Arama sonuçları: *

1. nakkaf

🔥İndirim HyperX Cloud III Kablolu Kulaklık 2.698TL

hyperxten nefret ediyorum ama yine sipariş verdim. bitane muadil bulamıyorum ki alayım.. neyse..
  2. nakkaf

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

saçma sapan yazılım ve hatalar. lazım olan hiçbir ürüne olmuyor ama philips nemmlendiriciyi denedim onda oluyor :D
  3. nakkaf

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 15 li Plus XDrive 5179₺ KOŞŞŞ! 🔥🔥

11 küsür verip zio aldım taze taze... şansa bak....
  4. nakkaf

🔥İndirim Anker Soundcore Liberty 5 - Pembe: 3.499 TY - Siyah 3.699 HB

kulaklık fetişi olan biri olarak söylüyorum. cmf by nothing alın. yarı fiyatına aynı ses kalitesini bulabilirsiniz. paranız varsa, sennheiser, sony e kayabilirsiniz.
  5. nakkaf

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

havit oyuncu koltuklarını merak ediyorum ya forumu aradım ama bir bilgi bulamadım. kullanan, deneyimleyen var mıdır acaba ?
  6. nakkaf

🔥İndirim DJI OSMO POCKET 3 25.875

bu ürünü bu fiyata çok uzun süredir görmedim. ihtiyacı olan kaçırmasın. https://amzn.eu/d/bQLoPsu
  7. nakkaf

🔥İndirim Akai Professional MPK Mini MK3 midi klavye 2.884 TL

bi indirim daha geldi. 2.884 TL oldu.
  8. nakkaf

🔥İndirim Akai Professional MPK Mini MK3 midi klavye 2.884 TL

Belki müzük yapan arkadaşlar vardır ve arıyordur. bu fiyata çok uzun süredir görmemiştim.. işinize yarayacağını düşünüyorum.. Akai Mpk Mini MK3 25 Tuşlu Midi Klavye
  9. nakkaf

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı

taaabiki aldırmıyor :)
  10. T-Force Vulcan 16gb ddr5 6000mhz

Comment by 'nakkaf' on the classified ad 'T-Force Vulcan 16gb ddr5 6000mhz'

Hocam net hatırlamasam da cl38 olması lazım
  11. T-Force Vulcan 16gb ddr5 6000mhz
    Closed

Satılık T-Force Vulcan 16gb ddr5 6000mhz

Garantiden sıfırı gelmişti ve başka ram aldığım için bunu hiç açmadım. Sıfır kapalı kutudur. Garanti süresi bitmiştir 1 senedir falan çekmecedeydi. Uygun fiyata bırakıyorum.
    1,200.00 TRY
  12. nakkaf

🔥İndirim Apple Magic Mouse - Black Multi-Touch (USB‑C) Surface MXK63ZE/A

En azından alacak olanlara direkt "almayın" demek yerine bir kaç şey karalayayım. -Ergonomi Bu mouse'un en çok şikayet edilen tarafı bu ve haklılar tabi. Keşke herkese uygun, daha ergonomik bir tasarımı olsaymış bundan daha büyük eksisi yok. Tabi bu da alışkanlıklarımızla ilgili bişey. eliniz...
  13. nakkaf

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Mac Mini M4 16 RAM 256 SSD - 24.899 TL🔥🔥 Tekrardan Stokta

indirimden bağımsız bu hali bile gerçekten iyi fiyat böyle bi cihaz için. müzik, grafik veya video işi yapanlar bence kaçırmasın.
  14. nakkaf

❌İndirim Bitti! Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥

vokal kaydı vs gibi işleri profesyonel olarak yapmayacaksanız sahibinden de 1000 TL ye ikinci el behringer um22 ler satılıyo toplam 2k ya bağlamış olursunuz hepsini.
  15. nakkaf

🔥Madlions MAD68 HE Hall Effect Klavye 2.799 TL🔥

yok zaten "bişeyi" ayarlamayı ben asla istemem çünkü kesin mahvederim o sistemi. mümkünse kendi ayarlasın, şarjı hemen bitmesin, tkl falan olsun tamamdır
  16. nakkaf

hocam ne işe yarıyor onu bile çok anlamış sayılmam aslında. şu akkonun klavyeleri var epeydir mesela hangisini alsam oynun ortasında "ben bitiğim canım" demez ? siz bilgili birisine benziyorsunuz bana bişey önerin de sipariş geçeyim nolur. aldıktan sonra bi daha asla klavye konularını...
  17. nakkaf

gerçekten klavye konularını okurken aklımı falan yitircem sanırım.ben okuduğunu anlayan birisi olduğumu falan düşünüyodum taaa ki bu klavye işine merak salana kadar. okumadığım konu, adam, kadın, çocuk, yapay zeka veya yaratık kalmadı yok arkadaş olmuyor anlamıyorum. apex oynayan ve müzik...
  18. nakkaf

🔥İndirim SEG BM 4001 4 Programlı Bulaşık Makinesi 8599₺ (piyasası 11000₺)

arkadaşlar evinizde bulaşık makinesi yoksa ve bilindik markalara para bayılamıyorsanız alın geçin bişey olmaz. ben seg alıp senelerce kullandım hiç bişey olmadı işimi de gördü hatta arıza bile vermedi. bütçesi rahat olan adam almasın tabi gitsin daha kalitelisini alsın ama bu iş görmez mi ? görür.
Geri