Dostlar bütçem 27 28k bilemediniz 30bin altı 1kuruş bile üstü olacağını sanmıyorum. 22bin TL'ye olan kısma kadar A56 var en iyi seçenek ondan sonra bayağı bir seçenek var gibi S24 FE düşünüyorum S24 FE'den daha iyi telefon olarak ne önerirsiniz bu fiyat bandında ya da kafa kafaya çarpışacak...
Merhaba Akakçe üzerinden bütün beyaz sıvı soğutucuları fiyatlarıyla birlikte aşağıya yazıyorum.
Kasam Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
LCD ekran olsun istiyorum şart değil tabii ama seçilecek en iyi ekransız sıvı soğutucu ile seçilebilecek en iyi ekranlı sıvı soğutucu arasında çok bir performans...
Maalesef 1 hafta aksayacak yurtdışına çıkma şansı yakaladım cuma yurtdışına gideceğim 😢
Bu arada HARDLINE da karar kıldım içeriklerinden ötürü bana en uygun olan bu oldu
1745821397
Evet o iştah olayı başladı sanırım. haftada 3 gün gidiyorum pazartesi çarşamba ve cuma cuma 3. günümdü bir haftayı...
Merhaba iyi günler iyi sosyaller.
Cuma gecesi İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden pegasus ile yurt dışına uçuş gerçekleştireceğim.
Ancak aklımda çok önemli bir soru var. Baseus marka 22.5W 20.000MAh'lik bir powerbankim var bunu uçağa sokabiliyor muyum yasak mı değil mi?
Bana kesin net tecrübe ya da...
Spora başladım 3.günüm bitti ağrılarım baya azaldı iştahım açıldı HARDLİNE almaya karar verdim ve sipariş verdim onu da ara öğün olarak kullanacağım.
1745672280
Evet gerçekten çok iyi araştırdığım sıra gördüm ama gerçekten pahalı
Boy 1.74 kilom 47 . Hazirana yada temmuza kadar 50 52 kiloyu görmek istiyorum. Ne kadar yesem de kilo alamıyorum tıka basa doysam bile bu işe yaramıyor çok fazla yakıyorum. Spora başlayacağım günlük eksik kalori ihtiyacımın eksiğini gidermek amacıyla gainer almak istiyorum.
İçeriklerini...
Anakart kutusunda koruma bandı var mıydı?
Görünen o ki memnunsunuz ben de aldım anakart kutusunda koruma bandı olmadığı için sorayım dedim.
Beyaz versiyonu 5000e düşmüş geçenlerde forumda yorum yapmışsınız görünce bi üzülmedim değil 😂
Önemli değil cevap vermeniz yeterli. Ter sorununu da araştırdım mı tamamdır 😎 Rtings de gerçekten çok iyi puan almış kulaklık özellikle steelseries nova pro wireless gibi pahalı orta seviye bir kulaklığa göre kral.
İnternette kumaş pedleri var mı barracuda nın?
Kulaklığa baktım cidden çok iyi duruyor ancak büyük bir eksi yönü var kablolu kullanılmıyor nova 7 vs razer barracuda pro vs razer blackshark v2 pro 2023 arasında kaldım. Yardımmmmmm
nova 7 ve barracuda pro ile 80 dolar fiyat farkı var arada...
Demek istediğim hangisi daha iyi tercih olur? Kabloda mı kulaklıkta olan halini mi tercih etmeliyim? Chatmix özelliği olan 7x modelinde hem kulaklıkta hem kabloda mı oluyor yoksa sadece kabloda mı?
1724888948
@Enis
@enisberberr Buraya senin de yorumunu alabilir miyim
Nova 7 7p 7x de Yan Ton Kadranı, Ses Kadranı, Sessiz , ChatMix Arama gibi farklı özellikler var hangisi daha iyi oluyor? Yarıton kadranı ve ChatMix farkı nedir?
GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR.
Merhaba öncelikle yardım etiketi atmamın sebebi süremin kısıtlı olmasıdır sebebi ise Amerika'dan dönecek ablamın bana alacağı kulaklığa hızlıca karar vermem gerekmektedir ve evet maalesef garantisi olmayacak.
Güzel bir detaylı konu olursa , güzel ve doğru...
Yoo kasa mesafesi 1 metre falan fareyle arası. Ben 2.4hz çakışma olayından şüphelendim açıkçası çünkü bozuk olsaydı kabloyla uzatıcıya bağladığımda da çalışmazdı herhalde. Işık olayı nasıl sizde onu çok merak ediyorum. Işığı sürekli yanıyor mu? Scroll tuşunun altında ki.
Selamun aleyküm ben de delux m800 ultra almıştım bu ay fakat bir sorum olacak. Scroll düğmesinin altına ki yani farenin üstünde ki ışık sizde sürekli yanıyor mu? Bende hiç yanmıyor ilk kutudan çıkardığımda böyle değildi. %30 şarjı var farenin fakat ışığı yanmıyor. Ayrıca 2.4hz küçük dongle ı...