Arama sonuçları: *

1. bytebard

Çift sim yurt dışı telefon sorunu

Samsung S25 Ultra çift SIM’li; SIM1’e kapalı bir hat, SIM2’ye ise aktif bir hat taktım. Ancak aktif olan hattım SIM1 olarak, kapalı olan hat ise SIM2 olarak görünüyordu. Şimdi aktif hattı SIM1’e taktım ve şebeke geldi ve anlamadığım nokta SIM2 aktif oldu mu ?
  2. bytebard

Öneri Kasa Fan Dizilimi Önerisi

arkada 120mm var, üstte 280mm sıvı soğutucu blok var
  3. bytebard

Öneri Kasa Fan Dizilimi Önerisi

Merhaba, Kasa içi hava akışıyla ilgili kararsız kaldığım bir durum var. Kasamın ön tarafında şu an 2×140 mm fan, alt tarafta ise 2×120 mm fan var. Alternatif olarak ön tarafa 3×120 mm, alt tarafa 2×140 mm fan yerleştirebilirim. Sistemimde RTX 4070 Ti Super ekran kartı var. Sizce hangi fan...
  4. bytebard

NZXT Cam Soğutma Ayarları

Temperatus source, Liquid mi yoksa CPU mu olmalı ? İkisinide CPU'ya çektiğimde devirleri çok yükseliyor.
  5. bytebard

Hesap Satın Alma Hakkında

1 ay önce lol hesabı satın almıştım game satış üzerinden ama dün akşam hesabın ilk sahibi hesabı geri aldı ve tahmin ediyorum ki hesap çalıntıydı. Bu durumda hesap sahibi diyelim ki dava açtı ben suçlu oluyor muyum ?
  6. bytebard

AM4'den AM5'e Geçiş Tavsiyesi

Mevcut sistemim: İşlemci: R7 5800X3D Ekran Kartı: 4070 Ti Super Anakart: Asus TUF B550M-Plus Ram: Corsair 16GBx2 3600MHZ, 8GBx2 3600MHZ Depolama: Samsung Evo Plus 2TB, WD Blue 1TB(M2), WD Blue 1TB(Mekanik) Sistemi, yazılım ve oyun odaklı kullanıyorum. AM5 platformuna geçmek için bütçem var...
  7. bytebard

Windows 11 HDR Renk Solması

Rog Strix XG27ACS monitörde windows 11'de HDR açıyorum renkler çok soluk oluyor, kapatıyorum renkler çok canlı oluyor, başka bir ayar yapmam mı gerekiyor ?
  8. bytebard

Dualsense Kol Orijinallik Durumu

Sahibinden.com'dan bir DualSense kol satın aldım, ancak kutu içeriği beni rahatsız etti. İnternetteki videolara baktığımda kutunun içinden ayrı bir kutu çıktığını görüyorum, ancak benim kutumda sert bir köpük bulunuyor. Kolu MediaMarkt'tan alınan bir DualSense ile kıyasladığımda, adaptive...
  9. bytebard

GSS PRİM BORCU ÇIKTI

Doğru çok mantıksız
  10. bytebard

GSS PRİM BORCU ÇIKTI

Borcun varsa ve borcunun bir kısmını ödüyorsan sigorta kapsamına girmiyormuşsun alo 170'den öğrendim. Hiç borcunun olmaması lazımmış
  11. bytebard

GSS PRİM BORCU ÇIKTI

GSS prim borcun var mıydı ?
  12. bytebard

GSS PRİM BORCU ÇIKTI

Alakasız olacak ama GSS tüm sağlık hizmetlerini karşılıyor mu ? Diş vb.
  13. bytebard

GSS Hizmet Alanları Sınırlımı ?

GSS ağız ve diş sağlığını kapsıyor mu ? Muayene, tedavi gibi gibi.
  14. bytebard

Site Üzerinden Satış Hakkında

Resim eserlerinin satıldığı bir site var, online satış yok ama eserlerin altında fiyat yazıyor sanatçıyı arayıp bilgi alıp sipariş veriyor bu durum yasal mı, değil ise ne yapmak gerekiyor ?
  15. bytebard

Asus TUF GT502 veya HYTE Y40 alınır mı?

ASUS TUF Gaming GT502 V2 = 7.500 TL HYTE Y40 = 5.200 TL Bu iki kasayı daha kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?
  16. bytebard

Ryzen 7 5800x3D stabil ayarlarım

Merhaba hocam halâ aynı ayarlarda mı kullanıyorsunuz ? Geçen zaman kadar bir sorun yaşadınız mı ?
  17. bytebard

Sıvı soğutucu hortumunun bükülmesi

Evet benim soğutucunun pompası dışarıda, blok içinde olsaydı bunu yapardım ama olmuyor pompa PSU'ya değiyor. Teşekkür ederim.
  18. bytebard

Kasa bu hocam, işaretli yerde psu var 1719740058 Evet ama bu 240mm bendeki 360mm
  19. bytebard

Asus Ap201 işaretli yerde psu var
  20. bytebard

Ön tarafta psu var pompa değiyor ve eğri kalıyor 1719739583 Sağ tarafa alamıyorum psu var
Geri