Arama sonuçları: *

1. nakkaf

🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

yani hyperx i de sevmiyorum da bu da değil ya. cloud 3 le saatlerce oynadığım oyunun aynısını, aynı saat aynı şekil oynarken beynim külçüldü. almayın arkadaşlar almayın. paranıza yazık
  2. nakkaf

son bi güncelleme daha yazayım... yani birazcık durumunuz varsa başka modellere yönelin. arkadaşlar mchose den falan bahsediyorlardı onu değerlendriebilirsiniz. ergonomi falan hak getire. her gün aynı saatler arasında apex oynarım, ilk defa başımın ve kulağımın ağrıdığını görüyorum :)
  3. nakkaf

anladım hocam ben sizi düşündüğüm için böyle yazdım. yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. 100 de tizlerin sadece patladığını duyabiliyorum. detaylı bir dinleme yada inceleme yapamadım
  4. nakkaf

hocam benim bu ürünü 100 seste kullanma ihtimalim yok.kuzeniniz kullanıyosa onu da uyarın, özellikle bu kulaklık bağlamında konuşuyorum asla 100 seviyeye getirmeyin.. ciddi sıkıntılar yaşarsınız. sizin için test edeyim dedim ama 10 saniye sabredemiyorum
  5. nakkaf

bugün sabah teslim aldım, biraz kullanıp öyle yorum yapayım dedim.. malzeme kalitesi eh işte... ne a101 kötülüğü ne premium kalitesi. orta yada bi tık altı diyebiliriz. ses kalitesini ben beğendim. Apex Legends oynadım 8-9 el, işini fazlasıyla görüyor. şarjı ne kadar gider, verdikleri veriler...
  6. nakkaf

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

yok söylediğim şey bu değil. bunu krediyle almak normal mi ? buna bel bağlamak, her ay buna para yetiştirmek. anlamadığım kısım bu. hiç mi geçim derdi yok bu arkadaşların da buna kredi çekecekler ? telefon almak zenginlik değildir. yurtdışında bunu tek maaşıyla da alabilir insanlar. ülkenin...
  7. nakkaf

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

ya röportaj yapan dayılar gibi düşünmeye başladım. bu ülkede açlık falan yok mu acaba ? ben bireysel bir sıkıntı mı yaşıyorum ? :D
  8. nakkaf

🔥İndirim Zam Öncesi iPhone 17 Pro-Pro Max Fiyatları Son Stoklar

hala telefona 100 bin bandında bişey vermeyi kabullenemiyorum. apple android falan umrumda değil... 100 bin.. inanılmaz.
  9. nakkaf

🔥İndirim Hercules 4,5" Dj Monitörü 6026tl / Amazon Satıcılı

evet hocam aslında bundan bahsetmiştim. bende mix yaptığım için, bu monitörler bu teknoloji ne yapıyosan onu verir. yani bir karakter katımaz sese o yüzden son kullanıcı için oyundur, filmdir veya müzik dinlemedir çok etkili olmaz. yine de hayırlı olsun hocam hiç olmamasından iyidir diyelim :)
  10. nakkaf

🔥İndirim Hercules 4,5" Dj Monitörü 6026tl / Amazon Satıcılı

yani oyun için falan alacaksanız almayın. bunlar dj monitörü yani sesi flat veren, herhangi bir üzerinde modelleme katmayan cihazlar.
  11. nakkaf

❌İndirim Bitti! Asus Dual 5070 28.999 Tl Çökkk

Demiştim ben. 37 ye 5070 aldım piyasa artık rahatlar diye
  12. nakkaf

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Rtx 5070 30295₺.

merak etmeyin arkadaşlar. ben daha dün zotac 5070 i 36.000 aldığım için piyasada büyük dalgalanmalar olacaktır. 20 ye bile bulunabilir içiniz rahat olsun
  13. Palit Nvidia GeForce RTX4060 INFINITY Dual 8GB
    Closed

Satılık Palit Nvidia GeForce RTX4060 INFINITY Dual 8GB

yani ilandan çok dert yanacakmışım gibi hissediyorum ama bence insanlar çıldırmış durumda. çok absürt rakamlara satılıyor ekran kartları. neyse arkadaşlar bu benim hala daha aktif kullandığım bir ekran kartı. sadece apex legends oynadım. herhangi bir tamir, sıkıntı vs olmadı. birisi almaya...
    7,000.00 TRY
  14. nakkaf

PSU Kablosu Sorunu Enermax REVOLUTION III 1000W

offf çok uzun işmiş cidden... çok teşekkür ederim yardımın ve verdiğin bilgiler için
  15. nakkaf

Kutu içeriğinden çıkmadı. Başka bişey için kullanmıyorun. 2 cpu girişi taktım. Bitane ekran kartına taktım. 600w kablo boşta şuan onu yeni ekran kartı alınca anca takcam. Başka da kablo yok :) corsair aio sıvı soğutma, ortak bundle kullanırken psu dan güç istiyor. Şimdi rica etsem bana kablo...
  16. nakkaf

[H3...
  17. nakkaf

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

kulaklık kaçacak her türlü zaten direkt site çöktü
  18. nakkaf

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

saat 1 bile olmadı. salın şu siteyi fan almam lazım :D
  19. nakkaf

🔥İndirim MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi PZ AMD AM5 DDR5 ATX Anakart 9.474TL

evet bende tercihimi o yüzden msi yaptım. 3 bin daha pahalıya almam dışında bir eksisi yok şuanlık. bi de beyaz fan bulabilsem tadından yenmeyecek her şey ya çok pahalı ya ben çok fakirim
  20. nakkaf

🔥İndirim MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi PZ AMD AM5 DDR5 ATX Anakart 9.474TL

valla hocam güzel gözüküyo gerçekten ama dediğiniz gibi iki kat fiyat farkı var nerdeyse. asus zaten daha almayacğaıma yemin ettim :D ama gigabyte düşünülebilirmiş bu fiyatlara olmasa
Geri