Arama sonuçları: *

• Users: auewn
  • Order by date
  1. auewn

6000 lira altı koltuk önerisi ve tavsiye lazım

Kardeşim için bakıyorum o da daha 10 yaşında ama uzun vadeli kullanabileceğiş bişey lazım
  2. auewn

6000 lira altı koltuk önerisi ve tavsiye lazım

Kardeş için xprime nova kumaş oyuncu koltuğu düşünmüştüm sizce iyi midir? Sizin tavsiye etmek istediğiniz varsa söylerseniz sevinirim.
  3. auewn

Palm grip tutuş şekli oyun için mouse önerisi

oyun için mouse almam lazım önerilerinz nedir? tutuş şeklim palm grip.
  4. auewn

Hangi Wifi operatörü daha iyi?

Merhabalar yeni eve taşındık ve Wifi ne seçicem bilmiyorum Türknet altyapısı yok galiba 1000 mbps olan sorgula diyince 86 mbps çıkıyor. Wİfi ile genelde online oyun oynuyorum, oyun indiriyom bişeyler indiriyom dizi,film izliyorum vs. Önerebileceğiniz wifi sağlayıcılaro nedir?
  5. auewn

40 bin tl altı laptop önerisi

Selamlar diğer laptoplara baktım lenovo loq markasında anakart problemi varmış msi laptopunda ısınma çok varmış diyolar Tavsiye verirseniz sevinirim veya bu dediğim markalar cidden bu sorunlara mı sahip söylerseniz sevinirim. (Laptop oyun için alıcam fp güzel bi laptop söylerseniz sevinirim)
  6. auewn

Steam Pazar/Envanter açılmıyor.

Banım vs. yok envantere girince çok sayıda istekte bulundunuz diyor, pazara giriyorum bomboş mavi ekran kalıyor yüklenmiyor, envanterdeki bazı itemlerimi satamıyorum telefonda ve pc de aynısı oluyor. Nası çözerim bunu yardım edebilecek var mı?
  7. auewn

The Walkin Dead final sezon türkçe yama bulamıyorum.

tam halini inidrince oyunun ses ve görüntüsü gidiyor, episode olarak indirmek lazım ilk 1 ve 2 yi halletim ama 3 ve 4 yok yardımcı olabilecek varmı?
  8. auewn

Muhabbet kuşum garip davranıyor, hasta mı?

Dişi Muhabbet kuşum ve erkek muhabbet kuşum var ikiside 2 senedir bizde, dişi olan dünden beri ötüyor ama çok alçak sesle kendini biraz şişirmiş gibi duruyor kuşçuya götürdüm tüy dökümündedir veya ishal olmuştur dedi, dışkısına baktım ishal falan yok. Ne yapabilirim sizce tecrübeli olanlar...
  9. auewn

TEMU'dan Nintendo Switch OLED taşıma çantası alınır mı?

ürünün linki bu ama malzeme kalitesinden biraz şüphe ediyorum ve vergilerle kaç lira eder bilgim yok...
  10. auewn

TEMU'dan klavye almak güvenli mi?

Temuda klavye gördüm 868,54 TL alsam sıkntı yaşar mıyım sizce? gümrükte falan sorun olur mu? LİNKİ...
  11. auewn

Çözüldü✓ Masaüstü Bilgisayar için 1TB SSD önerisi

teşekkür ederim tekrardan iyi günler.
  12. auewn

Çok teşekkür ederim, ama bişeyi merak ediyorum bunlar oyun için uygun mudur?
  13. auewn

anakartım A520 M PRO (Sistem Modeli MS-7C96) Disk MLD M200 480GB 1733484343 M2 nedir tam olarak bilmiyorum amacım aslında 480 GB ' ın yanına 500 GB almak eğer alınmıyorsa 1TB alacağım
  14. auewn

Masaüstü bilgisayarıma ssd alacağım nerden alabilirim? ve aklınızda bir öneri varsa söylerseniz iyi olur 1 TB alacağım. Ama benim kasada zaten 480 gb var yanına 500 gb alsam d diski diye ayırıp 2 tane takabilir miyiz. T Teşekkürler şimdiden. ayrıca kasa önemli ise bana sorarsanız cevaplarım.
  15. auewn

4 GB'Lık ekran kartli hazir kasami kac liradan satarim?

Bilgisayarımı 2 senedir kullanıyorum yavaşlama yok ama artık kullanmıyorum Sistem özellikleri Rx 6500 xt 4gb 16 gb ram Amd ryzen5 5500 A520 M Pro anakart
  16. auewn

4 GB' Lık ekran kartina ne kadar Ram takilir?

rx 6500 xt
  17. auewn

A520 M-A PRO
  18. auewn

Nasil öğreneceğim? Ddri
  19. auewn

Yazilim ve siber güvenlik icin 32 veya 64 gb ram arıyorum güçlü hızlı bir ram önerir misiniz?
  20. auewn

Bütçe söyleyin laptop önereyim

merhablar teşekkür ederim bütçe 25000-27000 arası onun dışında işlemci orta seviye olması yeterli ekran kartının pek bir önemi yok şahsen.
Geri