Arama sonuçları: *

• Users: Nazif
  • Order by date
  1. N

Vodafone 5G Rezilliği

Şu konuya tıklayan herkes biliyor ki Türk'e sağlam bir 5g yok, sınırsız internet yok varsa da böyle rezil hızlarda var sözde fiber var ama 100mbps, 5G var ama 3Gden hallice, farklı bir elden farklı bir çözüm gelir yüce devletimiz halkımız mutlu olmasın diye onun kafasını ezer, halkını söğüşleyen...
  2. N

CS2 yeni terminal güncellemesi

aynı fikri paylaşıyoruz zaten benim saydığım sorunları kendin de onayladın, botlar yüzünden bana kasa düşmüyor değil, benim bahsettiğim piyasanın hızlı çakılması... ayriyetten canım ülkemde oyun almanın bile lüks olduğunu biliyorsunuz ve 5k saatiniz ile illaki oyundan bir kaç eşya satıp...
  3. N

eleştiriniz için teşekkürler konuyu açmamın sebebi 3-5 kuruş değil diğer insanların da bu durumdan yararlanabilmesi ve ayrı olarak oyuna genel bir eleştiri, genelde kendimi şanssız olarak görürüm çevrem de bundan hep bahseder ve konuyla ilgili espriler, şakalar yapar bunu bir nebze olsun konuda...
  4. N

gece gelen güncellemeyle oyuna "sealed dead hand teminal" eklendi 25-30$ seviyelerinde (bot hesaplar yüzünden fiyatı hızlı şekilde çakılacaktır!!!) seçkininiz varsa haftalık droptan düşürme şansınız var bir deneyin derim, tabi ben aşırı bahtsız olduğum ve oyun rezalet olduğu için çıkmadı ama...
  5. N

RX 6000+ İÇİN AFMF 2.1, FSR FRAME GEN'DEN DAHA MI İYİ ?

sorun da bu zaten güncel bir AAA oyunda 100+ fps alan birisinin bu tür yazılımlarına ihtiyacı yok zaten sözde fsr da dlss de ileriye dönük performansı iyileştiren işlerdi ama geldiğimiz noktada sadece göz boyamak için yarıştırılan isimler haline geldiler en sinir olduğum şey ise teknoloji...
  6. N

RX 6000+ İÇİN AFMF 2.1, FSR FRAME GEN'DEN DAHA MI İYİ ?

amd frame gen sözde sizin fpsinizi 2 katına çıkarıp daha akıcı bir oynanış vadetsede işler pratikde öyle değil, evet msi afterburnerdan fpsiniz 50-55lerden 90-130lara çıkyor ama oynanış ve akıcılık hala 40larda kalıyor, afmf'de ise gecikmenizden ufak bir ödünç vererek aynı 50 fpsi sanki 120 fps...
  7. N

3000-3500₺ Monitör önerisi

Bütçem bu kadar daha fazlasını alamıyorum şu anda iki seçeneğim var biri: https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-display-port-hdmi-freesync-full-hd-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.64.5 diğeri...
  8. N

Bilgisayar ilk açıldığında yavaş oluyor fakat yeniden başlatınca normalleşiyor

Sorun başlıktaki gibi bilgisayarı açtığımda aşırı hantal tarayıcıyı bile zar zor açıyor oyunlarda 20 fps üstü vermiyor ama yeniden başlatırsam düzeliyor (kapatıp açmak fayda etmiyor yeniden başlatınca düzeliyor.) bilgisayarı her seferinde iki kere açmam gerekiyor donanımsal olarak bir sorun yok...
  9. N

POCO X3 NFC Kamera,Video,Görüntülü arama,Sosyal Medya sorunu

Yaklaşık 3 ay önce aldığım telefonum durup dururken video oynatmamaya başladı ne Instagram ne Youtube ne Whatsapp ne Galeriden hiçbir video ya da görüntülü sohbet edilmiyor ayrıca bazı özellikleri çalışmıyor sistem uygulamalarından bazıları çöküyor ayarlara girdiğimde uygulama yanıt vermiyor...
  10. N

Yardım SD Card Format atma ve disk yazma korumalı hatası

Daha 2 gün önce aldığım 64GB lik sd kart donanım hatası veriyor telefondan biçimlendirince "command '126(bu sayı değişiyor) volume partition disk:179:192 public' failed with 400 126 Command failed" hatası alıyorum bilgisayardan biçimlendirince disk yazma hatası veriyor cmd den disk yazma...
  11. N

MHRS numaramı başkası kullanıyor

Hat çok uzun süredir benim üstümde birinin yanlışlıkla girmesi muhtemel ama geri alamıyorum öyle bir sistem yapmışlar ki önce numarayı kaydediyorsun sonra isteğe bağlı doğrulama yapıyorsun
  12. N

MHRS numaramı başkası kullanıyor

MHRS sisteminde iletişim bilgileri olarak numaramı yazdığımda bu numara başka bir vatandaş tarafından kullanılmıştır yazıyor nasıl oluyor bu ve numaramı nasıl alabilirim ?(sorunuma en yakın konu sağlıktı ben de onu seçtim)
  13. N

Steam'den Boacompra ile satın alma sorunu

Steam Cadılar bayramı indirimleri yaklaştı bende hesabıma para yüklemek istedim fakat satın alma işlemini yapmaya çalıştığımda boacompra'da karşıma "işlem başarısız" hatası çıkıyor aynı şekilde normal yoldan (adres,isim,telefon numarası,posta kodu vb. Bilgileri isteyen satın alma işlemi) satın...
  14. N

Geforce Now paket kaybı

çözüm bulabildiniz mi ?
  15. N

GeForce Now İnternet Bağlantısı Sorunu

GeForce Now'da oyun oynamak istediğimde ''sisteminiz, akış yayınlamaya yetecek minimum gerekleri karşılamıyor'' hatası alıyorum internet hızım 24Mbps olmasına rağmen GeForce now'da hız testi yaptığımda 14Mbps çıkıyor ve oyun oynatmıyor ayrıca paket kaybım da 9 çıkıyor
  16. N

laptop şarjda iken pil ışığı yanıp sönüyor

laptop şarjda iken pil ışığı kırmızı yanıp sönüyor ve pil göstergesi %2 yi geçmiyor önceden "tam doluma x dakika var" derdi ama şimdi öyle bir şey yazmıyor şarjdan çıkarınca laptop kapanıyor. batarya mı öldü yoksa başka bir sorun mu var nasıl anlarım
  17. N

speed test de 30-40 arası ping almam normal mi

Abim "arayacağim gelecekler 1 hafta boyunca interneti kesecekler boşver" diyor ve aramıyor :(
  18. N

Telefonum olmadığı için arayamıyorum ailemden kimse bu konulara ilgili değil abim biraz biliyor ama o da aramıyor yaklaşık 3 haftadır arayıp sikayet etmesi için yalvarıyorum
  19. N

Ping testinde en yakın sunucuyu seçiyorum ve test sonucu 30ms den aşağı inmiyor bu normal mi? Değerlerin kaç olması gerekiyor? (oyunda 90-120 civarı pingim var)
  20. N

Yardım RJ45 jack çakımı yapan yerler ?

Wifi olarak çok sinyal kaybettiğim için ethernet kullanmaya karar verdim ethernet kablosu alacaktim ama daha önceden kullanmış olduğum cat6 kabloyu buldum fakat bir sorun var kablonun diger ucunda RJ45 jack yok ve bunu kendim tamir edebileceğim ekipmanlara sahip değilim bu jack çakma işlemini...
Geri