Arama sonuçları: *

• Users: VeVx
  • Order by date
  1. VeVx

Honeywell Ptm7950 Nerden Bulunur ?

ekran kartı ise değer habire açıp uğraşmamak için pumpout derdi olmadığından. ama işlemci için değer mi bence onu sen değerlendir performansı bir noctua macun kadar iyi değil tabi ama gene epey iyi.
  2. VeVx

Honeywell Ptm7950 Nerden Bulunur ?

Türkiyede distribütör getiren yok. Eskiden aliexpressten getirtebiliyorduk yani öyle satılıyordu. 3500 TL'ye almayın değmez o kadar da değil gerçekten. 500 lira ancak verilir aslında ona. Ben 1 yıldır kullanmaya devam ediyorum performansı aynı değişmedi. Ya da...
  3. VeVx

Nereden 2. El PC Alınabilir ?

sarı siteden bakabilirsin.
  4. VeVx

7500f İçin Cinebench 2026 Skorları Nasıl

7500f gibi 6 çekirdek 12 parçacıklı bir işlemci için gayet iyi hocam. Tam olarak seninle aynı undervolt ve oc de daha fazla skor yapanlar var ama hangi sürüm windows olduğu hangi programların yüklü ve hali hazırda kullanıldığı gibi bir çok değişkenlik etki edebilir. Genel manada da ortalamanın...
  5. VeVx

Hayatinda İlk Defa Offline Oyun (Kismen) Oynayacak Birine Tavsiye.

no man sky, bannerlord falan olabilir adeta online gibi saatlerini gömebilirsin. veya strateji oyunları da olabilir. eu4 eu5 gibi
  6. VeVx

850w Kaliteli Psu Önerisi

siteden daha önce alışveriş yaptım. teknobiyotik eski bir site eski bir marka ve satıcılar. Bence güvenilir.
  7. VeVx

hayır 24600-24800 küsur yazacaktım afedersin
  8. VeVx

24600-24800 küsur
  9. VeVx

AMD 26.6.2 Güncellemesi Sonrası

senin pcye bakım lazım büyük ihtimal 3 yıla işlemcide termal macun falan zift olmuştur.
  10. VeVx

r24 testi de yapabilir misin r26 da bazı sitelere göre ortalamanın altında kalmışsın ama r26 yeni olduğu için overclock yapanlar falan bu verileri yüklüyor olabilir r24 daha eski olduğundan daha sağlıklı bir ortalama kontrol edilebilir. örneğin benim 9700x r23 ve r24 te ortalamanın %10 üzerinde...
  11. VeVx

DDR 4 Den 5 E Geçmek İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Bu kadar bu para bu sisteme harcanmaz. Bence bütçeni söyle ayrı konu aç yardımcı olurlar. ddr5 e geçeceğim şu bütçe diye. arkadaşın dediği gibi hepsine ayrı bütçe ayarla sana en iyisini önerirler örneğin monitör bütçe şu diye ayrı ayrı. Kasayı oem alırsın falan belki uyguna gelir.
  12. VeVx

Patriot Viper Venom Ddr5 7000mhz Cl32 Gaming Ram Alınır mı?

haklısın hocam
  13. VeVx

Patriot Viper Venom Ddr5 7000mhz Cl32 Gaming Ram Alınır mı?

uclk 1/2 modda olacağı için 7600 mhz altı değmez 1/1 modda 6000 mhz de kullanmak bu rami daha mantıklı olur. ya da overclock yapıp 7600 ve üstüne çıkmak gerekir ama ona da ekstra soğutucu gerekir. Daha sabah bu durumla alakalı bir konu açmıştım...
  14. VeVx

Bu Troll Elemanı Replesem Lp Geri Verirlermi

Nein Non Nyet Ohi Nao :( :cry:
  15. VeVx

Yardım Noctua 60mm Fan Arıyorum Bulamadım :'( Olan Da Uyar mı Bilmiyorum.

ya aslında oyunlardan ziyade overclock zevki eldekilerin neler yapabileceğini test etmek öğrenmek falan. şuan kasa içinde çirkin bir soğutma şekli kurulu ramler için ondan kurtulacağım :D Büyük ihtimal daha sonra 6000mhz cl 28e veya başka ayarlara falan gene çekerim
  16. VeVx

1.5 - 1.550 V ile 55-56 lara beklediğimden çabuk geliyor. 58i geçtiğinde üstüne gidince kendim elle kapatıyorum testi. Tabi ağır ram testi yapıyorum bu aşamada. Ama aradığım şey ağır testler esnasında bile olsa 56- 57 dereceyi stabil geçmemesi. Occt extreme %90 ram testi sıcaklıkları epey hızlı...
  17. VeVx

evet hocam 8000mhz overclock yapıyorum. cl 40 ile uclk 1/2 mod.
  18. VeVx

Bu şekilde ram soğutucusu olarak konuda yazmıştım
  19. VeVx

evet bahsettiğiniz gibi 1 cm daha ince. ikisi de 3000 rpm'e kadar çıkabiliyor. Chat Gpt 25mm olan için 15mm olana göre %25 civarında daha fazla hava akışı sağlar ve daha sessiz çalışır diyor. Gpt genel olarak 15mm daha mantıklı olur diyor ama hafa akışının ramlere doğru fazla olması aklımı...
  20. VeVx

Herkese selamlar, ramlerin üstüne stand off 3d baskılı platform yaptım. 2 fan yuvası mevcut. 60mm fan uyumlu. Noctua NF-A6x25 alacaktım Türkiye'de satan bulamadım. Onun yerine Noctua NF-A6x15 buldum aynı işi görür mü ne dersiniz? Veya siz 25 olan modeli bulabildiniz mi? 2 tane alacağım.
Geri