Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Çok Acil Yardım Windows Silme Sorunu

Sadece bir adet diski bicimlendir dedim Şimdi aynı menüye tekrar gelmeye çalıştım ama usbyi görmüyor 1713211545 Şimdi usbyi gördü kurulum ekranına tekrar geldim acaba tüm diskleri mi bicimlendirmem gerekli 1713211791 Disklerin hepsini biçimlendirmek gerekiyormuş konuyu çözdüm.
  2. M

Çözüldü✓ Çok Acil Yardım Windows Silme Sorunu

Arkadaşlar merhaba yeni bir cihaz almıştım Asus ROG g17 ama bazı sebeplerden iade etmek durumunda kaldım. Cihaza Windows 11 yüklemiştim Cihazı iade edeceğim için ilk aldığımda ki gibi yani Windows kurulmamış haline getirmek istedim. Bunun için internetten araştırma yapınca Windows kurduğum usbyi...
  3. M

Sıfır Gamebook Garip Ses

Evet üstad internetten bı kaç araştırma yaptım bobin diyorlar aynı ses teşekkür ederim iade edicem cihazı. Zaten çok sıcak boşta yük altinda değilken bile 80 dereceleri görüyor
  4. M

Sıfır Gamebook Garip Ses

Fan sesinin haricinde cızırtı şeklinde cool whine sesi desem o daha yüksek bu biraz kısık hali
  5. M

Sıfır Gamebook Garip Ses

Arkadaşlar merhaba Asus ROG strix g17 rtx 4070 ekran kartlı bir laptop aldım Cihazı yeni açtım 1 haftadır kurcaliyorum garip bir ses var videoya çektim. Benim 13 yıllık lenovo emektar cihazda bile böyle bir ses yoktu. Sizce bir sorun mu ben mi abartiyorum henüz süresi varken iade etmelimiyim...
  6. M

🚫🚫 Çok Acil Bugün İçin Tavsiye

Teşekkür ederim hocam internetteki Dell olimsuz yorumlari saymazsak hem fiyat hem işlemci yönünden dediğiniz gibi diğerlerinden öne çıkıyor. Kasası plastik deniyor ama bu da fiyatının karşılığı aynı özellikteki Asus üzerine 10 15 bin koyuyor ilginç şekilde. O kadar fark var mı iki marka arasında...
  7. M

🚫🚫 Çok Acil Bugün İçin Tavsiye

Arkadaşlar selamlar forumda çok fazla tavsiye konusu var ve cevap veren çok değerli bilgili forum arkadaşları var saolsunlar. O konulardan birini ben açmak durumundayım. Çok fazla araştırdım ama bir çıkmaza girdim kullanım ölçütlerimi baz alarak sizlerden birer tavsiyeye ihtiyacim var. Bugün...
Geri