Arama sonuçları: *

• Users: VeVx
  • Order by date
  1. VeVx

12.000 2k Monitör önerisi

philips ya da hangisinde ışık sızması daha az ise o onu da bilmiyorum maalesef
  2. VeVx

Pc tüm oyunlar pikselli ve bulanık gözüküyor

Şununla da ilgili olabilir. 1080p görüntü 27 incde bile garip durabiliyor monitör daha büyük olunca maalesef bozulmalar normalleşebilir. Etrafta modern bi tv vs varsa şimdikiler genelde hep 4k oluyor ona bağlayıp deneyebilirsin. Görüntü o 1080 e göre daha net ise 1080p görüntü vermeye çalışan...
  3. VeVx

Tv ayarlarından pek anlamam maalesef hocam ya. Herhangi başka tv veya monitörde deneme şansın var mı sistemi? Belki tvde sıkıntı vardır.
  4. VeVx

İncehesap? Yurtiçi kargo? Suç kimde, hakkımı nasıl aramam gerek?

Maili hazırlayıp yollamayı unutmayın hocam o size gerektiği takdirde tarihe dair yazılı belge ihtiyacı için lazım olabilir.
  5. VeVx

oyun içi screenshot ekran kartından çıkan kareyi alır. Yani ekran kartı denetim masası ayarıyla olacağını düşünmeye başlamıştım da tv deyince işler karıştı :) Tv kaç inc? Ölçeklemeyle alakalı olabilir. Tv'de hdmi input mode gibi bir şey var mı? uydu pc farkı gibi Tv de böyle bir ayar yoksa...
  6. VeVx

Ryzen 5 5600 işlemciye ekran kartı önerisi ?

ben 3070ti ile 5600 kullandım gayet uyumlular. 3070 ti güzel f/p bir üründür. Ama ben almışken daha yeni bir kart alıp senelerce içim rahat giderdim ki öyle yaptım halihazırda 9060xt kullanıyorum.
  7. VeVx

Monitör ile pc arasındaki kablonun anakarta değilde ekran kartına bağlı olduğundan emin misiniz? Birde onitörün çözünürlüğü doğru ayarlanmış mı onu kontrol edebilir misin? Windows → Görüntü Ayarları → Gelişmiş Görüntü Ayarları Çözünürlük monitörün native değeri mi? (1080p ise 1920×1080)...
  8. VeVx

90 bin₺ 2K Oled için Sistem önerisi

aynen bende o yüzden yakınlarıma da o şekilde almıyorum. bilinmedik veya dandik bir kaç parça sokuşturuyorlar araya :)
  9. VeVx

İncehesap? Yurtiçi kargo? Suç kimde, hakkımı nasıl aramam gerek?

Öncelikle geçmiş olsun, tahmin ediyorum teslimini geciktiriyorlar. Ama bu konuda yapabileceğiniz şimdilik bir şey yok. Tahmini 1 hafta içinde ürün artık teslim alındı diye belirtilir. Ondan sonra da inceliyoruz diye süreç başlatabilirler. Kargo şubesinde herhangi bir tutanak vs. tutuldu mu? Bir...
  10. VeVx

gayet rahat rahat yeterli olur. buradaki önemli durum bütçeniz çerçevesinde 9070xt 5070ti fiyat farkı. 5070ti gün geçtikçe pahalanacak emin olabiliriz. 5080 e yaklaştıkça fiyatları daha saçma gelecek ve insanlar 5070ti alacağına 5080 almaya başlayacak. Size bahsettiğiniz oyunlarda 5070 de yeter...
  11. VeVx

:D yeşil yer de öyle bu forumlardan bir tek burası rahat ya. Bilgisayar işlerini yeni öğrenirken bir soru soruyordum hemen ceza falan veriyorlardı bir garip. :D Millet öğrenmeye öğretmeye çalışıyor işte :') 1768819235 hazır sistem satıcıları genelde peşin fiyatına taksit yapmıyorlar maalesef...
  12. VeVx

En düşük bütçe ile sistem toplama

çok doğru tercihler işlemcide 3600 altına düşmezsen çok çok iyi olur.
  13. VeVx

6750XT R5 5600 2. El SİSTEM ALINIR MI? 25.00TL

uygun gibi parçaları tek tek ikinci elden toplasan 1-2 k fazla verebilirsin. Bende 6650xt asus kullanmıştım memnun kalmıştım.
  14. VeVx

Öneri DDR5 RAM ALMAK İSTİYORUM

evet bende öyle almıştım vaktinde ama şuan maalesef böyle
  15. VeVx

İncehesap Peşin Fiyatına 6 Taksit!

şimdiki çocuklar şanslı ya valla zamanında cd romlu tek 512 mb ramli 128 mb ekran kartlı bilgisayar sistemi 2005 yılında 1000 liraya almıştık. Babam memur maaşı 2 memur maaşı ediyor diyordu. :') Gerçi o ram şimdi kıymetlenmiştir :LOL: 1768571917 öyle bir paran varsa ve sistem arıyorsan 5070 ti...
  16. VeVx

5 tane monitör arasında kaldım hangisini almamı önerirsiniz

hocam maalesef 5 monitörün de hiçbirini beğenmedim. Sebebi ise hepsi full hd 1080p ve 24 incten fazla olunca pikseller göze batabiliyor.
  17. VeVx

Kesinlikle daha mantıklı. Yüksek ihtimal sorun olmaz ama olma ihtimali de var maalesef. O nedenle önerim tek tek almak. Bazen 2li olanlar tek tek satılandan daha uyguna denk geliyor o sebeple ve uyumluluğu da göz önüne alarak o linki de atmak istedim.
  18. VeVx

2x https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-patriot-viper-venom-16-gb-6000-mhz-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html veya https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-patriot-viper-venom-32-gb-2x16-6000-mhz-cl30-pvv532g600c30k-ddr5-fiyati,690675232.html 2. el arıyorsan da gene aynısını öneririm. Bende 1...
  19. VeVx

Öneri Kaliteli 850w PSU önerisi

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-tuf-gaming-850g-850-w-fiyati,315298485.html Ben bizzat kullanıyorum fiyatı da iyi. Bunu 1 yıldır kullanıyorum. Öncesinde de tuf 750w 2 yıl kullandım. Hep memnun kaldım. Sorun yaşayanda illa vardır ama ben sorun yaşayana da denk gelmedim.
  20. VeVx

Ekran kartı yükselteceğim ne alabililrim?

hocam o mining falan çıkar ya :( 4060 alsa tahmini uzun yıllar rahat rahat kullanır. 3000 serisi mining çıkma ihtimali beni çok uzak tutuyor :) 1768560046 Ben konunun eski olduğunu farketmemişim hayırlı olsun hocam aynen keşke psu konuşulsaymış :)
Geri