Arama sonuçları: *

1. L

Başlangıç motoru önerisi

Hocam scouter tarzı düşünmüyorum.
  2. L

Başlangıç motoru önerisi

Küçük bir şehirde üniversite okuyorum, 3.sinifa geçiyorum. Daha önce hiç tecrübem olmadı ehliyeti alıp motor alacağım. Aklımda dominar 250 veya 400 var. Alma amacım genel olarak tipi güzel olsun, okula gidip geleyim ve çevre şehirlere sakince yolculuk yapmak. Hız yapma sollama gibi dertlerim...
  3. L

❌İndirim Bitti! SAMSUNG S24FE 256GB 24.599₺

Kuponu nasıl uyguluyoruz, sepette görünmüyor kupon
  4. L

🔥İndirim Samsung Galaxy S24 FE 8 GB 256 GB 23728TL (Güncel İndirim)

İşin garibi telefondan tıklayınca siyah rengine atıyordu. Pc üzerinden maviye attı indirim sadece mavi renginde oluyor. Hatta sadece mavi ve mediamarkt satıcı olursa anca bu fiyata iniyor.
  5. L

Farklı telefon ve numaralarda denedim hiçbir türlü yazdığınız fiyata dusuremedim. 28k mediamarkt satıcısına uygulanıyor sadece kupon.
  6. L

Kuponu uygulamıyor sepette bende. Sebebi nedir sizce
  7. L

GTA 5 Crack Hatası: Rockstar Games Launcher Gereksinimi

Evet kapalıydı, içinde 3 tane farklı .exe dosyası vardı. Hepsini denedim GTAVlauncher.exe rockstar games bulunamıyor hatası veriyor. GTA5.exe ise Couldn't start the game hatası veriyor. Kısayol exe ise ilk yazdığımı vermekte.
  8. L

Aynı hatayı veriyor. 1742923472 Dediğim siteden direkt crack indirdim. Ekstra ne uygulamam gerektiğini göremedim.
  9. L

Tam anlayamadım. Sporcu kızdan yükledim oyunu, öyle bir bilgi göremedim.
  10. L

Malum siteden indirdiğim GTA 5 exe dosyasına tıklayınca Please run GTA 5 using Rockstar Games Launcher error veriyor. Crack oyunda Launcher gerekiyor mu?
  11. L

Öğrenciler için İŞKUR Gençlik Programına nasıl başvurulur?

Buna başvuru yapınca ne zaman sonuçlanıyor ve ne zaman başlanıyor bilgin var mı? Birde üniversite içinde tam olarak ne yapılıyor acaba.
  12. L

Temu Güncel İndirim var mı?

Hesabı baya oldu açalım ama hiç sipariş vermedim belki o yüzdendir. Başka telefon üzerinden hatırı sayılır indirim yakalayabilir miyim?
  13. L

Temu Güncel İndirim var mı?

Uygulamanin arayüzü çok garip siteleri anımsatıyor, her yerden bir şeyler çıkıyor. Bazılarına basıyorum hiçbir işe yaramıyor bazıları ürünün fiyatını harbiden indiriyor. Şuan güncel olarak ciddi anlamda indirim var mı? Yeni hesap oluşturup alma imkanım var.
  14. L

🔥İndirim Redmi Note 12 Turbo 14.763TL 🔥

Redmi Note 12 turbo Avrupa adıyla Poco f5'dir. Taş gibi cihaz da bu fiyata kayıtlı olması zor geldi.
  15. L

DODI Repack Güvenilir Mi

Ciddi manada hiç anlamıyorum, yuklediyseniz yardımcı olabilir misiniz? (İlk defa korsana yonelecegim mecburen)
  16. L

Çözüldü✓ ACER NİTRO SENSE AÇILMIYOR

Hocam olmuyordu. Başka bir yöntem buldum. Dostum ben açabildim sıra sıra şunları dene: 1-İndirdiğin güncel nitrosense dosyasını ayıkla. 2-UWP yazan dosyaya gir. 3-En üstteki kutu simgeli dosyaya bas. 4-Nitrosense yükle bas.
  17. L

Bende de klavye bozulmuştu. Sildim daha da yükleyemiyorum. Laptopun kendi uygulaması nasıl bu kadar sorunlu olabilir anlamış değilim.
  18. L

Bende güncelleyince oldu. Bende Microsoft Store üzerinden güncelleyince oldu. Bir türlü geri yükleyemedim, hangi model sizinki?
  19. L

Aynısı başıma geldi, teknik servis format atın dedi. Gördüğüm en saçma olay.
Geri