Arama sonuçları: *

1. İ

MSI 2070 süper gaming x trio tek fan çalışıyor

Merhabalar, Pc ye format attıktan sonra ekran kartı tek fan çalışıyor afteburner den fan hızını değişiyorum yine etki yok bios ve driverler güncel hepsi tuhaf tarafı format öncesi hiç bi problem yoktu üçüde çalışıyordu desteğinizi rica ediyorum
  2. İ

Yeni sistem toplama rehberi nezaman gelir?

Arkadaşlar herkesin bayramı mübarek olsun öncelikle, donanım arşivinden yeni sistem toplama rehberi bekliyorum bildiğiniz üzere indirimli ve bazen hediyeli sistem önerileri geliyor. itopya da indirimleri takip ediyordum ufak bir indirim söz konusu sizce yeni gelecek sistem önerisini beklemeli...
  3. İ

Son dakika indirimi ile beraber sistemi değiştirdim nasıl olmuş.

güzel sistem olmuş güzel günlerde kullanman dileğiyle. Nerden topladın peki??
  4. İ

Letgo da ikinci el oyuncu pc mi sıfır mı ?

var aslında bütçeye uygun ama pc nin durumunu bilemediğimden sııfır birazdaha cazip geliyor
  5. İ

Letgo da ikinci el oyuncu pc mi sıfır mı ?

Arkadaşlar merhaba sağlıklı günler dilerim, 3000-3650 TL arasında gidip gelen bir bütçem var. Letgo dan bakıyorum farklı sistemler var iyi gibi gözüken fakat bildiğiniz üzere farklı şehirlerde olduğu için güven konusu haliyle zorluyor. Sizin tavsiyeniz nedir nasıl bir yol izlemeliyim ?
Geri