Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Exvega 2024 "Dokuma Kumaş" Gaming Koltuk 🔥7.444 TL

Arkadaşlar dün eline ulaştı indirim devam ediyorsa kaçırmayın zio venom xl çok memnunum
  2. S

🔥İndirim Kahve.com Moliendo kahvelerde 30% indirim

mehmet efendiye uygunsa bunların hiçbiri tutmaz sizi hocam en yanık sert kahvelerden biri gibi geliyor bana
  3. S

Günde 2 Benexol B12 içilir mi?

işe yaramaktan kastettiğiniz nedir anlayamadım eksik vitamin değerleri giderildiğinde bir 'hissiyat' yaşamazsınız zaten, önerilen tedavi şeklini tamamlayıp tahlil yaptırmanız gerekli, iğne formu daha etkilidir ama iğne olamıyorsanız daha uzun sürede de değerleri toplayabilirsiniz elbette. Lütfen...
  4. S

🔥İndirim Xdrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥6275 TL

zio venom xl ile bunu kıyaslayabilecek var mı hangisi daha iyidir ?
  5. S

: ) neyse bir eczacı olarak yanıtlayayım, gerek yok almana çünkü gerek olsa doktorun iğne formunu verirdi, fazlası zaten idrardan atılıyor b12 düşüklüğünü kafana takman da gereksiz eğer özel bi sağlık durumun yoksa günde 1 yemekten 1-2 saat sonra alman yeterli gibi duruyor
  6. S

ilacı aldığın eczaneden veya teşhisi koyan tedaviye başlayan doktorundan bilgi almaya ne dersin ?
  7. S

Öneri Koltuk tavsiye max 7k

memnun musunuz ben de bakıyorum ufak bi yorum yazarsanız cok iyi olur
  8. S

🔥İndirim Razer Blackwidow V4 X TR Q Yeşil Anahtar Mekanik Klavye 3499 TL

V1 kullanıyorum 9 yıl oldu, 2 tuşta rgb kafasına göre çalışıyor onun haricinde kusur yok bence alınır
  9. S

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2K 180HZ 0.5MSSepette 6459 TL - Kuponla 6269 TL

Piyasada bu fırsatlar hep oluyor zaten onu demek istiyorum, geçen hafta 7200 e amazonda aynı özellikte monitör vardı 9 taksit peşin, bunda taksit de yok anlatabildim mi ?
  10. S

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2K 180HZ 0.5MSSepette 6459 TL - Kuponla 6269 TL

Bu ürün fazla abartılıyor, kalite kontrolünde sorun varsa uzak durulmalı, 2 ay önce 6 bine aynı özellikte VA panel monitör aldım. VA görünce kaçmanıza gerek yok, 2. monitörüm IPS ve yeterli karanlıkta ikiside fark etmiyor, yok renk ışık parlaklık detaya takılacağınıza ürün daha kaliteli bir...
  11. S

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

bence değmez 2 adet ssd var bende biri f/p kioxa diğeri bu, pek fark göremedim günlük kullanıcıyım
  12. S

Yardım Bu Ekran kartını ne kadara satabilirim ?

Geçen amazonda peşin fiyatına 6 taksit 4070 super 24k idi, fiyatların aynı veya daha da kampanyalı seyir edeceğini biliyoruz faiz kararları ve ekonomi gidişatı adına. Sıfır almak sadece sayıdan ibaret değil alım kolaylıkları da önemli, bir alıcı olarak 6 taksitle sıfır almak için 2-3 bini...
  13. S

2. El Ekran Kartı tavsiyesi

rtx 2070 1197806641 ilgini çekerse.
  14. S

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 4070 Super Gaming OC 24.785 TL (Vatan Bilgisayar)

5700x3d için 4070s mi 4070ti s mi tavsiye edersiniz 6 ay taksitle çok bi fark etmiyor arada kaldım
  15. S

❌İndirim Bitti! KIOXIA 1TB Exceria Plus SSD ( Gece İndirimi ) KUTUSUZ Sepette 1782 TL

Günlük kullanm için ideal bir ssd, 4-5 gündür oyun aktardım ve oynuyorum, fazla bir beklentiye girecekseniz zaten soğutucusuz bir şey almayın ucuz işte alın :D
  16. S

❌İndirim Bitti! Kiperin Collagen Takviye Çok iyi fiyat 558 TL 🔥🔥

yaşınız 40 üstü değilse kolajen, haftada 5 gün gelir veya derece elde etmek amaçlı ağır egzersiz yapmıyorsanız da karnitine ihtiyacınız yok arkadaşlar. Doktorunuza danışın indirim forumuna değil.
  17. S

Alınabilecek en mantıklı iPhone hangisi

ben 13 kullanıyorum tavsiye ederim. Pro modelleri apple, ürün sayesinde gelir elde eden insanlara ürettiği için, düz modellere bakmanızı tavsiye ederim. 12 bu sene sonu için geç kalınmış olabilir bence 13 ideal.
  18. S

🔥İndirim Paşa Kuruyemiş satıcılı seçili ürünlerde 2.si 1 TL

12x40 gr çiğ aldım geçen 240tl ye. Kampanya fena değil kalitesi iyiydi
Geri