Arama sonuçları: *

• Users: VeVx
  • Order by date
  1. VeVx

Öneri 9060XT satıp 9070XT alınır mı? ?

spacemarine 2 oynuyorum 9060xt ile 2k da yeni başladım akıyor valla :D tabi zorlayacak oyunlar olur ama gene güzel hocam ya ^^
  2. VeVx

Ryzen5 5600 işlemcili bilgisayarımı upgrade etmek istiyorum.

7700 de 9600x e göre 2 çekirdek ve 4 thread fazla olsa bile aynı fiyat aralığında 9600x öneririm. Bütçe çıkartmak isterseniz 7500x3d veya 7800x3d de olabilir. anakart olarak bütçe söylememişsiniz o nedenle pek bir şey diyemeyeceğim malesef ama kendi anakartım tuf b850 wifi dan epey memnun...
  3. VeVx

2.el Xfx Qıck 6600xt h.o mu g.o mu sizce

hayırlı olsun güzel fiyat
  4. VeVx

2080 SUPER BU FİYATA ALINIR MI

Psu yetmeyebilir çünkü o ekran kartı için en az 650w-750w öneriliyor. R5 4500 işlemci ile darboğaz da olur. Ama garantisi olan yani nispeten yeni bir 2000 serisi ekran kartı bulunabileceğini bile düşünmezdim. O manada alınabilir çünkü fiyatı da iyiymiş. Satmaya çalışırsanız eski nesil olduğu...
  5. VeVx

Öneri Beyaz 360mm sıvı sogutma onerısı

onu bende epeydir takip ediyorum a hep 5800 TL bandında o sebeple arkadaşa öneremedim malesef 1773395244 https://www.hepsiburada.com/thermalright-frozen-edge-360-white-360mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-p-HBCV00007CEAE0
  6. VeVx

Gamer gen TR sorumsuzluğu!

bence de silme kalsın
  7. VeVx

CS2 akıcı gibi hissedemiyorum?

Bazı güncellemeler optimizasyonları çok kötü etkileyebiliyor malesef. Buna Cs, windows ve ekran kartı güncellemeleri de dahil malesef.
  8. VeVx

RX 9070XT Darboğaz varmı?

Hepsine 1 haftada gözün alışıyor hocam. Ama iyisini gördükten sonra kötüsünü psikolojik olarak istemezsin tabi 4k oledden sonra 1080p ips/va falan bakınca garip oluyor
  9. VeVx

RX 9070XT Darboğaz varmı?

yeni monitör almaya niyetli olduğunuzda 2k almanızı evet öneririm. Onun dışında halihazırda sahip olduğunuz monitörden memnunsanız 24 inc 1080p de eskiyene kadar kullanılması bence makul. Ekran kartın 2k'da da güzel performans verir ama 1080 p de de darboğaz yok gibi gözüküyor.
  10. VeVx

Gamer gen TR sorumsuzluğu!

illa banka hesaplarına bloke geldikten sonra doğru düzgün iş yapıyorlar. Uğraştırdıkları için durumunuza üzüldüm hocam umarım sorunsuz çözülür. İş ahlakı böyle kötü olan firmaları her yerde görünür bir şekilde gösterecek etiketler lazım artık insanlara malesef. :')
  11. VeVx

5700 vs 5600G Hangisi daha iyi

5700e değil de geçilecekse 5700x e geçebilirsiniz veya arkadaşın dediği gibi r5 5600 de iyi olur. ya da ikinci elden bulabilirsiniz aynı nesilden x3d işlemci güzel olabilir.
  12. VeVx

Öneri R7 9700X için Sıvı Soğutma Önerisi

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 öneririm hocam 9700x kullanırken oc ve uv güzel olur. Bu konuda da anakart vrm soğutma özelliği ve uygun fiyatıyla harika bir tercih olur. Bende aynısını alacağım epey araştırdım. Daha ucuz olsun diye kule tipi almıştım idareten ama fırsat bulunca alacağım ürün...
  13. VeVx

Yardım 2. El Hard Disk alınır mı?

alınır ben %9 sağlıkta 2 tb çok ucuz diye almıştım 1 senedir kullanıyorum :D tabi depolama olarak çok da güvenmemek lazım :) onun dışında %100 sağlık 500gb lik 1 tb lik hdd lerim var onlara güveniyorum
  14. VeVx

Yardım SIZCE 31.5 OLARAK HANGISINI ALMALIYIM

2. trendyol linki açılmıyor
  15. VeVx

Karbon Termal Ped ne tür koşullarda alınır

karbon elektrik iletkendir hocam daha dayanıklı bir pad olabilir ama değmez bence. Silikon bazlı termal padden devam :)
  16. VeVx

Cs2 hangi bıçağı almalıyım ? Max 42k bütçe

new york mahkemesinde cs ye kumar diye dava açıldı hocam yatırım amaçlı düşünme bence yakın zamanda sıkıntı olabilir
  17. VeVx

Sıvı soğutucu ömrü ne kadardır?

çok iyi bir tercih bence de en iyi f/p soğutucu o marka model. Ayrıca vram soğutması da var :peepokalp: sadece garantiyi baz alarak bir şey diyebililriz o da Türkiye'de genelde 2 senedir. Arkadaşların dediği gibi geldiğinde bile bazen herhangi bir ürün bozuk gelebiliyor. benim arkadaşım 6 sene...
  18. VeVx

Sizce bilgisayarımı yükseltmelimiyim

1080p de kullanıyorsan ve kullanmaya devam edeceksen 5060 8gb da yeterli olur. ama 1440p (2k) ya geçmeyi düşünüyorsan, 16gb olarak alabilirsin.
  19. VeVx

Bilgisayar toplamaya başladım ne gibi parçalar almalıyım?

kasa seçimini boyutlarına bakarak yapabilirsin. yerin müsaitse büyük al çünkü büyük alınca büyük de olsa küçük de olsa anakart ve soğutucu sığar ama küçük olunca sadece ona uygunlar sığar.
Geri