Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Battlefield1 hata veriyor

Steam den aldığım bf1 yaklaşık 50 saatim var şuana kadar sıkıntı yoktu ama oyunu kapatıp açtığımda online olmuyor ea sunucu bağlanmıyor diyor ne YARDIM EDİN AKLIMI KAYBEDECEĞİM. Her şeyi denedim güvenlik duvarı dosya doğrulama ea app yönetici çalıştırma modem reset umarım ban yememişimdir lütfen...
  2. H

Hp Victus 15-fa0008nt alınır m

Arkadaşlar selam çok ucuza gelecek bana tanıdıktan alıcam temiz kullanılmış cihaz. Bana yeterli gelir özellikleri. Tek kafama takılan 1- ekran kartı 75 watt (3050 bu arada) 2- HP olması çok fazla şikayet olmamasına rağmen çok fazla öneride yoktu. Tamamen bana baya uyguna gelecek olmasından...
  3. H

bol macrolu mouse önerisi

bakacağım dostum eyvallah (y) 1724626201 Şimdi baktım da elim yaklaşık 19cm mouse elimin altında kaybolur yine de teşekkür ederim.
  4. H

internet üzerinde satış yapan satıcı bulamadım dostum
  5. H

Hem oyun oynuyor hem de çizim yapıyorum ikisinde de macro işe yarıyor en az 4 macro tuşu olan mouse önerisi lazım bütçe üç aşağı beş yukarı oynayabilir sıkıntı yok...
  6. H

Bütçeme uygun klavye önerisi

dostum bu ay değil de 1 ay sonra düşüncem şuan mouse bakıyorum 1 ay sonra hala satmamış olursan neden olmasın yinede teşekkür ederim
  7. H

Laptop ve monitör hz çözümü

Gençler laptop da standart hdmı girişi var monitörüm Samsung odyssey G3 144Hz ben hdmı to hdmı ile 144hz alabilirmiyim yoksa herhangi bi dönüştürücü veya hdmı sürümü ne bilgi verirseniz güzel olur.
  8. H

3D teknik çizimler için bilgisayar önerileri

Önemli değil bildiğim kadarıyla aktardım
  9. H

Sizin attığınız cihaz taş gibi rahat 15 sene götürür
  10. H

Taş gibi cihaz bu sana rahat 15 sene yeter sadece bu amaçla kullanacaksan çünkü dükkan da 750Gt li kasa var onunla Cam yapıyorum sıkıntısız gidiyor. https://app.hb.biz/ovXAq2V6wzYe Birde buna bakın derim fiyat olarakta daha uygun hemde bizzat kuzenim yazılım ve oyun için kullanıyor daha...
  11. H

Hocam yön tuşları olursa güzel olur varsa bildiğin öyle
  12. H

Hocam ben de solid kullanıyorum hp 1050 ti laptop var sıkıntısız çalıştırıyor ben de yükseltmeyi düşünüyorum Asus TUF A 15 e bakabilirsin hocam güzel cihaz sadece 16 gb tam olmasına dikkat et o da minimum daha azı sıkıntı çıkartır AutoCad de
  13. H

Yaklaşık 1300e kadar bütçem var numpadi olmayan mini gaming lerden klavye arıyorum masam kısıtlı büyük klavye kullanamıyorum.
  14. H

ACER Laptop Alınır Mı?

eyvallah hocam biraz bakındım öğrendim önerin için sağ ol
  15. H

ACER Laptop Alınır Mı?

Hocam araştırmadım ama biliyorsan ekran kartı Watt değerini söylermisin cidden almayı düşünüyorum
  16. H

ACER Laptop Alınır Mı?

https://www.trendyol.com/lenovo/ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-6600h-32gb-1tb-ssd-rtx-3050ti-freedos-15-6-fhd-82sb00x8tx32-p-827775738 hocam buna bi bakmanı öneririm ben de almayı düşünüyorum incelemelerde gayet olumlu işini görürse fiyatıyla performansı ile güzel gibi
  17. H

Yardım Samsung Odyssey G4 (LS27BG400EUXUF) Renk ve siyahların kötü olması

hocam ben de 24 lük kullanıyorum dediğin gibi renkler çöp kendim nvdia denetim masasından biraz düzelttim ama en kısa sürede yenisi almayı düşünüyorum keşke almadan önce inceleme ve yorumlara baksaydın ben de aynı hataya düştüm şuan kurtulmaya çalışıyorum tavsiyem denetim masasından ayar çekmen
  18. H

TM27QHD165IPS alınır mı? 6300 TL'ye buldum / Hızlı cvp verirseniz sevinirim

dostum konudan bağımsız sahibinden linki koyma bazı arkadaşlar var denk geliyor senden önce satıcıya yazıp alıyor canın sıkılır dikkatli ol
  19. H

🔥İndirim Orman Meyveli Freşa 24'lü 135TL🔥AmazonTR

şekersizini içiyorum 10 numara
Geri