Arama sonuçları: *

1. tahakuzgun

Full Mesh Oyuncu/Ofis Koltuğu tercih edilmeli mi?

İkea markus konuştuklarımızla hiç ilgisi yok. Kolu sabit sırt tarafında destek yok fonksiyonel değil. Deneyip al alacaksan. Her ikea da var zaten. Piysada düzgün ürün yok 20 bin bütçeye çok saçma. Plastik sandalye alacağım sinirden :D
  2. tahakuzgun

Senin konunda olan xdrive ı düşünüyorum alternatif pek bulamadım bende arıyorum kaldım öyle. bakıyorum günlerdir bulursam haber veririm
  3. tahakuzgun

Uzun süre oturmada sert gelebiliyormuş. Ve bir süre sonra ufaktan fileler salmaya başlayınca daha çok rahatsız edebiliyormuş. Oturma yerini nefes alabilen kumaş tercih etmek daha mantıklı gibi. Ama bahsettiğim uzun süre oturanlar için geçerli onların deneyimini aktarıyorum. Hatta direk...
  4. tahakuzgun

Hocam 2 gün önce aldım iade için uğraşıyorum. Kesinlikle alma. Masaj koymuşlar ama bildiğin trendyoldaki masaj aletlerinden koymuşlar. Makine kapalıyken sırtına bıçak gibi batıyorlar oturman mümkün değil bildiğin sırtında sert bir sürü parmaklar olduğunu düşün zaten fileli olduğundan iyice...
  5. tahakuzgun

The Last Of Us qBitTorrent Crack nasıl yaparım

Oyuna crackli steam farketmiyor hiç birinde girmiyor. Bilginiz var mı ? Hiç bir şey gelmiyor başlatılıyor yazıyor 10 saniye sonra tekrar başlat butonu geliyor.5-10 defa denersem hata raporu geliyor. 16gb ram rtx3060 ekran kartı var. windows 10. sistemsel bir problem yok.
  6. tahakuzgun

The Last Of Us qBitTorrent Crack nasıl yaparım

Merhaba. Size zahmet bana da atabilir misiniz ?
Geri