Arama sonuçları: *

1. G

Easycep'ten Yenilenmiş Telefon Almak Mantıklı mı?

Benim arkadaş 15 pro aldı a kalite olanından. Bir sıkıntısı yok değişen parçası da yokmuş kullanıyor
  2. G

150k racing motosiklet tavsiye

ehliyet varmı
  3. G

Şuan en uygun iphone nerden, nasıl alınır?

Bence ya 13 ya 15 almalısın. 14 ile 15 in arasında öyle fazla bir fark yok. Hem ram hem dinamik ada hem işlemci hem güncellik açısından 14 ten çok çok daha iyi bir telefon.
  4. G

İnstada max kaç tane istek birikir

İnstada 999 tane takip isteği gelince daha üzerinde kaç istek olduğunu göstermiyor biliyorsunuz ki. Benim bir eğlence hesabım var ve şuan 999+ istek gösteriyor ve sürekli birikiyor. Sorularım şu şekilde; -Bu isteklerin gerçek sayısını görmemizin bir yolu var mı? -Onaylamayıp sürekli...
  5. G

35K ya kadar tv önerisi

Kendi tvmiz bozuldu. Samsung markaydı ve 10 yıl kadar kullandık. Görüntü kalitesi açısından üzmeyecek uzun yıllar kullanabileceğimiz kaliteli bir tv önerisi yapabilir misiniz. Bütçemiz maksimum 35 bine kadar.
  6. G

30-35k ya kadar tv önerir misiniz

Kendi tvmiz bozuldu. Samsung markaydı ve 10 yıl kadar kullandık. Görüntü kalitesi açısından üzmeyecek uzun yıllar kullanabileceğimiz kaliteli bir tv önerisi yapabilir misiniz. Bütçemiz maksimum 35 bine kadar.
  7. G

Fatıralı faturasız tarife önerisi

Şu an türk telekom kullanmaktayım ve 1 hafta sonra tahhüdüm bitiyor. Turkcell ve vodafone yeni gelen kampanyalarına baktım ama pek ucuz gelmedi bana açıkçası. Bayiden hat taşısam daha uygun olur mu veya bildiğiniz ucuz tarife var mı aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.
  8. G

🔥İndirim Tıkla Gelsin 350/200 İNDİRİM 🔥

Kullanmayacak olan özelden atarsa sevaba girer 🤗
  9. G

Hat taşıma kampanyaları ne durumda

Şu an türk telekom faturalı kullanıyorum ve taahhütüm bitmek üzere. Turkcell vodafone vb faturalı faturasız kampanyaları ne durumda acaba bilgisi olan var mı ?
  10. G

🔥İndirim Adidas 2.ürün 1₺ kampanyası. Şişirme fiyatlar değil

Hepsiburada bot hesaplar açtırıp konu paylaştırıyor sitede heralde bide şişme fiyat değil yazmış 😂
  11. G

Beyaz klavye önerisi bütçe max 2k

Num lock olmaması tercihimdir max 2k ya kadar fp beyaz klavye önerebilir misiniz
  12. G

500k ya araba önerisi?

Piyasanın babasını yapacağın motor alırsın o paraya 😂
  13. G

❌İndirim Bitti! Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik 9919 TL

Arkadaşlar bu indirimlerin paylaşıldığı kanal linkini atarmısınız özelden
  14. G

Kuveyt Türk Kampüslülere 1125TLye 750TL indirim

Gecen ay buna benzer bi kampanya vardı 4 görevi tamamladım 1 gün geçmeden harcama yaptım onu saymadı galiba
  15. G

150 bin tl ile yatırımlık ne alınır

Altını sizce nasıl almak mantıklı dostlar çeyrek tam gram vb gibi mi yoksa mobil bankacılıktan vs mi almalıyız
  16. G

150 bin tl ile yatırımlık ne alınır

Motorumu kış geldiği için sattım elime 150 bin tl geçecek. Yılbaşından sonra yeni motor almayı planlıyorum. O zamana kadar yani 2-3 ay için bu parayı nasıl değerlendirmeliyim ? Vadeli mevduat, altın, döviz vb gibi
  17. G

MT-25 ile başlanır mı?

Bence başlamayın hocam. Mt-25 tork gücü yüksek bir motor şayet ilk motorunuz olacaksa gücü biraz fazla gelebilir. Naked bir motor ile başlamak istiyorsanız ve 125 lik yavaş geliyorsa ns200 öneririm.
  18. G

1 milyon bütçeye araba önerisi

Tabi ki. Sedan suv fark etmez, km 200 bini geçmemiş olursa daha iyi. 1 değişenli olabilir kaput değişen olmaması iyidir. Aklımda olan da bu ara yakın çevremden duyduğum megane ve passat modellerine baktım. Daha başka öneriniz var ise açığım. Ama piyasası hızlı olması önemli. Satarken uğraştırmasın.
  19. G

1 milyon bütçeye araba önerisi

Aile aracı olarak kullanacağız performans olarak üzmeyecek satarken de piyasası hızlı olan araba önerebilir misiniz
Geri