsair Commander Pro almalı mıyım ?

İyi akşamlar, Corsair 5000X kasama bugün yandaki fan boşluğu için Corsair SP120 modelinin 3'lü fan setini aldım; fakat anakartımdaki 2 USB girişi de iCUE Link H150i sıvı soğutma kontrolcüsü tarafından takılı. Aldığım 3'lü fandaki USB 2.0 girişini takmak veya sıvı soğutmanın USB 2.0 kablosunu...
  3. I

Gigabyte anakartlarda expo profili seçeneği nasıl olmalıdır ?

Anladım bu saatte yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Yabancı forum sayfalarına da bakmıştım da çok fazla bir cevap da bulamadım net bir cevap yoktu ben de eğer gigabyte anakart kullanan varsa veya bilgisi olan varsa sorayım dedim expoyu aktif ettikten sonra bu iki seçeneğin açılması ekstradan...
  4. I

Peki sebebi nedir biliyor musunuz çok fazla art arda sordum kusura bakma ama kafama tam otursun diye dedim 6000mhz cl30 ram var low latency support clnin 30 olmasını sağlamıyor mu peki veya başka bir işlevi mi var ?
  5. I

Low latency supportu açmalı mıyım peki ?
  6. I

Herkese iyi akşamlar. Gigabyte x670e aorus master anakartlı, 7800x3D işlemcili, Gskill Trident neo z5 6000mhz Cl30 ramli (Anakartın desteklediği ram modeli) sistemimde biostan expo profilini aktif edince altta ekstradan iki opsiyon seçeneği çıkmakta. High bandwith support ve low latency support...
  7. I

Thermal Grizzly Kryosheet nasıldır ?

Evet aynı şekilde detayına baktığımda ben de görmüştüm am5 cpuları için de kullanılabiliyor normalde dediğin gibi termal padler genel olarak ekran kartları belleklerine konulan bir şey ama bu kryosheet am5 cpular için de yapılmış bir ürün ve testlerde çoğu termal macuna göre de daha iyi...
  8. I

İzlediğim incelemelerde çoğu termal macunlara göre daha iyi performans gösteriyordu işlemci sıcaklığı konusunda am5 işlemcilerin tasarımı gereği termal macun uygulaması biraz sıkıntılı olunca dışarı taşar mı derdi olunca dedim bunun uygulaması da pratik habire macun yenileme gibi yenileme derdi...
  9. I

İyi günler, işlemcim için termal macun almak için araştırma yaparken thermal grizzly markasının kryosheet ürünü gözüme çarptı. Bu ürün hakkında forumlarda çok fazla konu açılmamış; fakat video incelemelerinde birçok termal macuna göre bazı testlerde 1-2 derece daha iyi performans verebildiğini...
  10. I

Çözüldü✓ Corsair 5000x için hangi fan modelini seçmeliyim ?

Ne yazık ki iade şansım yok sistemi kuralı çok zaman oldu :) Kasanın yerleşimine tekrar bakınca yan tarafı exhaust yapmak mümkün değil öndeki intake kısmı direkt ekarte edecek mecbur yan tarafı intake yapmak lazım. Hava akışını nasıl etkiler acaba türbülans noktasında onu düşünüyorum. Peki size...
  11. I

Tamamdır yardımın için çok teşekkür ederim iyi günler :)
  12. I

Ön fanlar sp120 arka egzoz fanı af120 :D
  13. I

Anladım cevap için teşekkür ederim ben de orasında ekstradan fan boşluğu olduğu için acaba ekstradan hava akış performansını artırır mı diye bakmıştım fanlara ben o zaman biraz daha düşüneyim teşekkürler son bir soru sorayım af120 ve sp120 fanlarından hangisi intake olarak daha performans verir...
  14. I

Ya aslında ben de öyle düşünüyordum da hava sirkülasyonunun daha iyi olması açısından alsam mı diyordum yanda ayrılan 3 fan boşluğu için alacağım 3lü fanın ekstradan bir etkisi olmaz mı hava akışı açısından ?
  15. I

Günaydın herkese, Corsair 5000x için yandaki üç fanlık boş kısım için af120 veya sp120 fanlardan birini alacağım. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Yan kısımdaki fanlar intake mi yoksa exhaust fanı olarak mı kullanılmalı? Şu an için arka fan ve üstteki üç fanla toplam 4 hava çıkışı ve öndeki...
  16. I

Qhd ips monitör önerisi

Herkes Dell modelinin çok ağır bastığını yazmış bir bildikleri vardır elbet ek olarak bunun da incelemesine bakayım ben 4kda karar kılarsam eğer 4070ti super hikayeli oyunlarda dlss fg ile yeterli sıkıntısız performans veriyordu izlediğim testlere göre eğer ileri vadede sıkıntı çıkarmayacaksa 4k...
  17. I

Qhd ips monitör önerisi

Ya hikaye tabanlı oyunlar açısından çok iyi olur zaten gerçekten rekabetçi fps oyunlarında sıkar mı beni acaba onu düşünüyorum ben 32 inç monitör ama 4k konusu benim kafamı aşırı karıştırıyor yalan yok :D Bir de 4070ti super ekran kartı 4kda ne kadar götürür sence beni ?
  18. I

Qhd ips monitör önerisi

Hadi ya sorunlu mu diyorlarmış ne kadar zormuş arkadaş monitör seçmek :D
  19. I

Qhd ips monitör önerisi

Anladım şu rekabetçi fps oyun işi olmasa 4k için https://www.itopya.com/gigabyte-28-m28u-144hz-1ms-2xhdmi-usb-c-dp-hdr400-freesync-premium-pro-kvm-uhd-ss-ips-gaming-monito_u14141 şu modeli düşünüyordum ama 4k için 28 inç çok mu küçük geliyor genelde okuduğumda 4k için hep 32 inç önerilmiş çünkü...
  20. I

Qhd ips monitör önerisi

Lgde herhangi bir kronik problem mi var ghosting vesaire gibi kötü yanı nedir ? Gigabyte modeli daha ucuz zaten o yüzden sordum :) 1711673038 32 inç bana da büyük geliyor ama 28 inç modeller de varmış galiba o da 4k için fazla mı küçük oluyor keskinlik açısından vesaire ?
Geri