Arama sonuçları: *

• Users: xrezi
  • Order by date
  1. X

Mouse'umu değiştirmeli miyim?

Bu Delux'un siyahı yok mu acaba bulamadım
  2. X

Fazla rgb meraklısı değilim. ikisinede bakacağım. ikisininde programı var mı peki ve aorusun ışığını kapatma özelliği 1723678881 bende bu kadar pahalıya almamıştım hocam sonradan baktıgımda baya artmış oldugunu gördüm
  3. X

Çalışmasında Sorun Yok. Sadece dediğim gibi kablosuz mouse merağım var. Malum Kablo dağınıklığı olmuyor güzel görünüyor.
  4. X

Şuanda Elimde Hepsiburada'da 2500 TL olan https://app.hb.biz/zWWynAmelp21 bu ürün var. Biraz kablosuz mouse merağım var. sizce bu mouse değiştirip kablosuza geçmeli miyim? Varsa Öneriniz Açığım.
  5. X

Minecraft Fabric Client'lerde çözünürlük bozuluyor

Lunar Client ve labymods Client'lerde Fabric seciyorum ve oyna dıyorum oyuna gırınce cozunurluk bozuluyor ve hiç akıcı gelmıyor. Sankı Hz dusmus gıbı. Bunu nasıl cozebılırım? Bir de lunar mı badlıon mu LabyMod mu yoksa orjınal Client mi hangisi daha iyi FPS açısından? Feather'da duydum ama...
  6. X

Minecraft Forge Sürümünde FPS Değerleri

Merhaba, Minecraft 1.16.5 Optifine Sürümünde 600 Civarı FPS alırken Forge'da Bu değerler 100'lere düşüyor, 10 tane mod kurulu. Bu normal midir? Değilse napabilirim? Birkaç yerde gördüm Optfine'ı Mod Şeklinde çıkartıp mods klasörüne atabilirsin demişler bu işe yarar mı?
Top Bottom